Rosengårdissa uhataan julkisesti ampua ihmisiltä päitä irti

13

Malmön Rosengårdissa ihmisiä puhuttaa mielenkiintoinen tapahtuma. Nimittäin muutamille bussipysäkeille on teipattu lappuja, joissa uhataan ampua ihmisiltä aivot asfalttiin.

Tapahtuman taustalla on kyse aiemmin viikolla sattuneesta pahoinpitelystä, jossa uusruotsalainen nuorukainen pahoinpideltiin. Nyt teipatuissa lapuissa kerrotaan, että jos tekijät eivät tuo itseään näkyville niin heidän omaisiaan aletaan teurastamaan.

– Jos tekijä ei tuo itseään julki, tulemme kiduttamaan ja paloittelemaan teidän omaisianne. Vannomme jumalan nimeen, että ammumme heitä automaattiaseilla useita kertoja päähän. Äitinne tulevat itkemään verta!, lapuissa sanotaan uhkaavaan sävyyn.

Poliisin mukaan on vaikea sanoa onko uhkaus todellinen eikä poliisi myöskään tiedä mihin tapaukseen uhkaaja viittaa. Poliisin mukaan tapaus ei myöskään ole ainoa, aiemmin kesällä rosengårdilaisille bussipysäkeille ilmaantui vastaavanlaisia uhkauksia.

Asiaa tutkitaan kuitenkin laittomana uhkauksena.

Advertisements

22 thoughts on “Rosengårdissa uhataan julkisesti ampua ihmisiltä päitä irti

  1. ”Laiton uhkaus” Mikähän mahtaa olla sitte se laillinen uhkaus ?.

   Mutta tämmönen on nyt ennen niin hienon maan Ruotsin arkipäivää.
   Tämä on nyt sitä ”monikulttuuria”– Oliskohan kannattanu ruotsalaisten plitikkojenkaan
   ihan tämmöstä omaan maahan järjestää.

 1. Mitenhän pitkälle olisikaan päästy, jos kaikki tappamiseen, perseilyyn ja allahiin käytetty aika ja energia olisi käytetty jotenkin hyödyllisesti? Rosengårdillakin olisi jo oma Kuu-asema ja tukku Nobel-voittajia.

 2. Joku voisi liimailla tuonne vastineeksi vaikkapa lappuja että Helsingin Pravdan Maria Pettersson tietää asiasta.Hänhän tietää Malmöstä kaiken.Hän on tiedostavasti kirjoitellut mm. että Malmö on äärimmäisen turvallinen kaupunki ja vain pari natsia jotka eivät tiedä mistään mitään väittävät jotain muuta.

 3. Nämä no-go alueet ovat vain ”valhemedian” luomaa propagandaa maahantunkeutujia kohtaan….
  älkää rakkaat ystävät antako nyt pelolle sitä valtaa…
  Ja näillä eväillä kohti HUONOMPAA huomista.
  Ja tietty jaksuhaleja ja rakkauspommeja kaikille Malmölaisille…

 4. Jos siis tekijät eivät ilmoittaudu, niin omaisilta ammutaan aivot asfalttiin. Tuskinpa ilmoittautuvat, koska silloin tekijöiden aivot ammutaan asfalttiin.

  Uhkaus kertoo uhkaajan kulttuurista. Jos joku toisen ryhmän jäsenistä on tehnyt jotain väärin, niin rangaistus voidaan kohdistaa kehen tahansa tekijän ryhmään kuuluvista. Uhkaus on uhkaajan mielestä reilu, koska tekijöille tarjotaan tilaisuus ottaa vastaan kosto omaistensa sijasta. Tekijän omaisten tappaminen on tietysti OK uhkaajan mielestä, mutta uhkaaja on hyvää hyvyyttään valmis luopumaan tästä oikeudestaan, jos saa tappaa tekijät.

  Tämä myös tarkoittaa sitä, että jos kantis tekee jotain rikastuttajan mielestä väärin, niin kostaa voi kenelle tahansa kantikselle. Näinhän on jo käynyt. Terrori-iskut kohdistuvat kantiksiin, jotka yhteisönä ovat kaikki syyllisiä, koska eivät mukaudu täysin rikastuttajien toiveisiin.

 5. Missä mahtaa kulkea kantaväestön pinnan raja Ruotsissa???.
  Entä Suomessa ???.
  TAI ONKO RAJAA EDES OLEMASSA ???.

  1. Ei ole rajaa, eikä myöskään häpyä. Niinkuin Paavo jossain lähetyksessä totesi: ruotsalainen sopeutuu (lue: alistuu).
   Itse veikkaan että [sadas apina efekti](https://en.wikipedia.org/wiki/Hundredth_monkey_effect) tapahtuu jossain vaiheessa kun kantiksia alkaa olemaan ~50% populaatiosta ja asioidessa sossussa burkatäti ei annakaan rahaa, tai soittaessa hätäkeskukseen ja joku [kädetön](https://yle.fi/uutiset/3-8414682) somali kurvaa ambulanssilla paikalle.
   Pitääkin kattoa onkohan vedonlyöntitoimistoilla jotain vetoa menossa aiheeseen liittyen, nykyään kun aikalailla kaikesta voipi lyö’ä vetoa.

 6. Vai oikein tutkitaan laittomana uhkauksena. Minkä lain ? Sharialain mukaan tuo on täysin lailllinen kunniakulttuuriin kuuluva ilmoitus ja lupaus. Mitä sitä turhia tutkimaan. Poliisin resurssien haaskausta. Heidän tehtävänsä on kerätä ruumiit ja hylsyt tapahtuneen jälkeen ja raapustaa ruutuvihkoon jotain sekavaa sepustusta itsemurhasta tai aseen huolimattomasta käsittelystä. Sillai neuvon aisankannattajia tekemään. Ruotsi on musulmaanien aisurikansa.

 7. Ajatelkaahan Lapin tuntureita. Kun tuo talebantouhu leviää tänne, niin kohta koko maa on täynnä luolastoja ja terroripomot lymyilevät vuorten kupeissa käyden aina välillä asettamassa tienvarsipommeja.

 8. Ajatelkaahan Lapin tuntureita. Kun tuo talebantouhu leviää tänne, niin kohta koko maa on täynnä luolastoja ja terroripomot lymyilevät vuorten kupeissa käyden aina välillä asettamassa tienvarsipommeja.

  Tämä taisi olla sarkasmia?siis tarkoitan,että tämä porukka lapionvarressa kaivamassa luolia.
  Ei tosiaankaa siinä menee tukka sekaisin,tulee hiki ja känsistä puhumattakaan.

  1. Kuffari on kaivanut oikeauskoisille Tora Boran Helsingin alle…
   Suomi ei kuulu kenellekään ne on allahin luolat, vai miten se meni?
   Se o sama ku matu kii pesi hirttopuuhun – Tora! Tora! Tora!…

  2. Silloin kun on kyse väkivallasta, näyttävät keharit olevan valmiita näkemään hieman vaivaakin. Minne kehariporukka ikinä leviääkään, sinne tulee kehitysmaameininki.

   Ja millaista meininkiä näemme tietyissä maissa, saamme saman tänne koti Pohjolaankin, jos tämä maahantunkeutumishässäkkä saa vapaasti jatkua. Toki oikeasti hieman pienemmässä mittakaavassa, mutta kuitenkin. Ja sehän vituttaa.

  1. Kyllä asia on juuri näin.Ruotsalaiset politikot pitivät avoimia ovia ja paskasakki työnty sisään.

 9. ketkä paavo näitä eurooppaan ja usan tuovat???? Voisitko selväentää median ja pankkien omistukset??? KIIITOS

  1. Tällä palstalla paneudutaan enimmäkseen taudin oireisiin ei todelliseen aiheuttajaan. Toki sekin parempi kuin ei mitään, mutta ei pitkällä aikavälillä tee muuta kuin hieman hidasta kansamme lopullista hävitystä.

   1. Olen sanonut monta kertaa, että aiheuttaja ovat ne, jotka lupaavat katteettomia lupauksia kolmansien maiden miehille, ts ilmaista ylläpitoa, blondien pimperoa yms. Kun näitä lupauksia lopetataan antamasta, tulijat lakkaavat. Tästä voidaan tietenkin olla eri mieltä.

 10. Eivät lupaukset olevat olleet kovinkaan katteettomia, koko länsi eurooppa on saatu pullolleen tulijoita jokaisesta maailman kolkasta. Tarkoitin itse taudin aiheuttajilla ihmisiä ketä lobbaa monikulttuurisuuden, feminismin, lgbjkgxjk-trans friikkien puolesta eli kaikkia normaaliksi lueteltavaa vastaan. Ihmisiä ketä antaa ymmärtää, että vain valkoinen heteromies voi olla rasisti. Ihmisiä joiden lonkerot ylettävät niin korkealle, että monikulttuurisuutta ajetaan jo varhaiskasvatuksesta lähtien tähän propagandakoneistoon 1v. lapsi joutuu ja se systemaattisesti jatkuu läpi elämän. Tarha, koulu, lukio, korkeakoulut toitottavat tätä taukoamatta sekä taustalla media rummuttaa sitä keinoja kaihtamatta. Kaikki eriävät mielipiteet tukahdutetaan ja annetaan ymmärtää, että muuta vaihtoehtoa ei ole. Vaikka täysin toimiva malli löytyisi esim. Israelista, muurit ympärillä kuin keskiaikaisessa linnassa ja jokainen laki on pilkkua myöden viilattu juutalaisuuden puolesta. Edes avioliittoon ei vihitä ellei molemmat osapuolet ole juutalaisia. Jokainen joka heitä vastustaa on pommitettu maantasalle tai eristetty kansainvälisistä yhteistyöstä.
  Miksi valkoiselle miehellä ei voisi olla samoja oikeuksia kuin juutalaisella, miksi valkoinen mies ei saa puolustaa rotuaan ja uskontoaan kuten Israelissa tehdään? Mitä Israelissa on tehty toisin kun siellä ei toivoteta maahanmuuttajia tervetulleiksi, eikä kouluissa sekä mediassa pakoteta monikulttuurisuuteen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.