Seurakunta värväsi rippileirille aikuisia afgaaneja- yhdelle ahdistelutuomio

0

22366500_1516563535102043_7832479737984677264_n

Näyttää siltä, että laittomat afgaanit ovat jonkilaisessa erityissuojeluksessa ruotsalaisten politiikoiden ja valtamedian taholta.

Aiemmin Ung i Sverige-järjestön kummallisuudet niin yhdistyksen rekisteröinnissä ja henkilöissä yhdistyksen takana ovat olleet hyvin mielenkiintoisia. Mutta nyt on noussut toinen afgaaniyhdistys esille hyvinkin kummallisin taustoin. Afghanska ensammkommande flyktingbarn– nimisen järjestön (afganistanilaiset yksintulleet pakolaislapset) puuhapetterin Arif Mo:n taustalta löytyy hyvin mielenkiintoisia klikkejä ja tapahtumia.

Arif Mo on päässyt viimeisen vuoden aikana valtamedian suosioon kertoilemalla tarinoita yksintulleista lapsista ja siitä, kuinka afgaanit noudattavat Ruotsin lakia ja ovat kunniallisia ihmsiä. Pääministeri Sterfan Löfveniä myöten ollaan ylistettu Arif Mo:ta ja hänen hienoja ihmiskuntaa parantavia toimiaan. Tämän järjestän pääpaikka Göteborg, jossa afgaanit ovat pitäneet useita mielensoituksia vaatien loppuelämän kestävää ilmaista ylläpitoa ja pysyvää oleskelulupaa.

Arif Mo on itse saanut kielteisen oleskelulupapäätöksen jo vuonna 2015, mutta silti hän oleskelee vielä Ruotsissa ja järjestää erilaisia mielenosoituksia oleskelulupansa puolesta. Suurin syy Mon kielteiseen oleskelulupaan oli se, että hän valehteli ikänsä lapseksi. Maahanmuuttovirasto ei uskonut sepitettyä ikää ja rukkasi kielteisen yhteydessä iän parikymppiseksi.

Näihin aikoihin Mo aloitti Amnestyn kanssa lobbaustyön oleskelulupien toivossa. Ts. hänen toimeenkuvaansa kuuluu kiertää ympäri maata tapaamassa politiikoita ja medioita kääntämässä mielipiteitä heidän puolelleen. Kaikesta kummallisuuksista kummallisin on kuitenkin se, miten äärivasemmistolaiset katsovat sormien läpi miehen ahdistelutuomiota, jossa uhrina oli 14-vuotias tyttö.

Jostain kummallisesta syystä 20-vuotias Mo ja muutama muu täysi-ikäinen afgaanimies otettiin mukaan 14-vuotiaiden teinien rippileirille Östra Rydin seurankunnassa marraskuussa 2016. Seurakuntapastori on kertonut, että afgaanit olivat kiinnostuneita kristinuskosta ja kasteesta.

Tapahtuma leirillä eteni siten, että Mo lyöttäytyi 14-vuotiaan tytön kanssa yöllä samaan sänkyyn. Mies istui tytön päälle ja työnsi kätensä tämän paidan alle. Tyttö yritti vastustella ja lopulta pääsikin pakenemaan. Tyttö piiloutui vessaan lukkojen taakse, josta ystävättärensä kanssa käydyn viestinvaihdon avulla sai tilanteen laukeamaan. Raiskausta ei tällä kertaa tapahtunut.

Esitutkinnassa monet kyseenalaistivat mitä ihmettä aikuiset afgaanit tekivät teinien rippileirillä, mutta esimerkiksi seurakuntapastori on täysin monikulttuurisuuskiiman sokaisema ja kuvaili Mo:ta ”suunnattoman herkkänä poikana”, joka halusi ”halailla” ihmisiä, mutta ”ei häiritsevällä tavalla vaan ystävällisesti ja lämpimästi.”

Norrköpingin käräjäoikeus tuomitsi Arif Mon pieniin päiväsakkoihin seksuaalisesta häirinnästä alaikäistä kohtaan.

13 thoughts on “Seurakunta värväsi rippileirille aikuisia afgaaneja- yhdelle ahdistelutuomio

 1. Papin mielestä suunnattoman herkkä partalapsi halusi vaan herkkyyshetkellään varrastaa pikkutytön. Hirveää rasismia kun tytteli ei ymmärtänyt asianlaitaa vaan singahti partalapsen moloa vessaan piiloon. Kai tyttöä on nuhdeltu suvaitsemattomuudesta ja ennakkoluuloista?
  Ruotsi tuhoutuu vielä meidän elinaikana. Tämä ei ole ennustus vaan fakta. Saas nähdä lähdetäänkö 20 vuoden päästä rauhanturvahommiin länsinaapuriin.
  Eräänlainen sisällisotahan siellä on jo käynnissä, täyteen vauhtiin se tulee leimahtamaan siinä vaiheessa kun seuraava kunnon lamakausi iskee. Taikaseinät tyhjenevät ja siitä se rumba alkaa.

  1. ”Ruotsi tuhoutuu vielä meidän elinaikana.”
   – Samaa mieltä. Jännää on että vielä noin 10v sitten katsoin Ruotsia jossain määrin ylöspäin. En siis monikultissa, vaan muuten maa vaikutti Suomea edistyneemmältä maalta. Ruotsihan on hyvin, hyvin pitkään ollut rauhan ja vaurauden yltäkylläinen maa, joten vielä 10v sitten en olisi edes kyennyt ymmärtämään että Ruotsi voisi joskus romahtaa.

   Mielenkiintoista on miettiä Ruotsin romahduksen tasoa, mistä kaupungista tämä alkaa ja mikä on se vuosi milloin tämä tapahtuu. Onko lukijoilla veikkauksia?

   Itse jaksan vielä uskoa että pohjoisin osa Ruotsista voi selviytyä.

   1. Malmö voisi olla luontainen räjähdyspiste, josta liekit leviävät lukuisiin muihin ghettoihin. Silloin ei ole mukavaa olla kantisvähemmistöisillä alueilla. Malmösta liekit voisivat kyllä lyödä Tanskaan asti. Mutta kyllähän se konfliktiin johtaa, jos toinen puoli maksaa ja toinen panostaa perseilyyn ja kuunsirppiukon palvontaan jälkimmäisten osuuden jatkuvasti kasvaessa.

   2. Taloudellisesti Malmö ja muut kehitysmaalaisten kansoittamat kaupungit romahtivat vuosikymmeniä sitten ja ovat muun Ruotsin letkujen varassa: https://pt-media.org/2015/06/20/malmo-olisi-konkurssissa-ilman-tukia/

    Jos tarkoitat jättimellakkaa, niin sellainen voi alkaa periaatteessa millä tahansa no-go -alueella ja levitä muihin. Yleisesti Ruotsi heikentyy päivä päivältä kuin sammakko lämpenevässä vedessä. Turvallisuus ja resurssit näivettyvät, korkeastikoulutettuja ruotsalaisia muuttaa ulkomaille, lapset, vanhukset ja heikompiosaiset jätetään oman onnensa nojaan kuten tähänkin asti.

    Norrland selviää kyllä mutta ei siellä ole kuin reilu miljoona asukasta. Infrastruktuuri on etelässä. Parasta mitä Ruotsille voisi nyt tapahtua, olisi erittäin raju lama, joka pakottaisi lopettamaan uusien kehitysmaalaisten tuonnin.

    1. Tarkoitin että milloinkohan kokonainen kaupunki tai alue muuttuu no-go alueeksi…Nythän Malmössäkin tietääkseni vielä keskusta on vielä ruotsin lainsäädännön ja virkavallan alla.

     Niin kauan kuin ongelmat keskittyvät vain lähiöihin niin on mahdollista leikkiä että kaikki on pääpiirteittäin vielä hallinnassa, mutta kun kokonainen kaupunki muuttuu kalifaatiksi ja Ruotsin poliisi ei enää uskalla mennä sinne, niin on jo vaikeaa teeskennellä etteikö Ruotsissa olisi jotain pahasti vialla, kuten Stub tekee tällä hetkellä.

     Itse olen nuorena liikkunut Norrlannissa autolla. Alue on pääasiassa havumetsää ja talvet ankaria. Uskallan väittää että kyseisellä alueella pohjoisiin olohin ja erämaassa liikkumaan tottunut motivoitunut ja päättäväinen joukko-osasto kykenisi käymään menestyksekästä sotaa matuja vastaan, jotka eivät ole kovin innokkaita elämään kylmässä metsässä.

  2. Kiinnostunut ”kristinuskosta”? Ja paskat ! Nuo on juuri samanverran kiinostuneita ”kristinuskosta” kun me olisimma ( islamista) jos menisimmä nuihin kehitysmaihin sivistyneestä maailmasta ja näkisimmä sen touhun.

   Mutta näiden kun pitäis saada ikuinen elatus länsimaista ja otaksuvat, että jos teeskentelee jotaki kristinuskoa,niin elatus heltiää helpommin.Meneehän se joillekki pölvästeille täydestä seki teatteri ja niitä pölvästejä miehenkipeitä akkoja riittää.

   Mutta rikoksia mm raiskauksia ei millään malta olla tekemättä,varsinkin kun nuo länsimaiset naiset on näkyvissä,niitö ei ole paketoitu kaavuilla näkymättömiin.

 2. Ai ai tuota seurakuntapastorin ah niin ymmärtävää suhtautumista.

  Oikeastiko pitäisi kohta alkaa loitsimaan keskiaikaisia inkvisiittoreita ylös haudasta ja pitämään kuria.

  1. Ruotsin romahtaminen on jo tosiasiassa alkanut isoimmissa kaupungeissa. Beirutissakin on nykyisin vähemmän väkivaltaa, autopaloja ja raiskauksia kuin Ruotsin kaupungeissa ja Libanonissa on kuitenkin rauhanturvaajia ollut jo vuosikymmeniä.
   Pohjoisruotsi säästynee vain ja ainoastaan siitä syystä, että matut eivät siellä viihdy. Lopullinen romahdus silmittömään väkivaltaan tullee alta 10 vuoden, ainoa pelastus siinä vaiheessa on kaivaa sveduista ikiaikainen viikinkimentaliteetti esiin ja tapella vastaan. Hopeasijoja ei tule olemaan jaossa se on varmaa.
   Tilanteen aiheuttaneet politiikot luikkivat tietenkin hakemaan turvapaikkaa jostain vielä pystyssä olevasta yhteiskunnasta. Sama tulee tapahtumaan monessa muussakin Euroopan maassa, Ranska, Saksa, Belgia kärkipäässä.
   Suhteessa populaatioon niin Ruotsi on kaikkein lähimpänä luhistumista, sehän on jo osittain täysi sotatanner.

 3. Ei taida pastori tajuta, miltä kommenttinsa kuulostavat tytön korviin. Montahan perseraiskausta pastori tarvitsisi menettääkseen multikultiuskoaan vai alkaisiko se aika pian tuntumaan hyvältä?

 4. Ruotsi tuhoutuu. No tuhoutuu suomikin, ei täältä kukaan lähde rauhaa turvaamaan ruotsiin, omassakin maassa on turvattavaa, jos yleensä saa turvata, vai pistääkö hallitus suomalaismiehet vankilaan.

 5. Pastorille selvisi, että n. 25 vuotiaalle muslimille maistuisi 14 v pillu, joten hän päätti sitä järjestää, vaikka väkisin. Ja rangaistus oli? Järjestänee pakkoparitusleirejään lapsille jatkossakin. Aikuisia ukkoja noille festareille saattaa olla jonoksi asti tarjolla.

 6. En ihannoi mitenkään sotaa enkä sotatilaa mutta silloin asiat olisi simmpeliä. Sota-aikana maanpetturit ja vieraiden voimien kanssa hengaavat pistettäisiin turvasäilöön ja pahimmat suoraan teloituskomppanian eteen. Ruotsi tuhoutuu sisältä päin kovaa vauhtia ja tällä menolla Ruotsiin julistetaan ensin hätätila ja tilanteen pahentuessa, astuu voimaan puolustustilalaki tai millä nimellä Ruotsissa sitä kutsutaan. Ei tämä meno voi kovin kauaa jatkua. Ihmeen nössöjä kuitenkin vastavoimat tuntuu olevan tämän itsetuhon edessä. Ruotsin valtaapitävät ovat ns. venäjän uhkan edessä täysin sokeita siitä mitä omalla takapihalla tapahtuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.