TIEDOTE: PS:n Ville Tavio: Suomalaisia ei saa syrjiä työharjoitteluun ottamisessa

13

TIEDOTE

Perussuomalaisten Ville Tavio: Suomalaisia ei saa syrjiä työharjoitteluun ottamisessa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja Ville Tavio on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen maahanmuuttajien suosimisesta työharjoittelussa.

Tavio viittaa kirjallisessa kysymyksessään Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniassa käynnistyvään työharjoitteluun, jossa koulutetaan työttömiä varasto- ja hyllytystöihin. Työharjoittelu on suunnattu vain maahanmuuttajille.

Tavio pitää tilannetta ongelmallisena kantasuomalaisten kannalta.

Tavio kannattaa yhteiskunnallista mahdollisuuksien tasa-arvoa ja korostaa kirjallisessa kysymyksessään, että työharjoitteluun pyrkivien ihmisten pitää olla samalla viivalla taustaansa katsomatta.

– Taustan perusteella tapahtuva suosiminen asettaa samat valmiudet ja taidot omaavat yksilöt eriarvoiseen asemaan, Tavio moittii.

– Eikö syyllistytä syrjintään, kun työharjoittelu on vain maahanmuuttajien ulottuvilla, Tavio kysyy.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

 

Advertisements

17 thoughts on “TIEDOTE: PS:n Ville Tavio: Suomalaisia ei saa syrjiä työharjoitteluun ottamisessa

 1. Aivan varmasti on selvästä suomalaisten syrjinnästä kysymys.Siinä koko projektissa vain näytti olevan niin hyvät ehdot,että alunperinkään sitä ilmeisesti ei ollut suomalaisille tarkotettu.
  M;utta on todella hyvä,että edes yksi kansanedustaja katsoo aiheelliseksi asiaan puuttua ennen kun tuomonen kokonaan karkaa käsistä.

 2. Mitähh?Poliitikko joka kuvittelee että eduskunnassa pitäisi ajaa Suomalaisten eikä nekrumusujen asioita?Sehän on natsismia.

 3. On se uskomatonta, että umpiselviä asioita täytyy vielä erikseen miettiä! Maassa on helvetillinen nuorisotyöttömyys ja Suomi asettaa satunnaisia rajanylittäjiä omien kansalaistensa edelle työpaikoissa. Taas on menty hyvillä aikeilla helvettiin.

 4. Hienosti toimittu! On aika alkaa ottaa kaikenlainen positiivinen syrjintä vakavasti käsittelyyn. Suomalaiset jäävät aina kakkoseksi perustason työpaikkoja, kunnan vuokra-asuntoja ja jopa Diakonissalaitoksen yömajapaikkoja jaettaessa. Maahanmuuttajia on jo niin paljon, työpaikkoja niin vähän, että kantasuomalaisten kohtelu on epätasa-arvoista, eriarvoistavaa; siitä vaan ei olla huolissaan. Suuri määrä globalismia kannattavia kansanedustajia tahtoo jopa tarveharkinnasta luopumista työhönotossa. Kuka äänestää edustajia, jotka jatkuvasti toimivat omia kansalaisia vastaan.

 5. Luvattu palkkakin taisi tosiaan olla semmoinen että ylittää perheenyhdistämiskynnyksen. Nyt joku noheva tonkimaan kyseisen mädättäjäfirman kytkökset politiikkaan.

  1. 2600 luvattiin palkkaa heti ja se on perheenyhdistämiseen vaadittava palkka.Että kyllä tämä selvää ujuttamista on politikoilta.Mutta eipä siinä mitään,itse olemme me suomalaiset politikkomme valinneet.

   Henkiläkohtaisesti olen päättänyt tehdä ” Itävallat” seuraavissa vaaleissa.
   En enää nuita kusettajia äänestä,se on hallelujaa.

   1. Ihan saman päätöksen olen tehnyt.Ikäni olen kepua äänestänyt,mutta nyt se loppu.Suomen mädättäjät ei minun äänelläni juhli jatkossa.
    Tottakai vaalien lähestyessä alkaa tulla maahantunkeutumista vastustavia mielipiteitä esiin puolueiden ehdokkailta,mutta se ei vaikuta enää minuun.Persut on johdonmukaisesti ainoana puolueena vastustanut haittamaahanmuuttoa koko vaalikauden ja se ratkaisee minun osaltani.

 6. tuo ei ole edes ”työharjoitttelua” eli siis lähes palkatonta työntekoa, jonka jälkeen ei tietenkään saa vakipaikkaa. Tuossa on luvatttu kurssin jälkeen varma työpaikka, jos vain läpäisee sen kurssin/ työharjoittelun, mitä tosin kovin moni matu ei tee

 7. Tavio, syntymästään saakka rasisti, tekee tikusta asiaa ja kompastuu omaan näppäryytensä. Ei ymmärrä hilkun vertaa, mistä positiivisesta syrjinnästä on kyse?

  1. Tavio on yksi fiksuimmista kansanedustajista, jonka tiedän. Hänestä tulemme saamaan hyvän ministerin seuraavaan hallitukseen.

 8. Meikä hakenut keikkatöistä lähtien tuonkin alan hommia jo vuosia pk-seudulla. 5:stä firmasta vain joku Barona sentään lähettää viestin, että ”valinta ei juuri nyt kohdistunut Sinuun, mutta kiitos hakemuksestasi, ja toivomme, että olet kiinnostunut paikoistamme myös jatkossa” (suunnilleen näin). Olen keski-ikäinen. Olen saanut pätkätöitä välillä muissa hommissa. Mutta tuolla kyseisellä alalla se on kiljuva työvoimapula.

 9. Johan se on todettu ettei positiivinen syrjintä ole syrjintää. Tosin unohtui miksei sitten pottunokkaa saa positiivisesti syrjiä…

 10. Eliitti haluaa orjatyövoimaa ulkomailta, siitä tässä kaikessa on kysymys. Kantasuomalaiset laitetaan toimeentulolla elämään ja maahan EU avulla haetut maahanmuuttajat tekee työt alipalkalla.

 11. Tuo ”itävallat” on hyvä pointsi. Olen pitänyt suunnitelmissa Puolaa ja Unkaria, ilmapiirin tähden.

  1. +Aikki Kontulan Anna sai juuri 105 kansanedustajaa listalleen tarveharkinnan poistamiseksi kaikesta työvoimasta. Meitsi ei tule mitä todennäköisimmin saamaan enää duunia.

   1. Kummallinen kommunisti tämä Kontula.Ennen oletettiin kommunistien olevan jonkunlainen työväenpuolue.
    Nykyisin nämä kommunistit kontulat tekevät aloitteita,joilla saatais suomalaisen työvoiman palkat alas tuomalla kehitysmaista mustia
    polkemaan palkat.
    No eipä minun käsitys henkilökohtaisesti kommunisteitä niin ruusuinen koskaan ole ollut , lisää itselleen äänestäjiä kai ne toivovat näistä kehitysmaalaisista,siitä välittämättä mitä se maksaa tä’lle maalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.