Ruotsin RHC:n naiset ahdistelevan afgaanin taakse

13

Kerroimme aiemmin Afganistanilaisten lapsipakolaisten liiton päällikön Arif Mon saamasta pienestä tuomiosta, jossa hän oli rippileirillä yrittänyt raiskata 14-vuotiaan tytön. Mo oli mm. istunut tytön päälle sängyssä ja yrittänyt työntää käsiään tytön paidan alle.

Arif Mo itse väittää nyt Facebookissa, että koko tapaus oli lavastettu. Ns. pahat tahot ovat yrittäneet mustamaalata hänen toimiaan. Kaikenlisäksi ruotsalainen # jag är här- (minä olen täällä) järjestö, jota voi verrata suurinpiirtein suomalaiseen Refugees Hospitality Clubiin, on nyt täysin ahdistelevan afgaanin takana.

Ympäri Facebookia on perustettu useita erilaisia keskusteluryhmiä, joissa naiset puolustavat Arifia suurinpiirtein samoin motiivein kuin Rasmuksessa ja RHC:ssä aikoinaan: ”Sitä on monenlaista pikkunarttua liikenteessä, jotka yrittävät houkutella miehiä..”.

ensamkommande-arif-mo-som-c3a4r-dc3b6md-fc3b6r-sexualbrott-fc3b6rsvaras-av-batiktanter6
Klikkaa kuva isommaksi.

Jag är här-aktivistit kertovat mm, että ”Pikkutytöt pitkine silmäripsineen voivat saada miehen helvetilliseen tilaan”. Sen jälkeen ruotsalaiset naiset lähettävät kymmeniä kymmeniä lohduttavia viestejä seksuaalirikolliselle, joka yritti raiskata 14-vuotiaan tytön rippileirillä:

”Kauheaa tällainen epäoikeudenmukaisuus, joka on kohdannut sinua”, ”Olen pahoillani, toivottavasti oikeus vielä toteutuu”, ”Arif, tiedä, että olen aina sinun puolellasi” jne jne.

On todella kummallista, että lapsi, joka oikeasti on osoitettu 20-vuotiaaksi, ja jolla ei pitäisi olla mitään tekemistä 14-vuotiaiden lasten rippileirillä, saa aikuisten pakolaisaktivistien täyden tuen. Ihminen voi tietenkin antaa sympatioitaan kelle tahansa, mutta tässäkin tapauksessa aikuiset naiset jollain tavalla eivät osaa käyttää enää harkintakykyään vaan symppaavat lasta leikkivää miestä, jonka iän jopa maahanmuuttovirasto on katsonut olleen valheellinen.

Näin ollen Jag är här-organisaatio joutuu todella outoon valoon sen puolustaessa aikuista ikänsä valehdellutta seksualirikollista, joka tuomittiin 14-vuotiaan tytän ahdistelusta.

Advertisements

20 thoughts on “Ruotsin RHC:n naiset ahdistelevan afgaanin taakse

 1. Mädättäjät palvoisivat Jammu-setääkin jos tämä vielä eläisi ja ilmoittaisi olevansa 5-vuotias muslimityttö.

  1. Jammu oli valkoinen. Sisäsyntyinen pahuus jota me kannamme on eri asia ja motivoi iahn eri tavalla. Ihan. Eri asia siis.

   1. Juuri näin. Jokaisessa ihmisryhmässä on joukko sairaita pervoja, kun taas Afganistanissa ei ole sellaista asiaa kuin lapsen seksuaalinen koskemattomuus.

    Mutta onhan rinnastus sikäli oikeutettu, että ruotsalaisaikuiset eivät asetu 14-vuotiaan tytön tueksi vaan kykenevät symppaamaan tekijää. ”Pikkutytöt pitkine silmäripsineen voivat saada miehen helvetilliseen tilaan”-virkkeen sanoja pitäisi viedä oikeuteen tai saunan taakse ja kovalevynsä – sekä kirjaimellisen että kuvainnoillisen – käydä tarkasti läpi.

   2. Valkoisten geneettinen sisäsyntyinen pahuus hokkuspokkus katoaa välittömästi kunhan kuuluu johonkin mädättäjien itsemäärittelemään ”syrjittyyn” ryhmään kuten se Jammu-setä joka siis tässä hypoteettisessa tapauksessa olisi ollut muslimi sekä transjotain ja siten äääääääärimmäisen syrjitty.Kaikki hänen tekosensa olisivat mädättäjälogiikalla olleet rasistien syytä koska hänen uhripääomansa olisi ollut riittävä.Mädättäjälogiikka on ihmeellistä.

   3. Sisäsyntyinen pahuus ja hyvyys ovat kaikilla Homo Sapiens’ eilla. Sitten on toisille (en sano keille mutta arvatkaa) vielä annettu pahuudessa extroja ja bonuksia jotka lyövät normaali-ihmisen ällikällä.

 2. Ei tuossa ole mitään kummallista jos viimein avaa silmänsä ja pystyy tunnustamaan tosiasiat: Nämä ulkomaalaisten raiskaajien puolustelijat janoavat oman kansansa kuolemaa. Siksi ne ovat valmiita puolustamaan vaikka minkälaisia hirviöitä tahansa kunhan niiden uhreiksi vain joutuvat valkoihoiset joita nämä ”suvaitsevaiset” itse vihaavat yli kaiken.

 3. Näillä ei ole enää himppuakaan jäljellä tolkun järjestä. Unohda nämä – toivottomia tapauksia..

 4. Eikö kenelläkään näistä jag-är-här-aktivisteista ole omia teini-ikäisiä tai nuorempia tyttäriä? Vai ovatko he niin oman ideologiansa huikaisemia että uhraisivat lapsensakin monikulttuurin alttarille? Vai ovatko he vaan niin tyhmiä että ajattelevat, ettei kyllä koskaan MINUN tyttärelleni koska MINÄ olen hyvä ja toimin kuin hyvä ihminen? Jos jonkun toisen lapselle käy huonosti, niin voivoi. RHC-empatiaa parhaimmillaan.

  1. Toivottavasti ei ole! Nuohan kutsuvat tuon raiskauskandidaatin suorittamaan urotekonsa loppuun oman lapsensa kanssa, eikä tartte olla edes teini välttämättä.

  2. Jos katsot näitä hyysäri-mädättäjiä niin ne poikkeuksetta ovat lapsettomia. Joko niillä ei ikinä ole ollut haluakaan hankkia lapsia tai ne eivät ole löytäneet ”oikeaa miestä”, eli eivät ole saaneet sitä jonka ovat halunneet. Tai sitten ne olivat jo liian vanhoja saamaan lapsia kun teinisekoilut ja uraputket oli käyty läpi.

   Näin yksinäisiä ja yhteiskunnan ulkopuolella ne sitten ovat keksineet itselleen vomahalit joilla velehtelevat sekä itselleen että toisilleen. Ja voi sitä päivää kun viimeisiä henkäyksiä vedetään. Kun silloin ymmärtää kaikki pahat tekonsa ja sen että koko elämänsä olisi voinut elää toisin, ja nauttia siitä, niin ne viimeiset henkäykset kuollessa voivat olla todella kauhunsekaisia. Täynnä epätoivoa ja tuskaa. Silkkaa henkistä kidutusta.

 5. Hyi helvetti, Ruotsi on jo läpeensä sairas ja mätä. Liian lähellä Suomea koska Suomen valtaapitävät tuppaavat apinoimaan Ruosia lähes kaikessa. Mulla nousee niskakarvat inhosta pystyyn kun näen tuon ruotsin Eino Grönin kuvan jossain, koska pahmpa mädättäjää saa hakea. Noista afgaaneista on tullut melkoinen riesa molemmissa maissa.

  1. Swedustanin Gröönin Eikka aiheuttaa minussakin välittömästi inhoa ja oksetusta. Mätä ja kiero mies.

 6. RHC ja vastaavat järjestöt ovat käytännössä joukkopsykoosiin ajautuneita lahkoja. Ei noissa kommenteissa tätä taustaa vasten ole mitään ihmeellistä. Onhan uskonlahkot kautta aikojen tehneet jopa joukkoitsemurhia psykoosissaan, nämä ovat samaa sakkia ja heidän unelmansa toteutuessa lopputulos on sama.
  Näille lahkolaisille messiaan virkaa suorittaa kyseenalaistamaton maahanmuutto ja kaikki sen edustajat. Eihän lahkonjohtajienkaan rikoksia tai paskapuhetta psykoosissa uskota todeksi vaan messiaaniseksi julistukseksi.
  Odottelen mielenkiinnolla milloin ensimmäinen seonnut takkutukkatytteli tekee polttoitsemurhan tai listii jonkun muun uskonsa puolesta.

 7. Kaverihan asuukin sosiaalidemokraatin luona!
  Söderköpingissä on yksi kunnanjohtajista,Lottie Fallman jonka luona kaveri asuu ja hän kuuluu sossujen paikaalliseen aatelin.Hän järjesti tapaamisen suhteillaan.
  On siis Amirin suojelija ja Facebookin haamukirjoittaja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.