Monissa ruotsalaisissa kouluissa käytetään kulkukorttisysteemiä

13

passerkort.jpg

Monissa ruotsalaisissa kouluissa on käytössä erilaisia valvontajärjestelmiä oppilaiden turvallisuuden parantamiseksi ja esimerkiksi Göteborgin ympäristössä useissa kouluissa käyttöön on otettu kulkukortti.

GP:n mukaan ainakin 12:ssa koulussa Göötanmaalla ulko-ovet ovat lukittu ja oppilaiden ja henkilökunnan pitää käyttää monissa yrityksissäkin tuttua kulkukorttia. Suurimmaksi syyksi kerrotaan kahden vuoden takainen Trollhättanin miekkamies, joka eittämättä oli yksi syy kun kyseiseen kouluun laitettiin kulkukorttisysteemi.

Toisaalta monissa kouluissa suurin ongelma ovat aikuiset miehet, jotka eivät käy koulua. He hengaavat koulualueilla kuka milläkin motiivilla. Lisäksi röyhkeät varkaat osaavat käyttää hyväkseen väenpaljoutta. Joissakin kouluissa huoltomiehiksi pukeutuneet varkaat ovat vieneet mukanaan keskellä päivää mm. tietokoneita.

 

Advertisements

4 thoughts on “Monissa ruotsalaisissa kouluissa käytetään kulkukorttisysteemiä

  1. Eihän tuo riitä turvaamaan pienokaisia kaikkialla vaanivalta rasismilta mitenkään.Kyllä ihanille palleroille on pikaisesti jaettava rynnäkkökiväärit jotta he voivat tehokkaasti puolustautua natsismia vastaan kouluissa.Ihmisarvo on jakamaton!

  2. Tämä on vasta alkusoittoa koska rikolliset aina keksivät keinot. Seuraava vaihe on sitten irisdiagnostiikka ja biometriamittaus jotta pääsisi edes vessassa käymään.

  3. Siru vaan kaikille ihon alle mistä eliitti voi seurata persaukisten tallustelua. Nappia painamalla virta pois ukosta tai akasta jos erehtyy edes ajattelemaan omilla aivoilla.
    Sitte ollaa turvassa kaikki.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.