Katso Alingsåsin autopalon kuvat palon jälkeen täältä

13

Viimeöinen Alingsåsin autopalorypäs on järkyttänyt paikallisia. Ihmisten mukaan alue on ollut rauhallinen eikä niin kovin monikulttuurinen, mutta nyt palon jälkeen turvallisuus on poissa.

Paikallisten mukaan paloja edelsi muutama pienempi räjähdys, joten palot olivat selviä tahallaan sytytettyjä tuhopolttoja.

Advertisements

7 thoughts on “Katso Alingsåsin autopalon kuvat palon jälkeen täältä

  1. Miten vakuutusyhtiöt suhtautuvat näihin ? Korvaako vakuutus ? Ovat sentään tahallaan sytytettyjä. Autoissa kaiketi ilkivaltavakuutus, mutta entäs katokset ?

    1. Jos autossa ei ole palovakuutusta tai muuta vakuutusta kuin perus liikennevakuutus, niin luonnollisesti vakuutus ei korvaa mitään. Sitä en osaa sanoa, kattaako kiinteistöosakeyhtiön erilaiset vakuutukset juuri tässä tapauksessa. Mutta lähtökohta on tietenkin, että jos ei maksa jotain vakuutusta niin silloin mikään vakuutus ei myöskään korvaa, jos jonkin kolmannen osapuolen vakuutus ei ole voimassa tilanteen sattuessa.

  2. Onko Alingsåskin nyt jo varmasti rikastettu! Erinomaista! Stefan ”hullu hitsari” Löfven ja hänen opetuslapsensa ovat siis onnistuneet tuomaan tällekkin pienelle paikkakunnalle ”etnisen värinän” sosialistien tapaan. Mahtavaa! Ruotsiin ei tule jäämään yhtään paikkakuntaa, joita ei tämä Löfven opetuslapsineen montteeraa uuteen uskoon. Toivotan Alingåsin asukkaille mielenkiintoisia aikoja, uuden ja jännittäviä yllätyksiä tuovan monikulttuurisuuden parissa. Johan tuo vanha, vakaa ja rauhallinen Ruotsi jouti mennäkkin. Eikö vain Stefan Löfven?

    1. Jopa ilta-sanomissa oli pieni juttu tästä mutta ei kommentointi mahdollisuutta. Eli siitä tietää että uusruotsalaiset olleet osapuolina.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.