Skoonessa paloi viikonloppuna enemmän autoja kuin Suomessa vuodessa

13
w_042dPTDHhnHLhU39JUOdtAzpQ
Kuvat Peter Ferm ja Anders Persson.

Skoone ollee eittämättä autopalojen viikonlopun kingi. Malmössa ja Helsingborgissa grillattiin kymmeniä autoja, parturi, roskakontteja ja kaikkea, mitä nyt tuleen saatiin. Pari taloakin yritettiin räjäyttää.

13.10 klo 00.30 Helsingborgissa sytytettiin auto tuleen Grönkullagatanilla. Kaksi autoa romuksi.

13.10 klo 00.47 Malmössä Rosengårdin ytimessä Ramelsin tiellä sytytettiin yksi auto tuleen ja klo 00.48 myös Ramelsin tiellä sytytettiin autotallissa yksi auto tuleen. Autotallipalossa palokunna nopean toiminnan takia palo ei levinnyt kymmeniin muihin autoihin.

13.10. klo 00.55 Brjörneborgin kadulla räjäytetään rappukäytävä ilmaan, Karhukoplan pommiryhmä kutsutaan paikalle.

13.10. klo 22.10 Malmössä Lomman satamassa sytytetty yksi auto tuleen ja lähistöllä Slättangsgatanilla sytytetty myös yksi auto tuleen.

13.10. klo 22.18 Helsingborgissa räjäytettiin asuintalon eteinen ilmaan Hultbergsgatanilla.

15.10. klo 00.18 Malmön Hylliessä poltettiin auto. Myös kaksi muuta autoa poroksi oheistuotteena.

15.10. klo 01.00 Insinöörinkadulla räjäytetään auto, joka roihahtaa tuleen. Myös viereinen auto palaa. Räjähdyksen voimasta myös viereisen talon ikkunat rikkoontuivat.

15.10. klo 05.30 Malmössä Spångatanilla heitetään palopommi parturiliikkeeseen sisälle. Palo tuhosi parturin sisältä ja viereiset ruokakauppa ja huonekalukauppa kärsivät mittavia savuvahinkoja.

 

16.10. klo 01.25 Sockengatanilla Helsingborgissa iso autopalorypäs. Parkkipaikalla sytytetään 4-5 autoa tuleen, josta palo leviää viereisiin autoihin sekä viereiseen autokatokseen. Oheistuotteena kymmeniä autoja käyttökelvottomiksi palo- ja nokivahinkojen takia.

 

16.10. klo 05.10 Malmössä Jägersovägenillä sytytetään yksi auto tuleen.

16.10. klo 05.15 sytytetään vielä yksi jätekontti täynnä rakennusjätettä tuleen Helsingborgissa Olympiakoulun pihalla.

 

 

 

 

Advertisements

10 thoughts on “Skoonessa paloi viikonloppuna enemmän autoja kuin Suomessa vuodessa

 1. Niinno tämähän sopii Virheiden De Röda agendaan kuin nyrkki silmään. Yksityisautoilu on kiellettävä! Ja nyt nämä kiertopalkinnot Lähi-Idästä/Afrikasta laittavat tuumasta toimeen, kantaruotsalaisten autoja on apuharvennettava ja lisäksi sillä saadaan tila haltuun.

  Ja tuollainen aktiviteettihan ei yhtään lisää sitä hiilijalanjälkeä, eihän? Koska nyt tuhottujen autojen tilalle pitää väsätä samat tilalle, ja autojen valmistaminenhan ei yhtään kuluta sähköä ym. luonnonvaroja. [sarkasmi]

  Vakavammin puhuen, on säälittävää nähdä ennen niin turvallisen kansankodin muuttumista Beirutiksi ja nyt asialla eivät todellakaan ole Slussenin sissit eivätkä ”en finne igen” Mora-puukkonsa kaa. Stefan Löfven – maailman vaarallisin hitsaaja (världens farligaste svetsare).

  Ei mulla muuta….

  1. Meillä Salossa,autogrilli ymmärrettiin 80-luvulla ja 90-luvulla.Grilliksi mistä,sai autolla ruokaa.
   Kokkoiltamat harrastettiin ,korkeitaan Juhannuksena.

 2. Lööperi on ay- liikkeestä tullut Jimmy Hoffa- tyyppi, yksinkertainen mutta kiero. Työn jälki on sen mukaista.

 3. Joku on pitänyt kansanjoukolle palopuheen?
  #Palopuhe kiellettävä lailla! Joukona saa edelleen olla, ei kielletä heitä olemasta Jouko.

 4. Ehkä tästä sais uuden maaottelulajin: ”Suomi-Ruotsi Autonkäristys”?

  Ruotsalaiset ovat tosin epäreilun suuressa johdossa jo nyt. Vai pitäisikö kunnia antaa kunniakansalaisten alkuperämaille kuten ”Ulko-Somalian Autonkäristyksen Pohjoismainen mestari”?

 5. Ruotsi matujen luvattu maa milloinkahan nämä poliitikot tajuaa että nämä arabimaista ja afrikasta tulevat moniosaajat eivät osaa käyttää kuin kiviä työkaluina ja tulenteon oppimisen jälkeen heidän kehityksensä on kokonaan pysähtynyt vaikka he tulevaisuudessa tätä menoa saavatkin ruotsin vallattua he eivät silti kykene tekemään ruotsista nykyaiksista valtiota vaan he tuhoavat infrastriktuurin ja itseasiassa kaiken ruotsi palaa kivikaudelle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.