Ruotsi pakkopalauttaa tänään 15 afgaania

0

Kålleredin säilöönottoyksikön pihalla nahisteltiin tänään päivällä, kun äärivasemmistolaiset rasisisminvastustelijat yrittivät estää poliisia suorittamasta pakkopalautuksia Afganistaniin.

Muutama kymmenen mellakoitsijaa häiriköi alueella ja poliisi noukki muutaman kyytiin. Mielenosoittajat oluvat tuoneet paikalle myös omia lapsiaan. Poliisi on kuskannut viikon aikana 15 afgaania säilöön, jotka on tarkoitus palauttaa tänä iltana takaisin kotiin.

Kaikki kiinniotetut ovat ns. partalapsia, eli he esiintyvät alaikäisinä, mutta maahanmuuttovirasto on rukannut heidän ikiään ylöspäin ilmiselvän valehtelun takia. Ikiä ei tarkasti tiedetä, mutta tietojen mukaan he olisivat väliltä 20 ja 30 vuotta.

Ruotsiin tulleista lapsipakolaisista yli 80 % on tosiasiassa aikuisia.

17 thoughts on “Ruotsi pakkopalauttaa tänään 15 afgaania

 1. Eiköhän se ole jo kuolinkouristelua, jos muutaman valehtelijan maasta poistaminen saa Kansan kadulle makaamaan.

 2. Jotenkin naurattaa kun puhutaan tusinan radikaalimusun palauttamisesta kun humanitäärinen suurvalta on jalat auki koko maailmalle ihan normaaliin tapaan päivästä toiseen.

  Koko lato on jo niin ilmiliekeissä, että ei muutaman pölypallon ulos vieminen mitään muuta.

  Ja silti jotkut hullut jaksaa vieläkin leikkiä että on jonkinlainen oikeusmurha jos kaikki afgaanit eivät saa kela goldia. Ehkä he haluavat tulla raiskatuiksi ja alistetuksi?

  1. Tusinan poistaminen on tosiaan sama kun räntäsateeseen huutaisi. Ei edes kaiku vastaa.

   Ihmisiltä on kadonnut suhteelisuudentaju näissä ”toimintaluvuissa”. Joku aika sitten uutisoitiin Suomessa, että poliisi oli poistanut maasta rapiat 400 moniosaajaa kuukaudessa. Olisiko ollut ennätys tammikuulta?

   Luku tuntuu isolta näin yksittäin esitettynä, mutta kun samoihin aikoihin uutisoitiin hallituksen budjetoineen rahaa seisämäntuhannen kulttuurin rikastuttajan saapumista varten vuonna-18, niin Elon laskuopin mukaan joka päivä pitäisi palauttaa n.19 että menisi ”jako tasan”. Se tekee kuukausitasolla melkein 600. Kirkollisia juhlapyhiä ei voi jättää väliin, eikä maallisempiakaan arkipyhiä, ettei mene ylitöiksi joillakin kuukausilla. Joka päivä pitää lähettää kotiin 19.

   Moniosaajien määrä maassa pitää saada vähenemään eikä lisääntymään, muutoin kansa maksaa tästä lystistä enemmän ja enemmän.

   Miten sitten suu pannaan jos tulioita onkin 14000?

   Ruotsi on jo vedetty vessanpöntöstä alas. Nyt ruuvataan aikataulua milloin Suomelle käy samoin.

   1. Joo,ei tuomosilla palautusmäärillä ole mitään käytännön merkitystä.
    Mutta selvää on se, että samassa veneessä ollan Ruotsin kanssa.Ei
    todellakaan ole vara olla vahingoniloinen ruotsalaisia kohtaan.

    Jonaki päivänä nuita taas marssii nelijonossa Haaparannalta Tornioon, eikä kukaan tee mitään kun on ”mukamas” niitä kansaivälisiä sopimuksia” joissa on jonku suomalaisenki pölvästin nimi alla.

 3. 50 000 sisään ja 15 ulos. Ei tarvitse olla diplomi-insinööri ymmärtääkseen, että viimeinen ruotsalainen taitaa löytyä Suomesta.

 4. ”Ruotsi pakkopalauttaa tänään 15 afgaania”

  Entä montako huomenna?

  Mielestäni pakkopalauttaminen pitäisi kieltää sanana, koska se on vihapuheenomaista. Jos mitä erehdyn juomaan pullon jägermeisteriä tyhjään vatsaan ja väsähdän puiston penkille, niin tapahtuuko silloin pakkoputkaanpaneminen?

  Siksipä ehdottaisinkin, että pakkopalauttamisen asemesta alettaisiin puhua kotiinpalautuksesta, koska sitähän se oikeastaan onkin, elikkä: Ruotsi kotiinpalauttaa tänään 15 afgaania.

 5. mites paavo se juutalainen uusi mailmanjärjestys 🙂 🙁 et taida ottaa kuuleviin korviin?????

  1. Turha syyttää juutalaisia tilanteesta, joka on ainoa demokratia lähi-idässä . Mutta sitä ei Palestiinan ystävät tietenkään halua tunnustaa. Juutalaiset ovat joutuneet kärsimään islamilaisten väkivallasta siitä lähtien, kun Israelin valtio perustettiin. Nimimerkki tunnu on uskonut sosiaalidemokraattien syytämän valheen, eikä silmät näytä avautuvan, vaikka islamin aiheuttama uhka on tullut, jo kotiovelle asti. Kannattaisi tutustua historiaan, ennekuin alkaa syyttämään väärää kohdetta.

   1. Ihan on oikea kohde syyttää. Tutustu Kalergi suunnitelmaan -sitä tässä ollaan toteuttamassa.

 6. Tämä on puuhastelua kun samaan aikaan rajan yli lappaa tuhansia vuodessa. Yksi ulos 100 sisään, suhdeluku ennen pitkää saavutta lakipisteensä. Sen jälkeen Yksi Ruotsalainen ulos 100 muslimi matua sisään.

  1. Eli vain yhdeksästä päästiin eroon ja sekin suurella tuskalla ja kustannuksella. Kauanko pysyvät poissa? Pari kuukautta vai vuoden? Saksa ja Tanska jatkavat rajatarkastuksia toukokuuhun 2018 asti ja nyt jopa Ruotsikin sai sen viimeinkin kakistettua ulos, ihme ja kumma. Varmaan teki Lööperin mieli perua rajatarkastukset; hänhän sanoi ettei hänen Eurooppansa rakenna muureja.

   https://www.di.se/nyheter/sverige-forlanger-granskontroller-av-sakerhetsskal/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.