Eilen Malmön käräjillä useita syyrialaisia raiskareita

13

3523181_2048_1152

Viime huhtikuussa kaksi syyrialaista veljestä, 16-vuotias Ali Al-Ali ja 25-vuotias  Mohammad Al Ali kaappasivat nuoren naisen vangiksi aseella uhaten. Nainen kuljetettiin kellarihuoneistoon, jossa häntä pidettiin vankina vuorokauden.

Vuorokauden aikana syyrialaiset raiskasivat naisen brutaalisti useaan otteeseen. Lisäksi naista pahoinpideltiin ja hänen päälleen kaadettiin jääkylmää vettä. Tämäkään ei ollut vielä riittävää, nainen uhattiin tappaa pitämällä puukkoa hänen kaulallaan ja työntämällä pistooli suuhun. Naisen olinpaikka vaihdettiin ainakin kerran, jonne ja takaisin hänet kuskattiin auton peräkontissa.

Miehet eivät tunteneet naista etukäteen.

Näiden kahden miehen lisäksi paikalla on ollut mukana raiskauksessa useita muitakin arabeja, mutta joiden henkilöllisyyttä ei ole pystytty selvittämään esitutkinnassa.

Tämän raiskauksen lisäksi Ali Al-Alia syytetään toisestakin raiskauksesta. Muutama viikko aiemmin mies oli tunkeutunut toisen jo Ruotsin kansalaisuuden saaneen 23-vuotiaan Adam Hamlaouin kanssa malmölaisen naisen huoneistoon keskellä yötä naisen ollessa nukkumassa. Nainen raiskattiin aseella uhaten useiden tuntien ajan. Lisäksi naiselta kiristettiin rahaa ja tämä uhattiin tappaa, jos hän kertoo asiasta.

Myös Mohammad Al Ali on raiskannut aiemmin. Muutama viikko ennen yllämainittua raiskausta mies oli saanut tuntemattoman naisen huijatuksi tekosyyllä autoonsa. Sen jälkeen mies ajoi pois paikalta. Eräällä syrjäisellä parkkipaikalla mies sitten pahoinpiteli naisen ja raiskasti tätä usean tunnin ajan ennenkuin nainen pääsi pakenemaan.

Kaksikko tuomittiin eilen pieniin vankeuksiin. 25-vuotias Mohammad Al Ali tuomittiin 7 vuoden vankeuteen törkeistä raiskauksista, kahdesta kidnappauksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. 16-vuotias Ali Al-Ali tuomittiin kolmen vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen samoista rikoksista, joiden lisäksi listalla oli muutamia pienempiä juttuja.

Samassa jutturyppäässä tuomittiin myös 23-vuotias Adam Hamlaoui neljän ja puolen vuoden vankeuteen.

Kaikki muut saivat myös karkoituksen, paitsi Adam Hamlaoui, joka on jo Ruotsin kansalainen.

• Mohammad Al Ali, synt. 18.7.1992, Syyrian kansalainen, 7 vuotta 3 kuukautta vankeutta mm. törkeästä raiskauksesta, kidnappauksesta ym ja karkoitus.
• Adam Hamlaoui, synt. 12.7.1994, Ruotsin kansalainen, 4 vuotta 6 kuukautta vankeutta mm. törkeästä raiskauksesta ym.
• Ali Al-Ali, 20010222-1918 synt 22.2.2001, Syyyrian kansalainen, 3 vuotta 3 kuukautta vankeutta mm. törkeistä raiskauksista ym ja karkoitus.

Malmän käräjäoikeuden tuomiolauselma täältä:

Malm__TR_B_1908-17_Dom_2017-10-13 (1)

Varsin monikulttuurinen päivä, sanoi entinen mies.

 

Advertisements

24 thoughts on “Eilen Malmön käräjillä useita syyrialaisia raiskareita

 1. Taas nähtiin mitä ovat miehiään nämä Syyrian sotaa ja vainoa paenneet, jotka ovat saaneet automaattisen turvapaikan Ruotsista n. 2012 lähtien. Luin tässä hiljattain https://mvlehti.net/2017/10/10/tanska-634-turvapaikanhakijaa-700sta-valehteli/ että Tanskassa iso joukko irakilaisia valehteli tulleensa Kuwaitista ilman kansalaisuutta, eikä ne muualla sen rehellisempiä ole. Voi hyvinkin olla, että Ruotsin suurin ulkomaalaisryhmä on todellisuudessa irakilaiset eikä syyrialaiset.

 2. Aseella uhaten tehty joukkoraiskaus – siitä ei keskiverto-Ulrikan psyyke toivu koskaan. Onkohan se se totaalinen vallantunne, mikä Ali Al-Alia ja muita Mohammedeja viehättää vai miksi täytyy tuhota toisten ihmisten elämät? Ovatkohan he samalla tavalla vankilan alinta kastia, kuten Suomessa vai vääräuskoisille kaapin paikan näyttäneitä jihadistisankareita islamisoituneissa ruotsalaisvankiloissa?

  1. Helvetinmoisia roistoja nuo peduiinien keisarit se nyt on ainaki varmaa.
   Ja niitä on paljon hivuttautunut pohjoiseurooppaankin.

  2. Vankilan alinta kastia tuollaiset ovat siihen saakka kun vankilassa on vielä enemmistö ns normaalivankeja. Sen sijaan normaalivankien jäädessä vähemmistöksi, ovat tuollaiset ’sankarit’ hyvin korkealla hierarkiassa. Siitä yksinkertaisesta syystä että heitä on paljon.

  3. Tässä asiassahan on Suomessa jo nähty ensimmäiset todella vakavat varoitusmerkit. Raiskaajat ja pedofiiit ovat edelleen vankihierarkian alinta kastia ja useimmissa tapauksissa joutuvat lusimaan lisko-osastolla.

   Tällä vuosituhannella täyteen vauhtiin polkaistu väestönvaihto on tuottanut vankiloihimme uuden ilmiön: muslimiraiskaajat ja -pedofiilit ovat edelleen siellä hierarkian pohjalla – mutta toiset muslimivangit suojelevat heitä! Peruste löytyy suoraan Koraanista: vääräuskoiset ovat muslimien vihollisia, jotka pitää tuhota, ja heidän naisensa muslimien sotasaalista, jotka sopii ja täytyykin raiskata.

   Valtamediammekin on moneen kertaan suoraan myöntänyt maassamme piileskelevän tuhansittain jo valmiiksi laittomasti maahantunkeutuneita muslimeja, joiden turvapaikkahakemukset on hylätty. Toisaalta nämä eivät tulleet täysin laittomasti, vaan EU:n käskystä Suomen hallitukselle osallistua taakanjakoon.

   Heidän turvapaikkahylsynsäkin ovat siis lähinnä kosmetiikkaa, joten miksi ovat menneet maan alle? Onko tarkoituksenakin joutua kiinni ja tulla tuomituksi vankeuteen lisäämään muslimivankien edustusta vankiloissamme, kunnes voivat ottaa ne haltuunsa totaalisesti?

 3. Jossain luki, notta karkotus pannaan toimeen kun tuomio on istuttu.
  Siis siinä tapauksessa, että se karkoitus on turvallista karkoitettavalle?

  Sillä eihän sitä nyt voi voimavaraa vaaralliseen paikkaan karkoittaa…. 😛

  1. Totta, eli ensin ne lusivat 2/3 tuomiosta, jonka jälkeen karkoitusta aletaan puuhaamaan käytännössä. Periaatteessa noillakin on vielä mahikset saada jäädä Ruotsiin.

 4. Tässä tuli muutama viikko sitten dokumentti turkkilaisista miehistä ja siitä miten ne himoitsee mieluummin transumiestä kuin naista. Ne väittää ehdottomasti olevansa heteroita mutta saavat orgasmin imiessään transumiehen penistä. Ja naisen kanssa yrittävät panna tätä napaan.

  Jos ajatellaan että samoilta seuduilta tulevat nämäkin niin on suoranainen ihme miten ne osaavat toimia naisen kanssa oikein. Jos pikkuisen löysättäisiin kotomaassa naisen pukeutumista niin ehkä nuoret miehet erottaisivat naisen miehestä paremmin. Ja ehkä miehet oppisivat naisen vartalostakin enemmän.

  1. Nimimerkin ”Piilohomoja suurin osa” käyttäjä kirjoitti:
   ”Jos ajatellaan että samoilta seuduilta tulevat nämäkin niin on suoranainen ihme miten ne osaavat toimia naisen kanssa oikein.”

   Eivät he välttämättä osaakaan. Yhdysvaltalainen Ann Barnhardt kertoo videollaan ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil” tapauksesta, jossa Afganistanissa paikalliset miehet valittivat yhdysvaltalaisilla sotilaslääkäreille, etteivät heidän naisensa saa lapsia. Tapaus tietysti kiinnosti, koska ajateltiin, että jokin maastoon levitetty myrkky on syynä.

   Tapaus oli mysteeri, kunnes huomattiin kysyä miten afgaanit yhtyivät naisiinsa. Kävi ilmi, että he he olivat työntäneet siittimensä naisten peräsuoliin. He eivät tienneet muusta kuin anaaliseksistä. Afganistanissa pikkupoikia käytetään anaaliseksiin, joten he olettivat seksin olevan naistenkin kanssa anaaliyhdyntää.

   Kun miehille kerrottiin, että siitin pitää työntää naisen emättimeen, miehet kauhistuvat ja pitivät sitä luonnottomana ja likaisena, eivätkä olleet uskoa lääkäreitä.

   kohta 26:36
   https://www.youtube.com/watch?v=ms9NrdiJHRA

   Video paremmasta kulttuurista:
   Dancing bachas recruited for sex

   1. No ei tuo peräreikähomma voi niin yleistä olla. Jos olisi ei maailmassa olisi ylikansoitusta.

    1. Eivät kaikki afganistanilaismiehet liene peräreikätyyppejä olekaan. Aivan liian moni on.

     1. Jos maassa on 33 milj. asukasta ja niistä 10% tunkee EU-in ja niistä tunkijoista on vain 10% peräreikätyyppejä… se tekee kokonaista 330.000! Huhhuh… 💩💩💩

 5. Mutta väen väkisin näitä Ali- ihmisiä on tänne silti saatava ettei vaan köyhdytä aineellisesti ja henkisesti?!

  Tasapuolisuuden nimessä pitää kuitenkin mainita myös nämä kaksi juu******poikaa AE ja DPR jotka veivät 130.000 eläkesäästäjän rahat Lööperipuolueen positiivisella myötävaikutuksella:

  https://www.expressen.se/dinapengar/pension/var-med-och-delade-ut-tjugo-extra-miljoner-till-allras-agare/

  Ruotsalaiset ovat hyväuskoista ja tyhmää kansaa joita sekä mus*****, juu******** että sossut kusettavat kilpaa vuosikymmeniä tai -satoja.

 6. Oispa linkit, että vois jakaa omalla fb:llä. En voi jakaa juttuja joissa ei linkkejä koska ihmiset ei usko juttuihin, itse uskon.

     1. Oikea tapa toimia. Linkinvinkujat lukekoot ylen tarinoita ettei tule paha mieli -ei niitä millään linkeillä saa mieltään muuttamaan.

 7. They mast be feed to pig’s alive , one by one and let pedofiiliprofeeta to watch .

 8. Noille sairaille paskoille olisi kyllä meikäläisen oikeuskäsityksessä sopiva tuomio joka toteutettaisiin oikeuspaikan takapihalla eikä maksaisi paljon. Eivät ikään tekisi kellekään mitään pahaa. Ihmeen lunkisti Ruotsalaiset ottavat nämä raakuudet, ihan kuin olisivat alistuneet että tätä nyt vain tapahtuu.Suomessa yksi ähly tappoi kaksi ja ukko oli päästä hengestään jälkeen päin ja ainakin omasta mielestä mielipide kääntyi äkkiä matu vastaiseksi. No Rasmus ja RHC vajakkien päitä ei käännä vaikka jonkun oma alaikäinen tytär raiskataan ja tapetaan, tuo hulluus kun on synnynäinen geenivirhe.

 9. Sveridemokraterna (SD) kannatus laskee kiitos skandaalien mutta Moderateilta (M) on tullut hyvä ehdotus: asyylia ei saa enää tulla hakemaan EUsta vaan se on haettava EUn rajojen ulkopuolella. Ne jotka päätetään tänne ottaa haetaan tietyn kiintiön mukaan. Ja sehän on hyvä ajatus siinäkin mielessä että voidaan jättää ottamatta suspektit tyypit.

 10. Voihan huoh ja Jeesus Christ superstar! Saunan takana olisi joutilasta tilaa tällaisille ihmissaastoille. He ovat jo omilla teoillansa osoittaneet täydellistä piittaamattomuutta toisten ihmisten ruumiillisesta koskemattomuudesta ja samalla allekirjoittaneet itsensä ulos sivistyneiden ihmisten joukosta. He ovat kaiken inhimillisyyden tuolla puolen ja ainoa oikea rangaistus on se ”Endlösung” eli lopullinen ratkaisu, Naganin suudelmaa niskaan, se on ainoa lääke mikä näihin tehoaa.

  Pahoittelen suht’koht kyynistä mielipidettäni….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.