Malmössä odotettavissa murhaamisia lähipäivinä

12

22365453_10154995558771245_4372366412765637703_n

Malmössa viimepäivien aikana huomiota herättäneet uhkaukset näyttävät tältä.

Lapussa sanotaa:

”Viesti teille 5-6:lle huoranpenikalle, jotka pahoinpitelitte tällä bussipysäkillä maanantaina yhden 16-vuotiaan. Vannon jumalan nimeen, että teitä tullaan ampumaan päähän useita laukauksia ja äitinne itkevät verta.

Kaikki te, jotka olitte mukana tulkaa Rosengårdin keskustaan tänään klo 23.00 ja jos ketään ei tule niin pommitan teidän kotinne. Kidutan teitä ja teidän perheitänne. Olette ällöttäviä huoranpentuja kun käytte 16-vuotiaan päälle ja itse olette 20-vuotiaita. Odottaka vain kun saan teidät käsiinne. Jos kukaan ei tule tänään paikalle niin odottakaa vain, löydämme teidät kyllä ja teidät paloitellaan ja päänne ripustetaan roikkumaan. Ette pääse kuin koira veräjästä, AK47:ni on ladattu ja valmiina tappamaan teidät.

Tämä on viimeinen tilaisuutenne.

#veri_on_vettä_sakeampaa”

Rosengårdissa on siis tiedossa lähiviikkojen aikana hurmaavia murhauksia.

Advertisements

15 thoughts on “Malmössä odotettavissa murhaamisia lähipäivinä

 1. Ihanan pienokaisen hädissään väsäämä rasismin vastainen julkilausuma siis elegantisti osoittaakin natsien rasistiset vihaväitteet voimavarojen kielitaidottomuudesta Putinin trollitehtaan julmaksi vihapropagandaksi.

 2. Taas kaikkinaisen rauhan ja rakkauden jumalan kautta vannottiin maksimaalista vihaa ja väkivaltaa. Toivottavasti vetävät sarjatulta koko viikonlopun läpi. Joku uskonoppinut palstanlukija voisi kertoa onko tällaisella viikonloppusodalla mahdollista päästä paratiisiin neitsyiden luokse?

 3. Nyt kannattaisi kylvää ojanpohjat täyteen patruunalaatikoita ettei ihan heti hyvin alkava teurastus loppuisi. Tuohannon kaikille muille paitsi matuille todella hyvä tilanne kun tappavat mahdollisimman paljon toisiaan.
  Pistäisivät nyt alkuun vaikka sata raatoa. Täytyypä tosiaan käydä ostamassa popparit valmiiksi, tosin epäilen, että ei tuollaisia lappusia levittelevä tuhkamuna kykene muuhun kuin matuille tyypilliseen suu vaahdossa uhoon. Ensimmäinen luoti kun hiihtää kohti niin perinteinen uliuliuli.

 4. Olis pikkuhiljaa PT-Median syytä saada juttuihin ja niiden esikatseluihin julkaisupäivät näkyviin.

  Mutta asiaan. Joo Malmöössä on ihanaa, saatanan ihanaa ja perkeleen kultturellia.

  Ettekö rakastakin autopalon hajua aamuisin.
  Ja viuhuvien luotien äänet luo antaa aina työpäivään upeaa jännitystä, tulee olo että elää rikasta elämää.

 5. Eli kirjoittajalla ei ole tietoakaan kuka on mahdollisesti ojentanut hänen huonosti käyttäytynyttä pienokaistaan. Syitä on sällessä ja sepissä.

  Ikävää että näissä värillisten ampumakilpailuissa on osumatarkkuus todella luokatonta. Lippaita tyhjenee kymmenittäin mutta vain haavoitettuja saadaan aikaiseksi. Nurkan takaa räiskitään ja kuvitellaan että osuu. Onneksi suomalaisille opetetaan jo armeijassa että ammutaan vain tähdättyjä laukauksia. Silloin yksi kuti riittää vihollista kohti. Ja sen jälkeen voikin keskittyä seuraavaan.

  1. Joo käsiaseella ammuttaessa kysehän on puhtaasti roiskimisesta ja lähietäisyydeltäkin ammutut ”juoksulaukaukset” ovat hyvin epätarkkoja. Jo pienikin käden liike voi muutaman kymmenen metrin matkalla muutta luodin suuntaa monia metrejä. Eli siinä mielessä ne ovat vielä harjoittelijoita.

 6. Se on tuo kehitysmaalaisten rakkauspommitus hiukka erilaista kuin kantaruotsalaisten. Pum Pum. vai on AK-47 valmiina ? Paskanvitut, kunhan rääkyy mutta toivon että paukkuu tosissaan.

  1. Et taida tietää miten hyvin aseistautuneita ruåtsin musut ovat? Niillä on moninkertainen tulivoima verrattuna poliisiin ja suomessa norkoileville uskonveljille tuodaan kalustoa valvomattoman rajan yli jatkuvasti -AK-47 kuuluu perusvarustukseen.

 7. Kannattaa muistaa että yltiöpäinen uhoaminen on aina ollut olennainen osa arabikulttuuria. Israelin valtion ensimmäisestä päivästä lähtien arabit ovat uhonneet ajavansa israelilaiset välimereen ja tuhoavansa Amerikan.

  Eivät kuitenkaan mahtaneet Israelille mitään edes moninkertaisella miesylivoimalla ja Neuvostoliiton toimittamilla siihen aikaan nykyaikaisilla aseilla.

  Esim Gaddafi osti sukellusveneitä Neuvostoliitolta mutta libyalaiset eivät uskaltaneet sukeltaa niillä vaan ajoivat pinnalla ja kääntyivät Tripoliin heti kun näkivät Israelin sotalaivoja horisontissa 🙂

  Ainoa varteenotettava vastustaja Egyptin ilmavoimat tuhottiin heti 6:n päivän sodan alussa ilman mitään omia tappioita. Samoin Saddamin ydinohjelma kun thermopommi alkoi olla liian lähellä.

  Tuo kirjoitus on arabiuhoa tyypillisimmillään ja toivottavasti tuleva yhteenotto pysyy heidän välisenään eikä sivullisia uhreja tule.

  1. Kyllä. Tämä on julkinen salaisuus ”tietyissä piireissä” joita itsekkin satun tietämään. Myös suomen poliisin ja rajavartioston on oltava perillä tilanteesta -mitään toimenpiteitä ei kuitenkaan ole tehty.

   Miksi? Mitä varten vihollisen aseistautumisen annetaan jatkua?

   Edit: Trelleborgissa juuri ollut ankaraa tulitusta! PT-media kertonee asiasta lisää?

 8. Suhkot kirjoitusvirheittä kirjoitettu viittaisi kantaruotsalaiseen tai ehkäpä ex-jugoslaaviin?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.