Miten toimia jos rasismia vastusteleva nettihäirikkö iskee?

0

Nykyaikana monet medialukutaidottomat ihmiset kertoilevat esimerkkejä kuinka toimia jos nettihäirikkö iskee. Ne kertovat tarkastiottaen juuri kuinka ei pidä toimia.

Vanha nettiviisaus menee ”Älä ruoki trollia”. Nettitrolli ei tosiasiassa ole mitään muuta kuin partaansa naureskelva hörhö, joka saa kiksit siitä, että joku astui ansaan. Jos saat jonkun ympärityperän vastauksen johonkin juttuusi, älä vastaa siihen. Ole kuin et huomaisikaan asiaa.

Jos saat johonkin juttuusi vastauksen joka näyttää tältä: !!!!VITTUSAATANASUVAKIT PITÄÄ TAPPA JA SÄOLETENSIMMÄINEN!!!” niin miten siihen pitää reagoida? Ei tietenkään mitenkään. Pitää bännätä kyseinen tili. Kaikista naurettavinta on tehdä asiasta rikosilmoitus. Kyseessä on vain ja ainoastaan provo. Provo provo ja vielä kerran provo. Jos alat provon kanssa tappelemaan niin tarkastiottaen olet itse aiheuttanut tilanteen.

Provo on kuin nakkikioskilla kännissä heitetty läppä ”vittu kuka haluaa tapella”. Jos provoa ei ole huomaavinaan niin miten se voi tapella kenenkään kanssa? Jos provolle vastaa, että ”Voitko jättää minut rauhaan” niin provo saa siitä bensaa. Vaikka alkuperäinen tarkoitus ei ehkä ollut muuta kuin typerä läppä, niin jos provo huomaa, että väääät teeee väääk se lähti siihen mukaan, niin provo alkaa provoamaan lisää. Jos et huomaa sitä, se ei voi jatkaa. Mutta jos se huomaa, että asia ”kosketti” niin provo jatkaa.

Jos siis saat jonkun typerän viestin tyyliin rasmuksesta:

Meidän pitää nyt luetteloida näitä vihamedoita ja paljastaa ne..

Tai:

Vitun fasisti sut pitää tappaa

Jos alat vastaamaan tuohon, tekemään rikosilmoituksen tai muuta niin teet vain itsestäsi naurettavan. Siihen ei pidä reagoida mitenkään kuin vain bännätä kyseinen tili. Toisaalta jos haluaa iltoihin viihdettä voi provoja ruokkia kertomalla niille kaikenlaisia juttua: yäää vittu kun pelottaa, yää äläpä uhkaile, yäää tuleppa lähelle.

Provon tarkoitus on siis vain ja ainostaan länkyttää.

Tietenkin jos provo on oikea islamilainen fanaatikko tai äärivasemmistolainen rasisminvastustelija niin silloin asiaa kannatta harkita uudestaan.

6 thoughts on “Miten toimia jos rasismia vastusteleva nettihäirikkö iskee?

 1. Pitäiskö kokeilla miten suvakit ja heihän suojattinsa reakois kun veis heidän tilaisuuteensa pähkinöitä ja tokasis,että toin näitä kun banaanit oli loppu.

 2. Paavo on oikeassa.
  Tyhmien ja humalaisten kanssa ei kannata keskustella, siinä
  ei mene kuin aikaa hukkaan ja omat hermot.

 3. Olen niin kyllästynyt sanaan rasismi/rasisti että kohta oksennan. Tulen aggressiiviseksi joka kerta nykyään. Enkä vähiten siksi että nyt syytetään oopperaakin rasismista:

  https://www.svt.se/kultur/operakritikern-rasistiska-stereotyper-ett-aterkommande-problem-pa-operascenen

  No pannaan pulju kiinni sitten, kielletään oopperat ja rokkenrolli kokonaan. Suvakit eivät ole tyytyväisiä ennenkinkuin hiipivät ympäriinsä burkat päällä ja ripsipiirakka kiinniommeltuna.

 4. Mikähän ääni olisi kellossa kun tuollasen kannabikselle haisevan narukäsi uhooajan tapaisi kasvotusten. Itsellä voisi olla pokassa piteleminen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.