Suurin osa Viroon saapuneista kiintiöpakolaisista on loikannut Saksaan

12
4007649t1h4ce8.jpg
Kuva Scanpix

Virolainen Postimees kirjoittaa, että Saksa ei myönnä turvapaikkaa Virosta Saksaan loikanneelle syyrialaisperheelle. Nelihenkinen perhe saapui Viroon viime huhtikuussa kiintiöpakolaisina, mutta perhe lähti jo kesällä muille maille.

http://www.postimees.ee/4269785/saksamaa-ei-anna-eestist-tulnud-kvoodipagulaste-perele-varjupaika

Pakolaisperhe päätti jo parin kuukauden Virossa oleskelun jälkeen lähteä kesäkuussa Saksaan, jossa laitettiin uusi turvapaikkahakemus vetämään.

Postimees kertoo, että syyrialaisten mukaan Saksa ei myöntänyt heille oleskelulupaa, koska he ovat saaneet pakolaisstatuksen Virossa, jonka katsotaan olevan turvallinen maa. Perhe on valittanut Saksassa asiasta ja toivoo löytävänsä tuomarin, joka pelastaa heidät joutumasta takaisin Viroon.

Viron sisäministerin maahanmuuttoasioiden johtaja Liana Roosmaa kertoo, että Saksa ei ole informoinut ainakaan toistaiseksi henkilöistä, jotka eivät ole saaneet turvapaikkaa Saksasta.

Syyskuun loppuun mennessä kokonaista 18 perhettä eli 85 henkilöä, jotka ovat tulleet Viroon kiintiöpakolaisina, ovat lähteneet Saksaan turvapaikanhakijoiksi. Eli suurimmalle osasta niistä, jotka ovat paenneet sotaa, vainoa ja kidutusta, ei Viro kelpaa turvapaikaksi.

Advertisements

19 thoughts on “Suurin osa Viroon saapuneista kiintiöpakolaisista on loikannut Saksaan

 1. Ei sossua=Ei muslimeita. Huono sossu=Ei muslimeita. Hyvä sossu=muslimeita. Työtä vaativa eläminen=Ei muslimeita. Ilmainen loisiminen=muslimeita. Eiköhän näitten miljoonien muslimilomailijoitten tarkoitusperät ole jo kaikille tullut päivänselväksi, turha ruveta selittelemään diibaa ja daabaa, valehtelevia torakoita jokainen.

 2. Kerran Eestissä kävin, enkä huomannut kohtaavani vainoa ja vihamieltä. Muslimi ilmeisesti on havannointiin paremmin harjaantunut, koska joutuu ääriolosuhteille alttiiksi jopa Ruotsissa.

  Miksiköhän osa pakenee Saksasta, mutta osa Saksaan? Saksassako muslimit laitetaan kahteen jonoon: Merkelin kunniavieraat ja kuvottavat sabotöörit, joita sitten huolella ja taiten piinataan? Pitäisi tehdä ilmoitus eläinsuojeluun, mutten osaa saksaa (ihmisoikeuksia ei siellä näemmä ole).

 3. No ainakaan Viro ei tehnyt ruotseja ja järjestänyt näille ilmaiset matkat Suomeen, kun oman maan turva ei kelvannut. Kiitos veljeskansa!

  1. Se on aika lähellä, että ovat Suomessa, kun kuulevat 30-vuotisesta kotoutus- ja ymmärrysohjelmasta, jossa elatukseen riittää, kun jaksaa joskus näytellä työ ja yhteiskunta kiinnostavat. No joo, ei sekään ole välttämätöntä.

   1. kävin juhannuksentienoilla virossa, ja paluumatkalla tallinnan satamassa Viron tulli tarkasti jokaisen sandaalinläpsyttäjän näköisen paperit ennen suomenlautalle pääsyä.

    Virossa eivät suvakit rutise ”etnisestä profiloinnista”.

    Kiitos Viro 🙂

 4. Voivoi – miten Viron nyt käy kun valtava rikkaus,voimavara ja väreily pääsi pakoon vaikka oli jo niin lähellä.Onko tietoa suruliputuksen pituudesta?Kyynelten päivä.Ei riittänyt Sakemanneille Lapin polttaminen vaan vielä pitää Virolaisiltakin varastaa kaikki.Viekää saatana vielä tuhkatkin pesästä!11!

 5. Eesti on kaiketi paha maa. Siellä soditaan, vainotaan ja kidutetaan ihmisiä. Palavakiviteollisuus kun tarvitsisi päteviä petrokemiainsinöörejä ja nuo mokomat pahaiset eestinatsit vainoavat heitä…

 6. Viro ei ole hyvä loma kohde.
  Terve ruumis ei töitä kaipaa ja sairaalla ei saa teettää.

 7. Ma luule, ett kieltaidopuute heit estävä Virumaat kodoksees ottama.

  1. Tuskinpa muslimille on sen vaikeampaa oppia viroa kun suomeakaan,siitä siinä ei ole kysymys.
   Mutta kun eri maissa on eritasoinen sossu ja sieltä saatava hyvä,niin eihän Viro ole Suomen eikä kai Saksankaan tasolla.

 8. Eivät saaneet lupausta elinikäisestä ilmaisesta runsaskätisestä ylläpidosta. Yksinkertainen keino vähentää matu tulvaa. Toimisi myös Suomessa mutta päinvastoin, hokuttelevuutta on lisätty pikku hiljaa. No taloja ei sentää enää luvata.

 9. Onneksi meidän paskat kelit suojaavat vähän. Täytyy olla kohtalaisen hullu tai köyhä sossupummi tullakseen sossutukien perässä tänne kitumaan sossun asiakkaaksi. Iso osa jopa meidän omista sossupummeista lähtee muualle, tosin sossun rahalla, mutta mitäs sitä täällä kitumaan ankeudessa, kun kituminen etelän lämmössä on mukavampaa.

  1. Eikös suuri osa matuista lähde talven ajaksi lomalle sinne mistä lähtivät ”sotaa ja vainoa pakoon”?
   Matut kuulemma saavat jopa yksityislääkäriltä lähetteitä ja kela korvaa etelänmatkat ”terveyssyistä”?

 10. Eihän Viro sovi turvapaikaksi mitenkään. Edellämainitun hyysäyksen puuttee lienee se tärkein mutta ei pidä väheksyä sitä että puuttuu islamilainen yhteisö. Ei moskua, ei imaamia ja maanmiehiä tai muita muslimeita ei kertakaikkiaan ole. Kyllä siinä käy kotoutuminen ja sopeutuminen täysin mahdottomaksi. Kaikki sosiaaliset kontaktit vääräuskoisten kanssa, ei käy. Kurpitsavankkurit siis kohti Saksaa jossa on kaikki jutut paremmin.

 11. Meitä ei edes paskat kelit pelasta. se on se ilmainen raha mitä vetää, oli sitten muuten miten paska maa tahansa.
  Suurkiitokset Virolle, ja otattehan meitä sinne asukkaiksi kun se aika koittaa?

 12. Taikaseinää ei ole eikä mokkamulkulle anteliasta pimslooraa niin kuin sossuluukkumaissa. Eihän kauhuja ja kranaatteja paennut karvarinta sellaista rasismia kestä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.