Mainokset

Katso Alingsåsin autopalon kuvat palon jälkeen täältä

Viimeöinen Alingsåsin autopalorypäs on järkyttänyt paikallisia. Ihmisten mukaan alue on ollut rauhallinen eikä niin kovin monikulttuurinen, mutta nyt palon jälkeen turvallisuus on poissa.

Paikallisten mukaan paloja edelsi muutama pienempi räjähdys, joten palot olivat selviä tahallaan sytytettyjä tuhopolttoja.

Mainokset

7 Comments on Katso Alingsåsin autopalon kuvat palon jälkeen täältä

 1. Nimetön // 12/10/2017 19:01 // Vastaus

  Tykkää

 2. Arto Multisilta // 12/10/2017 19:36 // Vastaus

  Miten vakuutusyhtiöt suhtautuvat näihin ? Korvaako vakuutus ? Ovat sentään tahallaan sytytettyjä. Autoissa kaiketi ilkivaltavakuutus, mutta entäs katokset ?

  Tykkää

  • Jos autossa ei ole palovakuutusta tai muuta vakuutusta kuin perus liikennevakuutus, niin luonnollisesti vakuutus ei korvaa mitään. Sitä en osaa sanoa, kattaako kiinteistöosakeyhtiön erilaiset vakuutukset juuri tässä tapauksessa. Mutta lähtökohta on tietenkin, että jos ei maksa jotain vakuutusta niin silloin mikään vakuutus ei myöskään korvaa, jos jonkin kolmannen osapuolen vakuutus ei ole voimassa tilanteen sattuessa.

   Tykkää

 3. Onko Alingsåskin nyt jo varmasti rikastettu! Erinomaista! Stefan ”hullu hitsari” Löfven ja hänen opetuslapsensa ovat siis onnistuneet tuomaan tällekkin pienelle paikkakunnalle ”etnisen värinän” sosialistien tapaan. Mahtavaa! Ruotsiin ei tule jäämään yhtään paikkakuntaa, joita ei tämä Löfven opetuslapsineen montteeraa uuteen uskoon. Toivotan Alingåsin asukkaille mielenkiintoisia aikoja, uuden ja jännittäviä yllätyksiä tuovan monikulttuurisuuden parissa. Johan tuo vanha, vakaa ja rauhallinen Ruotsi jouti mennäkkin. Eikö vain Stefan Löfven?

  Tykkää

 4. Alamäki // 12/10/2017 22:38 // Vastaus

  Vakuutuksista puheenollen: Husbyn kauppiaat- itsekin matuja- olivat lakossa tänään tunnin keskellä päivää protestina kaikelle väkivallalle. Vakuutusyhtiöt karttavat ghettoja kuin ruttoa eikä ihme:

  http://www.market.se/nyhet/husbyhandlarna-stangde-butikerna-i-protest-vi-blev-lovade-fler-poliser

  Tykkää

 5. Villi Länsi vai Villi Itä(maalaiset)? // 13/10/2017 02:42 // Vastaus

  Lisää kivaa Etelä-Ruotsissa: ainakin neljää ammuttu Trelleborgin keskustassa:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/flera-skjutna-i-centrala-trelleborg

  Tykkää

  • Jopa ilta-sanomissa oli pieni juttu tästä mutta ei kommentointi mahdollisuutta. Eli siitä tietää että uusruotsalaiset olleet osapuolina.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: