Neljä laitonta yritti loikata Venäjältä Viron kautta Suomeen

12

Venäjän turvallisuuspalvelu FSB pysäytti eilen Viron vastaisella rajalla neljä laitonta henkilöä, jotka yrittivät ylittää rajan Venäjältä Viroon ja edelleen Suomeen.

Tulijoiden joukossa oli kaksi marokkolaista lasta ja yksi ghanalainen. Yhden kansalaisuutta ei tiedetä. Miehet olivat tutustuneet Pietarissa, jossa ainakin yksi oli opiskellut yliopistossa viisumin kanssa vuodesta 2016 alkaen. Miehet päättivät kuitenkin yksissä tuumin alkaa sotapakolaisiksi ja paeta Viron kautta edelleen Suomeen paremman elämän perään. Yksi oli menossa edelleen Italiaan, jossa asuu hänen sukulaisiaan.

Pakolaiset kuitenkin otettiin rajalla kiinni ja laitettiin säilöön pietarilaiseen ulkomaalaisten säilöntäkeskukseen. Heidät tullaan karkoittamaan Venäjältä ja päälle lätkäistään maahantulokielto.

Kuvat: Venäjän FSB

22 thoughts on “Neljä laitonta yritti loikata Venäjältä Viron kautta Suomeen

 1. Hyvä kun Putinilla homma toimii. Ei noita(kaan) kovin mielellään naapureiksi ja verovaroin elätettäviksi ainakaan vapaaehtoisesti ottaisi..

  1. Hyvä että venäläiset kuitenki palauttava nuo onnenonkijat kotimaihinsa.
   Jos ne Suomen rajan kerkeävät ylittää,ne on lujemmassa Suomessa kun
   kuppa Tölöössä

 2. Kaksi Tarzanin apinaa ja kaksi terroristia.Kukaan ei kaipaa noita,joten vanjat voi upottaa vaikka suohon tai syöttää karhuille,mutta eihän nekään kaikkea syö.

 3. Siperia olisi sopiva paikka näille. On ollut elämä rankkaa kun lapsetkin näyttä yli 30 vuotiailta. Siinähän muuten olisi Ruotsin Rasmuksen suvakeille lisää ”paijattavia”, lämpösiä hetkiä peiton alla että aivan tippa tulee…..

 4. Voi ressukoita, kamalaa nähdä 10 vuotiaita lapsia nälissään ja kylmissään. Tulkaa tänne, täällä on minun peittoni alla lämmintä, kosteaa ja turvallista.

 5. Venäjä huolehtii EU-mafian rajavalvonnasta kun kädettömät pellet ei itse pysty. Melkoista komediaa 😅

  1. Juurikin mainitsemastasi syystä on mahtavaa kun Mr Putinin joukot siirtävät ulkorajansa nykyisen Suomen ja ruotsin ”muka” rajalle. Ei tarvi sitten enää rajat kiinni jutskaa, vaan sieltä ei sitten muslimipaskoja tule ja jo loisimaan tulleet ikään kuin katoaa.

   1. Tuomosta huumoria minä en hyväksy,tuohon ei minun huumorintajuni riitä.
    Venäjän ja Suomen raja nyt on oikeassa paikassa ja toivottavasti siellä pysyy ikuisesti.
    Mutta hyvä on se ,että venäläiset valvovat yhteistä rajaa laittomilta rajanylityksiltä.

 6. Noihan on korkeintaan kolme vuotiaita kovia kokeneita lapsukaisia. Pitää muistaa kuinka Rasmuksessa on selitetty, että näillä olioilla on vaan niin erilainen käsitys iästä, tänään kolme huomenna kolmekymmentä. Se on sitä laajenpaa ja parempaa tietoisuutta asioista.
  Tänne vaan RHC: n ryhävaliden reisien väliin oksentamaan.

 7. Voi ei. Sydän särkyy kun noita suloisia poikia katsoo. Kuka pyyhkii meidän pyllyt sitten kun vanhuus tulee? 🙁

 8. Synkkää opiskella Afrikan poikana. Sotavainot pamahtaa kesken kaiken päälle ja pitäisi Suomeen päästä, vaan Puuttini ei laske. Superosaajat jäi tällä kertaa saamatta.

  Täällä on naisia ja lapsia!

 9. Venäjä ei päästä mutta ruåtsi lähettää kehitysmaalaisia tänne -kumpikos se olikaan vihamielinen maa suomelle?

 10. Niin komeita mokkakkikkeli insinöörejä ,kosteaa kulli täti odota.

 11. Ne ovat Tiku, Taku, Mortti ja Vertti. Laillistetut kirurgit ja astrofyysikot. Noopeli seuraava.

 12. Jaa, ja venäläiset onnistuvat jollain ihmeen konstilla heivaamaan velikullat rajojensa ulkopuolelle! Mitenkäs tämä ei luonnista Suomen viranomaisilta muista EU-satraapeista nyt puhumattakaan?

 13. Mielestäni nyky-Venäjä on Suomelle parempi naapuri kuin Ruotsi. Venäjältä ei ole tullut 30 000 keharia, kuten Ruotsista tuli. Jos Putin tulee joskus Suomeen, aion mennä hurraamaan. Ja, tässä on mielenkiintosita se että olen koko ikäni inhonnut Venäjää, mutta nyt olen muuttanut mieleni.

 14. Yksikään noista kusipäistä ei tule konfliktin keskeltä, silti he ovat reissanneet tuhansia kilometrejä taikaseinän piiriin. Onneksi venäläiset estivät moisten pummien Suomeen pääsyn.

 15. Voi harmi, nyt ei koneinsinööri, kirurgi, astronautti sekä autoinsinööri päässeet vahvistamaan Suomen talouskasvua. Juha Sipiläkin lupasi talon heille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.