Ruotsin rajapoliisin mukaan sillä on lähivuosien aikana 50 000 karkoitettavaa-joita ei saada karkoitettua

13
eBKNRSA05r99F4JHcsAtQfkhf_Y
Kuvassa 15-vuotiaita afgaaneja.

Ruotsin rajapoliisin päällikkö Patrik Engström kertoi eilen ajankohtaisohjelma Agendassa, että poliisilla on lähivuosien aikana ainakin 50 000 karkoitustapausta pöydällä odottamassa maasta poistamista.

Kuluvan vuoden aikana poliisi on saanut karkoitetuksi noin 3 000 kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta tulijaa. Luku on kuitenkin pieni, sillä poliisilla on yli 17 000 karkoitettavaa. Näistä ainakin 12 000 henkilöä on painunut maan alle.

Poliisin mukaan niistäkään 5 000:sta, jotka eivät ole painuneet maan alle, suurinta osaa ei voida karkoittaa. Osan henkilöllisyydestä ja kansalaisuudesta ei ole mitään tietoa, monissa tapauksissa vastaanottava maa ei ota vastaan palautettavia.

Engströmin mukaan poliisilla on ”suuria haasteita” asian tiimoilta. Hänen mukaansa Maahanmuuttoviraston ja poliisin yhteistyötä pitäisi lisätä selvästi. Lisäksi poliisi on kriittinen sille, että maan sisäisiä ulkomaalaistarkastuksia vaikeutetaan monin tahoin. Engstsrömin mukaan esimerkiksi Tukholman metrossa muutama vuosi sitten pidetty kamppanja ulkomaalaisten paperien tarkistamisessa oli menestys, mutta monet politiikot vaikeuttivat tuolloin toimintaa niin paljon, että ulkomaalaistarkistukset oli lopetettava.

Advertisements

15 thoughts on “Ruotsin rajapoliisin mukaan sillä on lähivuosien aikana 50 000 karkoitettavaa-joita ei saada karkoitettua

 1. Onneksi ruotsistanilaiset voivat kuitenkin kyydittää ne sitten Tornion kautta Österlandiin koska onhan jokaisen neekerin ja arabin ihmisoikeus tulla Suomeen loisimaan.

 2. Ihan kiva lukema tikittäviä aikapommeja, auta armias jos edes prosentti noista saa päähänsä tehdä jonkunlaisen terroriteon tai ”teknisen vian”….

 3. Mutta ilahduttavaa huomata, että jopa ruotsalaisilla viranomaisilla nyt EDES tietoisuus siitä, että paska on pitkällä housussa, saappaanpohjia myöten.

 4. Ja Miljöpartiet huutaa kurkku suorana ”antakaa kaikkien vuonna 2015 yksintulleiden lasten jäädä! Vaadimme heille amnestia!”

  Huolimatta siitä että lapsi on ryppyinen, kaljupäinen, hampaaton analfabeettiukko joka tykkää peräreikähommista.

 5. Karkoitettavia ei ole 50000 vaan 60000-80000 koska uusia tulee joka viikko 500-700 entisten lisäksi.

 6. Olisi kaikkein reiluinta jos koko hyvinvointi laitettaisiin lukkoon ja kortille. Asuntoja, hoitoa ja etuja vain niille jotka ovat tarpeeksi kauan maksaneet veroja. Mitä vähemmän on maksanut yhteiseen pottiin, sitä vähemmän saakoon sieltä takaisin. Jos ei maksua, ei myöskään etuja.

  Säästetyillä rahoilla voimme kustantaa mielettömän suuren Anticimex-Saneerauspoliisin jonka tehtävänä on poistaa laittomat ja rikolliset maasta vaikkapa Siperiiaan (pientä maksua vastaan) jos ei muuta paikkaa löydy.

 7. Engström sanoi myös että ne 12000, jotka ovat menneet maan alle, eivät kaikki ole enää Ruotsissa vaan osa on valunut muihin maihin.

  Luonnollisesti myös Suomeen, onhan siellä somppu-, irakki- ja afgaaniklaanit vastaanottamassa ja pizzeriat ja kepappipuljut saavat pimeää työvoimaa.

 8. Etukraanat kiinni niin maassa loisivat poistuvat nopeasti ja uudet yrittäjät lakkaavat tulemasta. Niin yksinkertaista se on; ei se mistään muusta ole kiinni.

 9. Tiedossa Benny Hill -henkisiä takaa-ajoja, joissa ei ainaa tiedä kuka jahtaa ketä ja minkä takia.

 10. Suvakeilla myös suuria haasteita, kuinka selvitä tästä runsaudensarvien ylitarjonnasta. Liukuvoiteet ovat myös loppumassa Ruotsin kaupoista ja kun ei jaksa enää alkukiihkon jälkeen.

  1. Ruåtsalaiset ovat päättäneet viedä monikulttuurisuuden niin pitkälle mitä perse kestää -ja hyvinhän tuo tuntuu kestävän!

   Hyvä niin koska paluuta entiseen ei ole -ei enää koskaan.

  1. Mitkä linkit? Mitä tällä linkillä tarkoitetaan? Että laittaisin lähteeksi jonkun kilpailevan median kirjoituksen asiasta? Ts. tarjoaisin ilmaisia lukijoita niille, jotka haukkuvat meitä valemediaksi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.