Östersundissa taas törkeä raiskauksen yritys

0

Skärmbild (39)

Raiskaukset jatkuvat östersundissa tasaiseen tahtiin. Viime yönä yritettiin raiskata nuori nainen hyvin väkivaltaisella tavalla. Nainen oli matkalla Östersundin keskustassa Rådhusgatanilla kun entuudesta tuntematon mies hyökkäsi naisen kimppuun.

Mies kaatoi naisen maahan, löi tätä ja piti käsiä kiinni. Nainen tappeli voimakkaasti vastaan ja tilanne laukesi kun ohiajavasta autosta nähtiin tapahtuma ja autoilija pysäytti auton kohdalle. Tällöin tekijä lopetti teon jatkamisen ja pakeni paikalta juosten. Tapahtuma sattui noin klo 02.30 aikaan.

Michael Lundberg kertoo ÖP:lle, että ei halua spekuloida saadaanko tekijä kiinni vai ei.

– Tällaisissa tapauksissa näyttö perustuu hyviin tuntomerkkeihin tai silminnäkijälausuntoihin, joita on vaikea saada. Ei ole väliä onko tekijän ihonväri tumma vai vaalea, tapaukset ovat yhtä vaikeita kuin muutkin tapaukset jos ei ole olemassa konkreettista johtolankaa, joka ohjaa tutkimuksia.

Östersundia on kohdannut viimeisen parin vuoden aikana todellinen hyökkäysinvaasio paikallisia naisia kohtaan. 2015 talvella poliisipäällikkö kehoitti naisia kulkemaan pimeään aikaan joukolla ja viime kesänä sattui samalla paikalla kuin nyt tapahtunut raiskaus, useita raiskauksia tai niiden yrityksiä. Kunnassa on kolme suurta vastaanottokeskusta.

6 thoughts on “Östersundissa taas törkeä raiskauksen yritys

  1. Mitä ihmettä, muslimit ruvennu LEPSUILEMAAN?? Lopetti raiskailun tosta vaan, ei helvetti mikä luuseri.

  2. Eivätkö naiset ymmärrä, että Suomessakaan ei enää mennä ulos klo 18 jälkeen. Yöjuoksut on iäksi juostu. Musut nukkuvat päivät ja saalistavat öisin.

  3. Jossain vaiheessa EHKÄ naiset järjestätyvät ja itse ottavat tämän”ongelman” hoitoonsa ja tekevät muutaman varoittavan esimerkin.

  4. Nyt on onnistuneen raiskauksen ohjeistuksessa puutteita. Rådhusgatan sattuu olemaan pääkatu ja käynnissäolevaa raiskausta saataa tulla häiritsemään joku pottunokkainen autoilija tai ulkonaliikkumiskieltoa uhmaava kansalainen. Kannattaa suosia sivukatuja sekä puistoja onnistuneen väkisinmakauksen paikkoina. Viesti pitää saada perille suvaitsevaiston kautta kaikkiin vastaanottokeskuksiin ja siellä majaileville kunniakansalaisille. Onnistunut raiskaus auttaa kotoutumaan sotaa ja kauhuja paossa olevia yksintulleita lapsukaisia ja miksei hieman varttuneempiakin uhreja. Toimikaahan näin.

  5. Musuille pitäisi järjestää Östersundiin bordelli, jossa saisivat hoidattaa itseään. Kun Ruotsista on kysymys, kenties se olisi kunnallinen terveyspalvelu. Työntekijöiksi sopisivat suvakit.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.