Uusruotsaisista koostunut 20 henkilön jengi kävi kahden naisen kimppuun Göteborgissa

13

Skärmbild (60)

Eilen perjantai-iltana käytiin merkillinen näytelmä Göteborgin Lövgärdetissä. Poliisi sai klo 22.00 jälkeen useita soittoja, että paikalla oli menossa joukkotappelu.

Poliisi saapui paikalle useiden partioiden voimin, mutta ainakaan sillä hetkellä ei menossa ollut mitään tappelua. Göteborgin poliisin johtokeskuksen päällikkö Johan Josarp kertoo GP:lle, että tilanne tuolloin oli rauhallinen.

– Alueella oli liikehdintää ja paikalla oli paljon ihmisiä. Monet käyttäytyivät hieman uhitellen, mutta mitään varsinaista tilannetta ei ollut päällänsä enää poliisin saapuessa paikalle.

Myöhemmin illalla sitten selvisi mistä oli kyse. Uusruotsalaiset nuorukaiset olivat hyökänneet kahden naisen kimppuun. Naisille entuudestaan tuntemattomat miehet olivat täysin ennalta-arvaamattomasti käyneet joukolla naisten päälle. Naisia oli pahoinpidelty ”kevyesti” noin 20 uusruotsalaisen voimin. Naiset olivat päässeet kuitenkin pakenemaan paikalta ja tekivät rikosilmoituksen tapahtuman jälkeen.

Poliisi yritti illan mittaan selvittää tapahtumaa, mutta ketään ei asian tiimoilta saatu otettua kiinni ja mitään selitystä asialle ei saatu, miksi sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet kävivät joukolla naisten kimppuun.

Advertisements

19 thoughts on “Uusruotsaisista koostunut 20 henkilön jengi kävi kahden naisen kimppuun Göteborgissa

 1. Mitäpä näitten keharien päässä oikein on? Ei mitään muuta kuin pelkkää kusta. Olen valmis äänestämään ja tukemaan mitä puoluetta tahansa jotta älyvapaa matutouhu saadaan loppumaan.

  1. Ei siihen tarvita kovin suurta uhrautumista. Tarvitsee vain äänestää seuraavissa valtiopäivävaaleissa Sverigedemokraternaa. – Oletan siis, että vaikutat Ruotsissa? Siellähän asia ei ole niin helppoa kuin Suomessa, jossa äänestysliput ovat samanlaisia ja vaalisalaisuus näin taattu.

   Kaikesta huolimatta, yrittäkää nyt kaikki tätä lukevat Ruotsissa vaalikelpoiset ihmiset ryhdistäytyä äänestämään SD:tä. Sillä mitä pahemmin Ruotsi tuhoutuu, sitä enemmän se paska valuu myös tänne Suomeen.

   1. No minähän äänestän SDtä mutta SDllä ei mene kovin hyvin tällä hetkellä, valitettavasti. Muut puolueet, lähinnä M, ovat omineet SDn ideat ja ajavat nyt ohi. Mitkä niistä lupauksista sitten todellisuudessa viedään läpi onkin taas aivan toinen juttu. Mitään takuita ei ole.

    1. SD on vale-oppositio. Ei ruåtsin tuhoa pysty enää estämään mikään poliittinen puolue -aseelliseen puhdistukseen swedut taas ovat täysin kyvyttömiä.

     -Homma taputeltu, kaput, finiitto ja aamen.

     1. Ei SD ole mikään valeoppositio mutta omien munaustensa takia melko hampaaton puolue juuri tällä hetkellä. SDssä tehdään paljon hyvää politiikkaa esim. maakäräjätasolla mistä kansa ei saa koskaan tietää. Jimmie Åkessonin pitäisi niinä hetkinä kun TVhen pääsee käyttää tilanne mahdollisimman hyvin edukseen. Valitettavasti hän tyytyy siihen että näyttää harmistuneelta kamreerilta jota kohdellaan huonosti. Hän ei ole mikään loistava väittelija ja on muutenkin aivan liian lepsu ja mielummin uhriutuu kuin taistelee kynsin hampain. Mutta toivottakoon hänelle uutta puhtia, sitä todellakin tarvitaan.

   1. Joo, mutta Ruotsissa on tiettävästi se vaalisalaisuutta heikentävä systeemi, ettei voi äänestää yhdellä ja samalla lipulla, vaan pitää ottaa äänestämänsä puolueen oma lippu tai jotain sinnepäin.
    Asiaa on koitettu puolustella että ainahan sitä voi ottaa kaikkien puolueiden äänestysliput, mutta olivatko ne edelliset vai sitä edeltäneet riksdag-vaalit, joiden edellä uutisoiitiin SD:n äänestyslippujejn väitetyn useammallakin äänestyspaikalla muka loppuneen, mutta vaadittaessa niitä sitten löytyikin pöydän alta.

    Jos Venäjällä edes suunniteltaisiin vaalijärjestelmän muuttamisesta tähän suuntaan, olisi koko maailmalle selvää, että tulossa olisi järjestäytynyttä vaalivilppiä. Ruotsi on kuitenkin voinut vaaleista toiseen toimia juuri näin, ja näyttää voivat jatkossakin toimia vailla kansainvälisiä vaalitarkkailijoita. Koska Ruotsi on…niin, Ruotsi.

    Juuri siksi toivotan rohkeutta kaikille tämän lukeville Ruotsin valtiopäivävaaleissa äänioikeutetuille: he tarvitsevat sitä valtavan paljon enemmän kuin minä äänestäessäni ensi vuonna Laura Huhtasaarta presidentiksi ja sitä seuraavana vuonna Perussuomalaisia eduskuntaan.

 2. Oli se varmasti matujen mielestä joukkotappelu.
  Nyt poltteleva vesipiippua ja kehuvat kuinka tytöillä ei ollut mitään mahkuja
  muahhahaahaaaaaa

 3. Kyseessä onvain pelon luominen. Tarkoitus on pelolla estää naisia liikkumasta yksin ulkona, siis ilman miesseuraa. Tämä ei ole mitään sattummaa, kaikki tämä on keskitetysti johdettua islamistien vallankaappausta koko Euroopassa.

 4. Ruotsalaiset varmaan ylpeitä menneisyydestään. Nykyisyyttä niitten täytyy vain sietää, koska muu fasismusta/rasismusta.

  1. ”Ja uhkailtu laittomasti” Mikähän mahtaa sitte olla se laillinen uhkaus?
   Ennen kuvittelin, että kaikenlainen toisen ihmisen uhkailu on laitonta,
   mutta ei se vissiin niin olekkaan.

   1. Laillisia uhkauksia on monenlaisia. Esimerkiksi sähköyhtiö voi uhata, että ellet maksa sähkölaskuasi, asunnostasi katkaistaan sähköt kunnes olet maksanut laskusi rästeineen. Ellet menettele heidän uhkauksensa edellyttämällä tavalla, he voivat lopulta katkaista asunnostasi sähköt täysin laillisesti.

 5. Oliko paikalla yhtä monta posliinia mitä vastarintaliikkeen motittamiseen käytettiin? Ai ei? Miksi ei?

 6. Eilen 2017-10-15 Ruotsin SVTn ohjemassa ”Agenda” haastateltiin Ruotsin rajapoliisin päällikköä Patrik Engströmiä ja seuraavat luvut esiteltiin:

  17021 hylsyn saanutta odottaa juuri nyt karkoitusta Ruotsista mutta heistä on 12288 mennyt maan alle eikä poliisilla ole pienintäkäänhajua siitä missä he ovat.

  Erotus eli vajaa 5000 tapausta ovat hyvin vaikeita hekin: monet maat eivät ota vastaan ihmisiä jotka eivät palaa vapaaehtoisesti ja jos passi ja matkadokumentit puuttuvat ei tiedetä keitä he ovat niin maahan ei päästetä. Joten näistä 5000sta tullaan vain pieni osa saamaan ulostettua.

  Vain vaivaiset 3037 kpl onnistuttu karkoittamaan maasta tänä vuonna!

  Jotta tilanne olisi mahdollisimman toivoton tulee poliisi saamaan seuraavan kolmen vuoden aikana entisten lisäksi ainakin 50000 uutta karkoitustapausta pöydälleen vaikka ei edellisiäkään ole onnistunut häätämään. Siis noin 60000-80000 karkoitettavaa kaikenkaikkiaan. Lisää matuja kun valuu Ruotsiin koko ajan 500-700 kpl viikkovauhdilla.

  Monikohan näistä valuu Suomeen? Moni on tietenkin jo tullut. On siis hyvin tärkeää että turhapaikanhakuilu tulemalla EUn sisälle lopetetaan niin pian kuin mahdollista. Katastrofaalista että se ikinä ylipäänsä sallittiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.