Alingsåsissa 20 autoa porohommiin, autokatos romuksi ja lähitalojen ikkunat palasiksi

13

 

Alingsåsissa muutama kymmenen kilometriä Göteborgista koilliseen harjoitettiin viime yön todellista autogrillausta. Parikymmentä autoa lähti porohommiin.

Palolaitos sai hälytyksen klo 03.00 aikaan parkkipaikalle, jossa pelastuslaitoksen saapuessa oli kymmenkunta autoa ilmiliekeissä parkkikatoksessa. Palo oli niin voimakas, että se levisi vielä kymmeneen autoon. Lisäksi palolaitos sai ruiskutella vettä urakalla, sillä palo oli levitä viereisiin asuintaloihin. Palon seurauksena lähitalon ikkunat poksahtelivat palasiksi.

Myöhemmin koko autokatos romahti ja tästä seurasi, että palon pelättiin leviävän viereiseen kouluunkin.

Skärmbild (46)

 

Parin tunnin sammuttelun jälkeen palo saatiin hallintaan ja palon sammuttua aamuun mennessä aloitti poliisi tutkimukset tuhopoltosta. Kukaan ei loukkaantunut palossa. Illan saldo siis parikymmentä autoa, autokatos, lähitalojen ikkunat ja muuta pientä.

Advertisements

3 thoughts on “Alingsåsissa 20 autoa porohommiin, autokatos romuksi ja lähitalojen ikkunat palasiksi

  1. On siinä matuloisilla kotoisat oltavat, kun autoja palaa melkein joka yö. Ihan samahan se olisi, jos polttelisivat siellä kotokulmilla, vaan siellä on heikommat liksat autojen polttelusta kuin svedustanissa. Polliisi ei edes sakota kiinni jääneitä ja paikallinen sossu maksaa säännöllisesti ”kuukausipalkkaa” moisesta harrastuksesta. Lääh-idässä on suurempi riski saada kuula kalloonsa kettuntuneilta autonomistajilta.

  2. Ei tämän noin pitkälle pitäisi päästä. Jos viranomaiset hyväksyvät noin vaan, niin paskat on housuissa uudestaan, vaikka housut vaihtaisi. Heijaa svärijje!

  3. Eihän tällainen ole mahdollista muualla kuin Tajukankaan mielikuvituksessa. Ainakin jos on uskomista Uuninpankkopoikaan. Ei Ruotsissa polteta autoja. Ne ovat vain mielikuvitusta, siis autogrillit.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.