Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa viikko aloitettiin autoja grillaamalla

13

Kuvakaappaus 2017-10-16 22:44:27

Uppsalassa viikko aloitettiin autojen polttelulla. Ongelmalähiö Gottsundassa Bröderna Berwladin tiellä sytytettiin kolme autoa tuleen.

Poliisin mukaan Gottsundan kaduilla oli paljon ihmisiä liikkeellä, eli jonkinlaista liikehdintää oli siis ilmassa. Varsinaisesti mitään muuta häiriötä uusruotsalaiset eivät aiheuttaneet. Jokin vain kuohutti tunteita, koska ihmiset olivat lähteneet joukolla kadulle läpsyttelemään.

Advertisements

3 thoughts on “Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa viikko aloitettiin autoja grillaamalla

  1. Säädäpä nyt bensakoneisiin sytytysennakko katuolosuhteissa aina paikalleen.

  2. Jos haluaa autostaan eroon, vakuutus kuntoon (ilkivaltavakuutus) ja tuonne pahimmalle alueelle. Ei tartte tehdä vakuutupetosta. Tosin Ruotsin vakuutusyhtiöt ovat varmaan laittaneet pienellä präntillä tekstin vakuutus sopimukseen, ei koske muslimien tai uusruotsalaisten polttamia autoja tai alueita jossa autoja poltetaan jatkuvasti kuten moskeijoiden läheisyyteen parkeerattuja autoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.