Pt-median Helena Pennanen soitti Omnian koulutukseen – kuuntele myös Juneksen saama vastaus

0

Viikolla suurta huomiota saanut koulutus, jossa maahanmuuttajille suunnattu kotouttaminen on saanut suurta huomiota, nyt selitykset. Vastaava vastaa. Huomioi se, että tarkastiottaen kyseinen henkilö ei ole tapahtuman takana vaan suuremmat tahot.

Ensin Pt-median Helena Pennanen, ja jäljempänä Junes Lokan puhelu.

 

 

 

13 thoughts on “Pt-median Helena Pennanen soitti Omnian koulutukseen – kuuntele myös Juneksen saama vastaus

 1. Juu, kantaväestöläinen voi mennä suoraan partnersille hommiin. Meikä hakenut viime vuosina kait 30 kertaa noita duuneja ilman tulosta. Siis avoimen hakemuksen voi jättää sinne, mutta kurssitetut matut otetaan hommiin?

  Sinänsä, useimpiin varastoalan avoimiin paikkoihin toivotaan varastoalan monen kuukauden kurssia tai amiskoulutusta.

  Paljonko Omnia nettoaa mamukoulutuksilla verrattuna kantisten kurssittamiseen? Mamukoulutus tuo leivän päälle särpimen?

 2. Omnian edustaja säilytti malttinsa eli ylläpiti organisaationsa uskottavuutta. Hyvä suoritus. Parempi kuin niiden, jotka muutaman sekunnin keskustelun jälkeen lyövät luurin korvaan.

  Kumminkin matujen auttaminen sinänsä on jo Suomelle vahingollista toimintaa. Teollaan Omnia on osasyyllinen Suomen matuttamiseen. Vastuuta ei vähennä se, että kouluttaa jonkun toisen toimeksiannosta. Kuka on toimeksiantaja.

  Omnian edustaja sanoi, että mitään syrjintää ei ole ja että muutkin kuin koulutettavat matut voivat hakea samoja työpaikkoja. Epäilen suuresti. Nämä paikat lienevät korvamerkitty matuille. Nyt olisi mielenkiintoista tietää, mikä organisaatio on ”haluamassa” palkkalistoilleen matuja. Olisiko yksi tai useampi valtion yritys tai laitos.

  1. Siinähän se vitsi juuri onkin: kaikki saavat hakea (koska itse hakemista ei voi keneltäkään kieltää) mutta vain maahanmuuttaja voi saada paikan.

  2. Ihan suoraan tuon ikänen matu pääsee eläkkeelle.Mutta haitanneeko,johan se on suomen eteen raatanutki,että hyvin ansaitulle eläkkeelle kurssin päätyttyä.

   Onhan tämä outoa,mutta tutkimattomat on herrojen tiet ja teot.
   Jukolauta! jos sota tulis,minua ei saatais enää tätä maata puolustaan.
   Herrat on sen motivaation minulta totaalisesti pilanneet toiminnallaan.

 3. Ja tällä kätevästi lasketulla palkalla saadaan vissiin sitten tulokynnys ylitettyä ja perheenyhdistäminen käyntiin?

  Onko yhdenvertaisuusvaltuutettu jo hälytetty ihmettelemään tätä rotuun ja etnisyyteen perustuvaa syrjintää? Vai eikö anneta asian häiritä kun on hyvä selitys?

 4. Junes Lokka oikein pelästyi kun hänelle esitettiin että hänkin voisi hakeutua töihin.

 5. Paikallisessa Prismassa näytti olevan muutama geelihiuksinen nuori mies täyttelemässä hyllyjä. Kuka lie heitäkin kouluttaa.

  1. Kantisduunari kassalla tai varastossa on rasismia?
   Sokkarikin päätti että kyllä matuille täytyy löytyy muutama miljoona tai enemmänkin positiivisesti syrjivän ohituskaistan luomiseen.
   Liekö käsky käynyt Jihad Sipulilta tai EK:lta kauppaliikkeiden johtokuntien puoluehenkilöille?

 6. Jos kantis on kovalla työllä ostanut itselleen asunnon, tulee senkin arvo romahtamaan maahanmuuton takia. Työtätekemättömät maahanmuuttajat ovat käytännöllisesti katsoen Ruotsin koko väkiluvun kasvun takana vuoteen 2025 eli ghetoissa heteka natisee. Aiheuttavat liikarakentamista kun heitä yritetään passata joka tavalla, asuntoja tulee liikaa markkinoille, tulee asuntokupla, hinnat romahtavat. Matut siis aiheuttavat tämänkin kriisin:

  ”I en färsk rapport varnas det för att Sverige bygger för många nya bostäder – med risk för ett prisfall på bostadsmarknaden. Nyanlända har inte råd att efterfråga lägenheterna som byggs. I stort sett hela folkökningen fram till 2025 består av flyktingar och anhöriga från utomeuropeiska länder och de barn de föder. De står generellt långt från arbetsmarknaden och har svag ekonomisk ställning, menar Anders Olshov.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/sverige-bygger-for-mycket-varnar-for-fastighetskrasch

 7. Joo, pointtina tässä keississä tulee olemaan juuri toi palkkaus. Sen verran saa, et pystyy ”perheen yhdistään”. Sen jälkeen voikin sit alkaa tehdä niitä ”omia hommia”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.