Trelleborgissa torstai-iltana suuri tulitaistelu-useita haavoittuneita

13

Skärmbild (55)

Torstai-iltana käytiin Trelleborgissa pienimuotoinen sotatoimi, kun kaksi uusruotsalaista jengiä selvitteli välejään klo 22.30 aikaan. Poliisi sai useita soittoja, että Ehrenbushsgatanilla Trelleborgin keskustassa ammutaan.

Poliisin saapuessa paikalle löydettiin kentältä makaamassa ainakin viisi haavoittunutta sotilasta. Kaksi heistä vakavasti loukkaantuneena. Silminnäkijöiden mukaan kymmenet uusruotsalaiset alkoivat yhtäkkiä ampua toisiaan yleisellä paikalla, jossa oleskeli kymmeniä tavallisia ihmisiä. Tästä syntyi täysi kaaos kun ampujat yrittivät suojautua ja sivulliset väistelivät luoteja.

Toistaiseksi tilanne on poliisille epäselvä, mutta yhden kerrotaan otetun kiinni asian tiimoilta.

Advertisements

12 thoughts on “Trelleborgissa torstai-iltana suuri tulitaistelu-useita haavoittuneita

 1. Vaikka ymmärrän tilanteen vakavuuden, en voi välttyä naureskelemasta aina kun Tajukangas pistää raporttia. On vaan niin vitun irvokas tilanne kun sveamammat leikkii että kaikki on hyvin ja paikalliset rhc:t ja rasmukset silittelee musuja kotisohvillaan samaan aikaan kun kultamunat käytännössä vievät tulevaa kalifaattia takaisin kivikaudelle jossa nuo apinat viihtyvät parhaiten.

  Ei tarvitse minkäänlaista tietoisuuden tilaa, riittää kun on tarpeeksi aseita ja koko ruotsalainen infra pyörittämässä ruokahuoltoa ja ampumahaavojen paikkausta. Välillä voi turhautumista purkaa raiskaillen ja kivitellen cuck poliiseja jotka juoksevat päät matalana vastarintaliikkeen perässä estääkseen vihapuheesta johtuvan väkivallan.

  Kiitos Paavo ja crew, saatte näinkin kusisesta tilanteesta tehtyä jollain kummallisella tavalla lähes viihdettä.

  1. TIlanne ainoastaan surettaisi – jos se ei olisi niin absurdi. Sopulilauma kipittää kovaa vauhtia jyrkänteen reunalle, kaikki laumassa tietävät asian, mutta kieltävät totuuden ja vakuuttelevat toisilleen, että hyvin menee. Ja matka jatkuu…

 2. Ei voi kuin ihmetellä miten sellainenki järjestö on päässyt syntymään ja valloittanut niinkin suuria alueita kuin Daesh, kun niiden ampumataito on mitä on. Johan sielä uskaltaa kävellä selkä suorana eikä suurempaa vaaraa ole.

  Evät saa toisiaan hengiltä vaikka yrittävät. Kuinkahan lähelle niiden pitää päästä että osuvat? Itsellä pysyvät vielä reiät 300m päästä 10cm hajonnassa.

  1. Turhaan ihmettelet.
   Sillä siellähän on vastakkain kiihko-rättipäät ja vähemmän kiihkeät rättipäät. 😉

  2. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Kun molemmat osapuolet ovat yhtä surkeita, niin se yltiörohkeampi puoli yleensä jyrää sen vähemmän rohkean. Ampumakoulutus näillä on yleensä luokkaa ”vedä tuosta niin paukkuu”. Videoita kun tuolta katsoo niin aseenkäsittely on jotain surkean ja hirveän väliltä. Veikkaan että yksi tavallinen SRA-ampuja pistoolilla varustettuna pyyhkisi kokonaisen jengin pöydältä minuutissa tällaisessa katu-ammuskelussa…

  3. Uusruotsalaiset soturit kulkevat luotiliivit päällä kaiken aikaa. Pitäisi osua päähän mutta kun on huono sihti. Tosin uusille tulijoille annetaan ampumiskoulutusta kotoutumisprojektin yhteydessä, ehkä se siitä.

  4. Usan, Israelin ja mm saudien ja brittien tulella. Kuten myös samaan kulissiin kuuluvat al-qaeda, al-nusra etc. Ilman näitä uhkakuvia johon voidaan projisoida kaikki omatkin ongelmat, eivät sotatoimet lähi-idässä olisi olleet kovin vakuuttavia.

   Polpon edustaja Huhtelakin osasi kertoa että Syyrian sota alkoi kuivuudesta. Kaasuputki, josta Assad kieltäytyi 2006, ei liene merkityksllinen. Ei myöskään sekään että aika pian sen jälkeen alkoi yllättävä sunnikapina, ja Israel miehitti golan heightsin öljykentät.

 3. Ali-ihmiset ammuskelevat ali-ihmisiä – hieman vaikea nähdä tässä varsinaisesti ongelmaa.Sen sijaan kannattaisi oikeastaan antaa niille enemmän aseita ja suljettu tila jossa edes kimmokkeet osuisivat noihin kyvyttömiin pelleihin eivätkä sivulliset vaarantuisi.Viimeisen eloonjääneen voisi sitten kippaa pohjanmereen ja näyttää uintisuunnan kohti kotipaskastania.

  1. Ongelma on siinä, että puhutaan joistakin sadoista kilometreistä eikä tuhansista, kuten pitäisi.

 4. ”… yhden kerrotaan otetun kiinni asian tiimoilta.”

  Poliisi toiminnassa tapahtunut kehitystä. Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu…

 5. ”Tästä syntyi täysi kaaos kun ampujat yrittivät suojautua ja sivulliset väistelivät luoteja.”

  Lollero, tästä sanonnasta tuleekin mieleen tämä leffakohtaus, entisen engelsmanni-futaajan (Vinnie Jones) tyylinäyte. Toi Boris the Bullet Dodger (eli luotien väistelijä) olikin tosi vaikea tapettava tuossa elokuvassa.

  Replica vs. Desert Eagle 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.