Tajukankaan perjantaiepistola – kuinka ne vaativat meitä elättämään rakastajiaan

0

Ruotsissa on kymmeniä suomalaisen rasisminvastustelujärjestö Rasmuksen ja Refugees Hospitality Clubin kaltaisia järjestöjä, joissa kaikenlainen eriävä mielipide on rasismia ja joissa maahantulleita ns. turvapaikanhakijoita pyritään paijaamaan kuin äiti lastaan.

Yksi tällainen on järjestö Vi står inte ut #vistårinteut (Suomeksi=emme siedä tjn sinnepäin). Järjestö on suoraan verrattavissa Refugees Hospitality Clubiin, molemmissa järjestöissä afgaani”lapset” ovat erityisen suojan ja paijauksen kohteita.

Sekä RHC ja VSIU vaatii afgaanien pakkopalautusten lopettamista. Heidän mukaansa kaikki afgaanit, jotka ovat saapuneet Suomeen tai Ruotsiin, ovat ansainneet turvapaikan ja ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. Asioita perustellaan mm. sillä, että afgaanit ovat olleet maassa jo niin kauan (siis sen ajan, kun he ovat olleet turvapaikkasysteemissä sisällä), he ovat ikäänkuin muka sopeutuneet maahan, mutta ennenkaikkea siksi, että organisaatioiden jäsenet ovat sitä mieltä, että heidän pitää saada jäädä Ruotsiin tai Suomeen. Jäsenten, jotka etupäässä koostuvat naisista, mutta joukossa on myös jonkinverran cuckold-miehiä, ovat sitä mieltä, että heidän halunsa ja toiveensa ajavat lain edelle.

Niin Ruotsissa kuin Suomessakin ovat organisaation naiset adoptoineet koteihinsa näitä yksintulleita, joita sitten paapotaan kaikin mahdollisin kuviteltavissa olevin keinoin. Muutama esimerkki Ruotsista, jotka on poimittu Merit Wagerin kunniakkaasta blogista:

Södermalmsnytt-4-mars-2017

”Kun Liisa Korvenranta katsoo elämäänsä kolme vuotta taaksepäin, niin paljon on muuttunut. Tänään hän jakaa kolmionsa (huoneiston!) 18-vuotiaan Abdul Husseinin kanssa, joka tulee Afganistanista. Liisa käyttää kaiken vapaa-aikansa auttaakseen ja tukeakseen juuri-maahan-tullutta.”

 

 

Lisäksi monet naiset kutsuvat itseään eräänlaisiksi extra-äideiksi. Eräs tällainen extra-äiti kertoo:

”Petaan sohvan ja istun hänen vierellään kun hän menee maate. Otan hänen kädestään kiinni ja halaan häntä. Sen jälkeen alkaa jotain sellaista, jota on vaikea kuvata. Epätoivoinen katse, pelko ja kauhu. Hän ei voi hengittää, hän ei voi itkeä, hän ei voi edes huutaa. Näen, miten hän kamppailee joka sekunnin puolesta.

Sen jälkeen tulee lisää vierailuja, hänet sijoitetaan maahanmuuttoviraston asumisyksikköön, mutta hän saa toisinaan kuitenkin yöpyä luonani. Sohva ei kuitenkaan enää kelpaa, hän haluaa sänkyyni. Tekstaan ystävättäreltäni apua, hän vastaa: Ota hänet sänkyysi, niin me teemme kaikki. Ota rauhallisesti. Anna hänelle läheisyyttä, se on se mitä voit tehdä.”

Ruotsissa on tullut esille useita merkittäviä tapauksia, joissa naiset ovat ottaneet itselleen nuoren afgaanipojan huostaansa, jota on höystetty makuukamaripuuhilla. Nämä tapaukset ovat tulleet ilmi mm. siksi, että jotkut yksintulleiden sotalasten asumisyksikköjen henkilökunnasta on huomannut menossa olleen jotain omituista. Näistä on kirjoitettu ihan valtamediassa, josta tällä hetkellä esillä on Johanna Möllerin tapaus, joka piti itsellään nuorta afgaanipoikaa rakastajanaan.

Sinänsä tuplaskitsoa, sillä ensinnäkin asumisyksiköissä leikitään, että pojat, tai nuoret aikuiset miehet olisivat jotenkin ikäänkuin lapsia, ja toinen leikki, että aikuiset naiset ikäänkuin käyttävät hyväksi näitä lapsia, eikun siis miehiä. Mutta pitäähän sitä leikkiä, että ne ovat lapsia.

Eli, aikuiset naiset leikkivät, että miehet olisivat lapsia. Sitten he antavat heille ”hellyyttä” ja kertovat, että lapsia ei saa palautta kuolemaan. Möllerin tapaus meni oikeuteen, kun leikittiin, että naisen antama seksi oli väärin, koska kyseessä oli lapsi. Vaikka tosiasiassa kyseessä oli aikuinen mies.

Suomessakin tällaisia tapauksia on useita, mainitakseni vain julkisen henkilön Outi Popin. Mutta heitä on kymmeniä. He kaikki löytyävät Refugees Hospitality Clubin sivuilta, joissa naiset keskustelevat päivät pitkä miten mies saadaan näyttämään lapselta, miten heille saadaan kaikki etuudet, miten heille saadaan ole varmimmilla tavalla jne jne.

Kun luet Ylen ja muun valtamedian juttuja, joissa vedotaan ”tunteisiin”, ts. juttu menee jotenkin niin, että joku kotiäiti, jonka elämä oli ennen tylsää, on sotapojan tulon jälkeen muuttunut antoisaksi ja riisikin on parempaa, niin silloin tiedät, että sinua yritetään vedättää. Meidän tehtävä ei ole antaa turvapaikkaa ja ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa nuorille panokuntoisille miehille siksi, että osalla naisista on afgaani/ irakifetissi.

Lisäys: Johanna Möllerin tapaus on hyvin paljon sekopäisempi kuin ikinä voi kuvitella, mutta avaan tätä juttua toisessa jutussa.

 

31 thoughts on “Tajukankaan perjantaiepistola – kuinka ne vaativat meitä elättämään rakastajiaan

 1. Onko Tajukankaalla käsitystä miten paljon näitä mielenterveydellisistä ongelmista kärsiviä akkoja suomessa on? Kymmeniä vaiko satoja?

   1. Jaa-a. Mites näistä sekopäistä päästään eroon? Onko kenelläkään hyviä ideoita?

    1. Kunhan menevät naimisiin näiden lelujensa kanssa, niin tulee huntu päähän ja käytännössä poistuvat silloin yhteiskunnasta. Uudenkarhea aviomies kun yllättäen ei enää laskekaan töihin tai yleensäkään asunnosta ulos ilman miehen valvontaa.

     1. Silloin on pimppi märkänä ihan koko ajan. Mikä kiihottava ajatus RHC- naiselle onkaan olla miehensä vallassa.

 2. RHC suomi facebook sivuilla näyttää olevan 14727 jäsentä. Eli ainakin sen verran on kansaan uponnut nämä valeet hädänalaisita ja apua tarvitsevista.

 3. No Johanna Möllerin suurin synti oli kuitenkin että tappoi/tapatti suomalaisen aviomiehensä, oman isänsä ja melkein äitinsäkin. Afghaanien hässiminen oli siihen verrattuna pikkujuttu.

  1. No en ihmetele yhtään -psykopaattejahan nämä kaikki näyttää olevan. Kukaan henkisesti terve ei tuollaista peliä yksinkertaisesti pysty pyörittämään.

   -Paha porukka tämä RHC -erittäin paha.

 4. Eräässä ruotsalaisessa hoivaperheessä oli perheen äiti laittanut itselleen samanlaisen tötterökampauksen kuin hoivakillakin. Plus nenärenkaan.

 5. Paavolta tärkeä kirjoitus. Pätevää testiä, aina vain paranee jutut!

  Miten koskaan voisi järjellä ymmärtää suvakin ”logiikkaa”. Varmasti jotain parantumatonta hormonihäiriötä näillä batiikkinoita-akoilla, järjen tilalla. Sama sairaus, Ruotsi tai Suomi. Miten me voimme hyväksyä tämän? Miten nämä äärisuvakit voivat valehdella itselleen, valkopesemällä itsensä sankareiksi. Nämä noidat ovat maanpettureita, hävyttömiä hyväksikäyttäjiä!

 6. Olipa hyvä ja nasakka kirjoitus!! Isot kiitokset totuuden kertomisesta.
  Eikä tämä afga-irak-miesten riesa tähän lopu. Ovat niin omien naissukulaisnaistensa peräänkatsojia, että jos siihen joku kantamies menee heidän farmilleen, niin jonkun henki lähtee. Ehkä kaikkein ällöttävintä on koko rumban seurauksena tullut monenkerroksinen kaksinaismoralismi.

 7. Minulle eräs suvakkiakka pokkana julisti että jokaikinen Suomeen tullut ”pakolaismies” on parempi kuin Suomalainen mies! Kuulemma niin paljon hyödyllisempiä kuin KAIKKI Suomalaiset miehet, jotka ovat kaikki mustasukkaisia juoppoja. Kyseinen akka on sikaruma nelikymppinen osa-aika astrologi joka rakastaa Muumi kirjoja, vihaa naisia jotka meikkaavat ja ajavat karvojaan, ja tykkää ”persoonallisesti” sisustaa taloaan jonka munaton miehensä maksanut. Miehen maksama autokin on kovassa käytössä, kun käydään luomukaupoissa pelastamassa maailmaa miehensä rahoilla. Mitenköhän tällä ihmis-syövällä menisi jos aloittaisi suhteen ihanan ja HYÖDYLLISEN muslimimiehen kanssa…

  1. Olen nähnyt noita omituisia pariskuntia mm. joissain yleisötapahtumissa. Viieme kesänä lentonäytöksessä oli tällainen vanhako (yli 50 vuotiaita) parsikunta jolla oli ”alaikäinen” poika mukanaan (arviolta17-18, voi olla ylikin vähän vaikea sanoa) Akka paijasi jatkuvasti tätä ”lastaan” ja ukko vieressä oli kuin jotenkin alistuneen oloinen. Minua nauratti koska se mielikuva minkä tuosta sai ei ollut puhtoinen ”sotaa pakenva alaikäinen yksin tullut lapsi”. Tällaisia pariskuntia näkee Kauhavan lähialueilla mm. keskisellä kun heitä on tuotu retkelle hieman vaihtelua hakemaan. Niin mistä vaihtelua, sen voi jokainen miettiä itse.

 8. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.
  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100%

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mv-lehti ja sen rasistinen keskustelualue Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 9. Liisalle tulleepi kiire,lompsia arabmaihin,kun bioloogisen jätteen kierrätys saadaan vauhtiin.se tehtiin muutama sata vuotta sitten ja tehdään pian uudestaan. suv,fem jengi tyrkätään mukaan.paluuta niistä ei ole.kantasuomalaiset MIEHET .hoitelevat samalla kaikki friikit.hinttarit,mummun ja koirannussijat,ruumiinmakaajat RUOTUUN TAI afrikaan,arabiaan tai kooppaan.näin tulee käymään 100 varmasti.alkakaa pakkimaan!

  1. Kyllä. Desantit tulevat saamaan heille kuuluvan rangaistuksen. Kun tämä kertynyt viha pääsee purkautumaan on hyyssäreiden leikit leikitty!

 10. Suomi maksaa toimeentulotukea kaikille laittomasti maassaoleskeleville, eikä siinä kaikki laittomasti maassa oleville pitää järjestää ilmainen asunto, jonka kaikki kulut sosiaalitoimisto maksaa.

  Jos Suomeen tulisi vaikka 10 miljoonaa matua ja ne jäisivät laittomasti maahan. Hallituksen idiootit maksavat laittomasti maassa oleville toimeentulotukea kaikille ja ilmainen asunto päälle. Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto, kun sana tästä leviää. Tänne tulee kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia loisimaan sosiaaliturvalla ja ilmaiseksi asumaan koko elämänsä tekemättä yhtään mitään. Samalla Sipilän hallitukselle tulee kiire kiristää kantasuomalaisilta jatkuvasti verotusta ja leikata jatkuvasti lisää, jotta rahat riittävät matu loisille.

  Käytännössä olemme siis siinä tilanteessa, että me veronmaksajat joudumme maksamaan tänne laittomasti jäävien ulkomaalaisten vastikkeettoman toimeentulon ja ilmaisen asumisen – jokainen voi myös miettiä mielessään, että mikä on tällaisten tapausten halu oppia kieli ja sopeutua yhteiskuntaan – samalla kun seuraamme sivusta koulutuksemme, terveyspalvelujemme sekä koko suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa. Jatkuvia leikkauksia ja veronkorotuksia.

  Suomi valitettavasti on koko maailman sosiaalitoimisto. Sipilän hallitus hyvänä esimerkkinä. Se mitä Suomessa tapahtuu on täysin kylmästi suunniteltu ja laskelmoitu tarkasti. Se on suunniteltu tarkasti päättäjien toimesta, eivät he ole niin tyhmiä etteivätkö tietäisi seurauksia. Samalla lailla, kuin natsit laittoivat uuniin keskitysleireillä olevia. Laittaa Suomen hallitus kantasuomalaisia uuniin. Kaikki tietävät miten natseille kävi sama odottaa hallitusta. Kaikki on suunniteltu eliitin toimesta, että näin tehdään ja Soros on mukana ja samoin kaikki Suomen päättäjät.

  Tässä tuore todiste matujen aikeista, Suomen vankilan WCn seinään kirjoitettuna, ei jätä arvailuille sijaa:
  ”Tämä viesti on kaikille suomalaisille sioille. Olemme tulleet maahanne yhdestä syystä: tappamaan kaikki teidät. Tulemme tekemään elämäsi raunioiksi. Joitakin nälkäisiä leijonia saapuu ja he eivät pelkää kuolemaa. He tappavat jokaisen teistä. Kalifaatin valtio. Islamilainen valtio. Minä vannon että me olemme juuri aloittaneet eikä ole ketään, joka voi piiloutua meiltä”.

  Ei mikään ihme että valtion budjetti on täysin romuna ja budjetti-vaje sekä velkaantuminen sen kuin kasvaa, etenkin juuri ”mystisesti” sosiaalipuolelta ja suomalaisille annetaan tekosyinä vaikka mitä selitystä.

  – Sekin on faktaa että 25 vuotta on kaikille Matu-taustaisille jaettu rahaa sosiaalitoimistosta avokätisemmin kuin suomalaisille ja ilman mitään pidikkeitä.

  – Nyt kun Supo (Vai KRP?) ilmoitti että 2500+ TP-hakijaa on painunut ”maan alle” niin ei kannata enää ihmetellä millä nämä ihmiset elävät Suomessa?

  Suomi on ajamassa taloudellisesti täysillä päin seinää ja se selvästi tehdään tahallaan monella eri tavalla samaan aikaan jotta koko hyvinvointivaltio voidaan purkaa ja maa saadaan totaaliseen IMF:n, Maailman Pankin ja EU:n kontrolliin.

  – ”Multicuti” ja väestönsiirrot ovat vain ja ainoastaan yksi näistä tavoista joilla maata yritetään murentaa, rikkoa, velkaannuttaa, ryöstää ja tahallaan vahingoittaa.

  – Sen jälkeen täällä käy kaikki sama kuin Kreikassa, eli kaikki yksityistetään, aivan kaikki ja samaan aikaan suomalaisten elinehdot tuhotaan täysin, eläkkeet leikataan, sosiaaliturvaa ei enää anneta ollenkaan suomalaisille puhumattakaan työttömyysturvasta tai vastaavasta.

  Sitten kansainvälisessä mediassa syyllistetään Suomen kansaa ”Tuhlaamisesta” ja ”Laiskuudesta” ja tämäkin prosessi on jo alkanut kun tutkailee vaikkapa OECD:n raporttia joka nyt pyörii jo mediassa miten ”Suomessa on helppoa olla työtön ja KIELTÄYTYÄ työn tekemisestä” vaikka totuus on todellisuudessa täysin päinvastainen?

  Tämä tehdään koko temppu täysin sisäpiirin temppuna ja tästä maasta tulee täysin kehitysmaa sen jälkeen, siis totaalinen sellainen.

  – Kun Suomi on totaalisesti konkurssissa ja ulkoisten voimien johdon alaisuudessa täysin, niin täällä käy sama kuin Kreikassakin on käynyt paitsi paljon kovempaa vauhtia, osin kiitos suomalaisten hyvän kielitaidon.

  – Hyvän kielitaidon johdosta täältä lähtee erittäin nopeasti jokainen joka omaa edes jotain koulutusta ulkomaille, ihan vaikka Viroonkin rakennustyömaille töihin mikäli Suomessa ei enää ole minkäänlaista sosiaaliturvaa. Samalla tavalla kävi kreikkalaisille mutta ainoa asia mikä kreikkalaisten maastamuuttoa on hillinnyt on ollut kreikkalaisten huono kielipää.

  – Jokainen joka kykenee ja pystyy tulee lähtemään massiivisena aaltona tästä maasta viimeisillä varoillaan, kuviteltu omaisuuksien arvokin haihtuu sitten yhdessä yhteiskunnan luhistuessa.

  Taakse jää mellakoimaan ja remuamaan äärivasemmistolaiset ja Matut jotka jäävät myös ilman rahojaan.

  Perässä lähtee pienet ja keskisuuret yritykset kun verotusta tahallaan vielä kiristetään näiden osalta yksinkertaisesti mahdottomaksi suurten yritysten saadessa kaikki mahdolliset vapaudet ja nollaverot osana ”kehitys-suunnitelmaa” joka vain ja ainoastaan johtaa siihen että suuryritykset ja muutama suuri sijoittaja tekee koko Suomesta itselleen siirtomaan ostaessaan pilkkahintaan aivan kaiken tästä maasta itselleen.

  Näin tässä tulee käymään ja tämä tehdään täysin tahallaan osin myös ”hyödyllisiä idiootteja” hyväksikäyttäen kuten juuri nämä anarkistit ja muut tohelot jotka tätäkin massiivista ”Multicutia” ovat kannattaneet.

  Kaikki tulee katoamaan, eläkkeet jotka on pakko-säästettyinä valtion puolesta, opiskelumahdollisuudet, terveydenhuollot siis aivan kaikki tulee katoamaan savuna ilmaan ja hyvin nopeasti.

  – Itsemurhat, nälkä ja etenkin eläkelläisten kuolemat tulevat lähtemään aivan käsistä aivan kuten Kreikassakin on käynyt.

  Moni joka on elellyt vaikka useamman lapsen YH-äitinä joutuu hirvittävään tilanteeseen kun lapsilisiä ei enää saa, sosiaalitukea ei enää ole, terveydenhuoltoa ei enää ole ja lapset huutaa ruokaa?

  Kreikassakin moni joutui yksinkertaisesti hylkäämään lapsensa kirkkojen ja luostareiden käsiin. Kreikkakin oli hyvinvointivaltio.

  Itselläni sääliksi käy vammaisia ja invalideja joilla ei ole vauraita tai sukulaisia jotka kykenisivät/ haluaisivat näistä huolehtia, he nimittäin ovat aivan totaalisessa kusessa.

  Rikollisuus tässä maassa tulee räjähtämään täysin käsiin sen jälkeen nopeasti, kaikki mistä saa edes muutamankin euron netottua varastetaan ja myydään eteenpäin pilkka-hintaan jotta itse saa elää taas päivän tai pari eteenpäin, ehkä saa sen lentolipun/ laivalipun maksettua jotta pääseen tosiaan sinne rakennustyömaille Puolaan asumaan rakennustyömaan kupeessa teltassa?

  – Kodittomuus tulee olemaan massiivista kun asumistukia ei enää makseta ja moni perhe joutuu muuttamaan pakon edessä saman pienenkin katon alle väkisin. Yhdessä asunnossa voi pian asua jopa useampi perhe samaan aikaan.

  – Kun valtion virkakoneistoa vihoviimein leikataan aivan käsittämättömän radikaalilla tavalla niin työttömyys tulee huitelemaan jossain Bosnian tasolla 50+%:ssa, varsinkin kun Suomen julkinen talous ja virkahimmeli on niin hirvittävän kokoinen, loppujen palkat leikataan aivan minimiin.

  Näin tulee tapahtumaan ja se päivä lähestyy joka ainoa hetki, tämä selvästi tehdään täysin tahallaan Suomelle.

  1. ”Tänne tulee turvapaikanhakijoita ja pakolaisia loisimaan sosiaaliturvalla ja ilmaiseksi asumaan koko elämänsä tekemättä yhtään mitään” Se ei ole totta! He tekevät raiskauksia, varkauksia, talousrikoksia sekä valehtelevat joka asiasta. Eivätkä he täällä koko elämäänsä vietä, heti kun sossuhanat ovat auki, he lähtevät kotimaihinsa lomailemaan ja usein myöskin vakituisesti asumaan. Keplottelu onnistuu koska nimi on keksitty ja tänne Suomeen ilmaiseen kämppään jää muutama loinen asumaan ja hoitamaan kaikki tämän ulkomailla asuvan sossuraha-asiat tekeytymällä kyseiseksi henkilöksi. Samat keplottelijat hommailee samoja asioita monessa eri kaupungissa ja monessa eri maassa. Kielenkin oppimiseen menee normimuslimilta vajaat 50-60 vuotta, silloinkin sanavarasto on: HUORA! ANTAKA RAHA! ONGELMA! RASISTI! Se on kuulkaas rankkaa hommaa olla kokopäiväinen muslimiloinen. Sitten vielä rasistitsuomalaiset kehtaavat katsoa halveksuvasti ja kohdella epäkunnioitettavasti.

 11. ”Petaan sohvan ja istun hänen vierellään kun hän menee maate. Otan hänen kädestään kiinni ja halaan häntä. Sen jälkeen alkaa jotain sellaista, jota on vaikea kuvata. Epätoivoinen katse, pelko ja kauhu. Hän ei voi hengittää, hän ei voi itkeä, hän ei voi edes huutaa. Näen, miten hän kamppailee joka sekunnin puolesta.

  Jatkoa: Vapisen kiihkosta kun hän kaivaa täyteen mittaan viritetyn mulkkunsa esiin ja upotan sen…… Eli nämä pojut ovat näiden eronneiden eläämäänsä kyllästyneiden vanhenevien rouvien leikkikaluja ja jotka ovat vihaisia ex- miehilleen ja saaneet syyn vihata kaikkia kantaväestöön kuuluvia miehiä, ei muuta. Näistä on esimerkkejä ihan Suomestakin mm. SPR:n suvakkien touhista. Saavat sitä kiimaista jännitystä eläämäänsä josta ovat unelmoineet seksifantasioiden kautta runkkusessioidensa lomassa. Jopa yli 70- vuotiaat grannyt ovat huomanneet ”hoivaviettinsä” vielä nousevan kun on mahdollisuus. Kääntäen toisin päin, entäs jos vanhenevat miehet käyttätyisivät samalla tavalla maahan tulleiden nuorten naisten suhteen, voi sitä viharyöppyä ja moraalisaarnan määrää.Se tosin ei ole mahdollista koska naiset on jätetty sodan jalkoihin kun nämä pelkurit pakenivat Eurooppaan.
  https://mvlehti.net/2017/09/10/vanhat-naiset-pitavat-nuoria-maahantunkeutujia-rattopoikinaan-video/

  1. ” Kääntäen toisin päin, entäs jos vanhenevat miehet käyttätyisivät samalla tavalla maahan tulleiden nuorten naisten suhteen, voi sitä viharyöppyä ja moraalisaarnan määrää.”

   Pitää paikkansa. Muistellaanpas tapausta ”sir Vili”. Hän alkoi välittää Filippiineiltä morsiamia ns peräkammarin pojille ja muillekin. Kysyntää oli ja maaseutu kyllä elpyi monessakin suhteessa. Mutta se paskamyrsky ja lobbaaminen kaatoivat homman.
   Nämä ’maajussille morsian’-pelleilyt ovat luirua korviketta sir Vilin toimintaan verrattuna.

 12. Nämä kiimaiset hoivanaiset ovat varmasti myös valmiita jakamaan kultamunansa useamman naisen kanssa jos ei kaikille riitä omaa eli jos tuonti ja kotouttaminen ei ole nin iso kuin kysyntä.

  Tämä kaamea ”islamologi”- kaapumatami haluaa että moniavioisuus tulee voimaan Ruotsissa koska se on ”aivan normaalia ja luonnollista”:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hennes-pappa-hade-flera-fruar-borde-vara-tillatet-med-manggifte-i-sverige

 13. Jep , aletaan rahtaamaan nuoria mimmejä vaikkapa Myanmarista. Voi helvetti sitä suvakkien ja feministien ulinaa kun ja jos ensi vuonna tänne paukkisi 30 000 parikymppistä likkaa Myanmarista. Vihervasemmisto varmaan kuolisi järkytyksestä, femmari ryhävalaat oksentaisivat aamumuroihinsa kun pillunhinta ja tarjonta menisi ihan uusiksi. Voi olla, että keharipuudelit lähtisivät rehevien reisien välistä muille markiinoille.
  Olen menossa käymään ensi maaliskuussa Myanmarissa ja aion markkinoida maatamme kaikille mimmeille.

 14. Jos kerrot raiskaavasi alaikäisiä tyttöjä kotonasi, saat poliisin ovellesi. Kerrot raiskaavasi pikkupoikia (naisena), niin kaikki kirkuvat onnesta, pomppivat tasajalkaa ja kehuvat kilpaa hyväsydämisyyttäsi… Todella sairasta touhua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.