Puolassa järjestettiin lauantaina massiivinen manifesti islamisaatiota vastaan

0

Skärmbild (42)

Kymmenet tuhannet puolalaiset katoliset laittoivat lauantaina maan rajoille pystyyn ihmisketjun, jolla kuvaannollisesti merkattiin raja Euroopan islamisaatiolle: Puolassa islamisaatioon ei suostuta!

Manifestin tarkoituksena oli osoittaa ”henkistä asetta Euroopan islamisaatiota vastaan”. Rajoille kokoontui kymmeniätuhansia ihmisiä ja heitä kuljetettiin useilla busseilla maan kirkoista. Ihmismuuri tehtiin Itämeren rannalla, siellä täällä pelloille ja kaupunkeihin.

 

Krakowassa arkkipiispa Marek Jedraszewski piti messun, jossa hän pyysi puolalaisia uskovaisia rukoilemaan ei vain Puolan vaan koko Euroopan puolesta, jotta Eurooppa pysyy Eurooppana ja kristityillä juurillaan ja islamisaatio saadaan loppumaan.

Islamisaation vastustaminen näyttää olevan puolalaisille kansan asia. Eri medioiden mukaan rajalla ihmismuuria tekemässä oli ihmisiä vauvasta vaariin.

Saataisiinko Pohjolan perukoillekin ihmismuuri islamisaatiota vastaan? Äärivasemmistolaisessa rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa tapahtumaa kuvattiin yhdellä sanalla: ”Rasismia”.

16 thoughts on “Puolassa järjestettiin lauantaina massiivinen manifesti islamisaatiota vastaan

 1. Hienoa. Puolalaisilla on vielä selkärankaa. Toivon mukaan nouseva elintaso ei tee heistä surkeita vässyköitä niin kuin ruotsalaisille on käynyt.

 2. Nuo entiset itä-blokin maat alkavat olla viimeisiä järjen linnakkeita. Mutta heitä ymmärtää kun pääsivät pois viimein neuvostoliiton ikeen alta, eivät varmaan myy vapauttaan euvostoliitolle edes EU jäsenyyden takia. Hienoa järkevää yhtenäistä kansaa ja EU kaatuu melko varmaan kun yrittävät kiristää ja painostaa näitä maita ”ruotuun” ja keinona on melko varmaan lyödä rahahanat kiinni.

 3. Mutta on siinä kuitenkin jotain hirveän lohdullista, että vain muutaman sadan kilsan päässä kyetään sanomaan, että patavanhoillinen, ihmisoikeuksien vastainen sortoideologia on patavanhoillinen, ihmisoikeuksien vastainen sortoideologia!

 4. Puolalaisilla on kunniakas historia entuudestaankin tuon kuvottavan paskakultin pysäyttämisessä.

 5. Meillä kirkko(?) kuljettaa busseilla vain muslimeja milloin minnekin älämölöä pitämään ja kirkoissa rukoillaan niiden lisääntyvän, kuin rotat? Enpä viitsi käydä saarnaa kuuntelemassa, etten ryhdy vihaisiin tekosiin.

  Onko kristillistä edistää maailmanloppua kaikin tavoin?

 6. Itä-euroopan maat ovat vasta niin vähän aikaa nauttineet vapaudesta kommunismin jälkeen etteivät ole sitä vapaaehtoisesti pois luovuttamassa. Eu tulee vielä hajoamaan omaan mahdottomuuteensa. Puola ja Unkari lähtevät ensimmäisenä ja sen jälkeen nöiden naapurimaat tulevat huomaamaan etteivät hekään tarvitse eu:ta mihinkään.

  1. Risikko määräisi hyvin äkkiä poliisin estämään moisen natsi eleen ja vihapuheen. Myös mediat hyökkäisivät kimppuun rasismi syytöksin. Husu ja muut somalilemmikit meuhkaisivat YLE;n lähetyksissä suu vaahdossa muslimien oikeuksien polkemisesta.

 7. Just watch and learn before muslim shit start to kill your dog ,rape your wife ,burn your house .

 8. Kaikki vitun uskonnot ovat aivan perseestä!!!! Lietsovat sotaa ja harhaanjohtavat ihmisiä uskomaan valhekuvitelmilla luotuun hahmoon jonka varjossa tapetaan ”vääräuskoisia”, nussitaan lapsia,vuohia,lehmiä,aaseja ym… alistetaan naisia, kerätään rahaa uskonnon nimissä… paskalistaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin…

 9. Puola on vanha kuningaskunta, jolla on perspektiiviä historiaan. Toisin on Oulun kupeesta olevalla sisäsiittoisuuden mekasta syntyneellä Lestadiolaisten kuninkaalla, Sipilällä. Saari alkoholisoituneen oloisella Risikolla tai neprokrariaan mieltyneellä Orpolla.
  Suomi on ja pysyy ulkopuolisten valtiona. Niin kauan, kuin maan kansa äänestää miellyttämisen tarpeessa sellaisia tahoja, jotka ulkokultaisesti vähät välittää omasta maastaan.
  Tilanne on sama, kuin huonossa lapsi-vanhempisuhteessa elävä teini. Valitsen vähiten vanhempia muistuttavan puolison, jotta pääsen kiusaamaan vanhempia. Oma olotila on toissijainen. Tärkeintä on miellyttää vähiten sopivinta puolisoa ja olla se muka musta lammas.
  Samanaikaisesti ammutaan omaan polveen.
  Tyhmä kansa valtkoot muslimit johtajikseen.
  Uskon ihmisyyden lyhyeen muistiin. Ja tyhmyyteen. Suomi saavutti älyllisen lakipisteen. On aika taantua.

 10. Puolan oma kansallislaulukin kertoo että ryhtiä ihmisillä noilla huudeilla. Vaikka onkin historian aikana jyrätty milloin idästä milloin lännestä. Tietävät mitä vapauden menetys ja miehitys tuo tullessaan. Kansallislaulussa lauletaan ”Vielä ei Puolaa ole menetetty!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.