Uusruotsalaiset mafiagangsterit kaappasivat Malmössä kokonaisen kaupan vuorokaudeksi

0
NsQ_TmMVOd8LHzPbBCn2V0Zz6FM
Lappu kaupan ovella kertoo liikkeen olevan kiinni sairauden takia.

Malmön ongelmalähiöissä ollaan siirrytty ihan uudelle asteelle. Sevedissä tuli ilmi tapahtuma, jossa uusruotsalaiset mafiagangsterit kaappasivat elintarvikekaupan ja pyörittivät toimintaa vuorokauden, ennenkuin poliisi iski.

Kauppaan saapui keskellä viikkoa neljä uusruotsalaista, jotka pakottivat työntekijät poistumaan kioskista ja ottivat tämän jälkeen kioskin toiminnan haltuunsa. Kaupan toimintaa jatkettiin normaalisti, vain tuotto laitettiin omiin taskuihin. Lisäksi kauppa tyhjennettiin kaikesta vähänkin arvokkaasta tavarasta.

Työntekijät eivät uskaltaneet kertoa asiasta poliisille ja tapahtuma tuli ilmi vasta torstaina, jolloin omistaja kertoi asiasta poliisille. Viime yönä aseistautuneet poliisit sitten iskivät kauppaan.

Poliisin mukaan kaapparit ovat pyörittäneet kauppaa ihan normaalisti, hyllyjä on täytelty. Kaapparit eivät kuitenkaan päässeet kassasysteemiin, joten he ovat ottaneet maksun käteisellä.

Kaupan kerrotaan joutuneen aiemminkin kiristyksen kohteeksi, jossa omistajalta ollaan vaadittu suojelurahaa. Tekijät ovat menneet jopa kauppiaan kotiin vaatimaan suojelurahaa. Nyt poliisin kiinniottamia neljää 21-28-vuotiasta miestä epäillään ainakin törkeästä kiristyksestä ja mahdollisesti varkaukssta.

9 thoughts on “Uusruotsalaiset mafiagangsterit kaappasivat Malmössä kokonaisen kaupan vuorokaudeksi

 1. ”Kehitysmaasta sinä olet tullut, kehitysmaaksi pitää sinun jälleen tuleman” sanoo:

  Kyllä nämä pojat osaavat ja mikä suurin etu: heitä ei yhtään hävetä eikä heillä ole minkäänlaisia moraalisia tai eettisiä estoja. ”Kehitysmaasta sinä olet tullut, kehitysmaaksi pitää sinun jälleen tuleman”.

 2. Olet oikeassa. Olin syvästi huvittunut, kun luin, että joku Malmössä oli tuunannut autostaan poliisiauton näköisen ja vain ja ainoastaan jäänyt kiinni, kun oli ohittanut oikean poliisiauton.

  Jos kaikki tämä ahkeruus ja kekseliäisyys käytettäisiin johonkin hyvään, niin ..

 3. ”Asiakkaatkin” ovat siis olleet samoja kehareita ja varmaan ihan samoja klaanejakin koska vääräuskoinen valkoihoinenhan olisi ryöstetty käteisestään jo viimeistään siinä kassan kohdalla sitten.

 4. Kyllähän tästäkin esimerkistä näkee tämän Ruotsin monikulttuurisuuden luomia aivan uusia ilmiöitä.
  En tosin kovasti välittäisi puhua tästä ”rikkautena”. Taitaapa jäädä se alv:kin (moms) tilittämättä valtiolle.

 5. EIkö neekerit/hiekkaneekerit saaneet mielestään tarpeeksi rahaa taikaseinästä? Ja siksikö päättäivät hankkia lisätienestä myymällä tuotteita ja laittamalla rahat omaan taskuun?

  Koskahan ne älyää edes sitä että jos tyhjentää koko kaupan ja myy se pimeillä markkinoilla niin olisi saanut paljon enemmän kuin päivittäisestä myynnistä? EIkä olisi tarvinnut kuin tyhjenttä kauppa henkilökunnasta. Toiset olisivat hoitaneet muun tyhjäämisen.

  No, jos on haarukalla annettu ei voi lusikalla vaatia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.