Mainokset

TIEDOTE: PS:n Ville Tavio: Suomalaisia ei saa syrjiä työharjoitteluun ottamisessa

TIEDOTE

Perussuomalaisten Ville Tavio: Suomalaisia ei saa syrjiä työharjoitteluun ottamisessa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja Ville Tavio on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen maahanmuuttajien suosimisesta työharjoittelussa.

Tavio viittaa kirjallisessa kysymyksessään Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniassa käynnistyvään työharjoitteluun, jossa koulutetaan työttömiä varasto- ja hyllytystöihin. Työharjoittelu on suunnattu vain maahanmuuttajille.

Tavio pitää tilannetta ongelmallisena kantasuomalaisten kannalta.

Tavio kannattaa yhteiskunnallista mahdollisuuksien tasa-arvoa ja korostaa kirjallisessa kysymyksessään, että työharjoitteluun pyrkivien ihmisten pitää olla samalla viivalla taustaansa katsomatta.

– Taustan perusteella tapahtuva suosiminen asettaa samat valmiudet ja taidot omaavat yksilöt eriarvoiseen asemaan, Tavio moittii.

– Eikö syyllistytä syrjintään, kun työharjoittelu on vain maahanmuuttajien ulottuvilla, Tavio kysyy.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

 

Mainokset

14 Comments on TIEDOTE: PS:n Ville Tavio: Suomalaisia ei saa syrjiä työharjoitteluun ottamisessa

 1. hyvä_tavio // 17/10/2017 17:12 // Vastaus

  Aivan varmasti on selvästä suomalaisten syrjinnästä kysymys.Siinä koko projektissa vain näytti olevan niin hyvät ehdot,että alunperinkään sitä ilmeisesti ei ollut suomalaisille tarkotettu.
  M;utta on todella hyvä,että edes yksi kansanedustaja katsoo aiheelliseksi asiaan puuttua ennen kun tuomonen kokonaan karkaa käsistä.

  Tykkää

 2. Nimetön // 17/10/2017 17:28 // Vastaus

  Mitähh?Poliitikko joka kuvittelee että eduskunnassa pitäisi ajaa Suomalaisten eikä nekrumusujen asioita?Sehän on natsismia.

  Tykkää

 3. Valtsu // 17/10/2017 18:26 // Vastaus

  On se uskomatonta, että umpiselviä asioita täytyy vielä erikseen miettiä! Maassa on helvetillinen nuorisotyöttömyys ja Suomi asettaa satunnaisia rajanylittäjiä omien kansalaistensa edelle työpaikoissa. Taas on menty hyvillä aikeilla helvettiin.

  Tykkää

 4. Bogreol // 17/10/2017 19:19 // Vastaus

  Hienosti toimittu! On aika alkaa ottaa kaikenlainen positiivinen syrjintä vakavasti käsittelyyn. Suomalaiset jäävät aina kakkoseksi perustason työpaikkoja, kunnan vuokra-asuntoja ja jopa Diakonissalaitoksen yömajapaikkoja jaettaessa. Maahanmuuttajia on jo niin paljon, työpaikkoja niin vähän, että kantasuomalaisten kohtelu on epätasa-arvoista, eriarvoistavaa; siitä vaan ei olla huolissaan. Suuri määrä globalismia kannattavia kansanedustajia tahtoo jopa tarveharkinnasta luopumista työhönotossa. Kuka äänestää edustajia, jotka jatkuvasti toimivat omia kansalaisia vastaan.

  Tykkää

 5. Luvattu palkkakin taisi tosiaan olla semmoinen että ylittää perheenyhdistämiskynnyksen. Nyt joku noheva tonkimaan kyseisen mädättäjäfirman kytkökset politiikkaan.

  Tykkää

  • vituttaakokoporukka // 17/10/2017 23:16 // Vastaus

   2600 luvattiin palkkaa heti ja se on perheenyhdistämiseen vaadittava palkka.Että kyllä tämä selvää ujuttamista on politikoilta.Mutta eipä siinä mitään,itse olemme me suomalaiset politikkomme valinneet.

   Henkiläkohtaisesti olen päättänyt tehdä ” Itävallat” seuraavissa vaaleissa.
   En enää nuita kusettajia äänestä,se on hallelujaa.

   Tykkää

 6. Ahmed Suomtäyte // 17/10/2017 19:54 // Vastaus

  tuo ei ole edes ”työharjoitttelua” eli siis lähes palkatonta työntekoa, jonka jälkeen ei tietenkään saa vakipaikkaa. Tuossa on luvatttu kurssin jälkeen varma työpaikka, jos vain läpäisee sen kurssin/ työharjoittelun, mitä tosin kovin moni matu ei tee

  Tykkää

 7. Tottahan toki saa syrjiä // 17/10/2017 23:41 // Vastaus

  Tavio, syntymästään saakka rasisti, tekee tikusta asiaa ja kompastuu omaan näppäryytensä. Ei ymmärrä hilkun vertaa, mistä positiivisesta syrjinnästä on kyse?

  Tykkää

  • Tavio on yksi fiksuimmista kansanedustajista, jonka tiedän. Hänestä tulemme saamaan hyvän ministerin seuraavaan hallitukseen.

   Tykkää

 8. Oli meillä maa joskus oma // 18/10/2017 07:32 // Vastaus

  Meikä hakenut keikkatöistä lähtien tuonkin alan hommia jo vuosia pk-seudulla. 5:stä firmasta vain joku Barona sentään lähettää viestin, että ”valinta ei juuri nyt kohdistunut Sinuun, mutta kiitos hakemuksestasi, ja toivomme, että olet kiinnostunut paikoistamme myös jatkossa” (suunnilleen näin). Olen keski-ikäinen. Olen saanut pätkätöitä välillä muissa hommissa. Mutta tuolla kyseisellä alalla se on kiljuva työvoimapula.

  Tykkää

 9. Virtanen // 18/10/2017 07:52 // Vastaus

  Johan se on todettu ettei positiivinen syrjintä ole syrjintää. Tosin unohtui miksei sitten pottunokkaa saa positiivisesti syrjiä…

  Tykkää

 10. Eliitti haluaa orjatyövoimaa ulkomailta, siitä tässä kaikessa on kysymys. Kantasuomalaiset laitetaan toimeentulolla elämään ja maahan EU avulla haetut maahanmuuttajat tekee työt alipalkalla.

  Tykkää

 11. Murphy // 18/10/2017 11:55 // Vastaus

  Tuo ”itävallat” on hyvä pointsi. Olen pitänyt suunnitelmissa Puolaa ja Unkaria, ilmapiirin tähden.

  Tykkää

  • Oli meillä maa joskus oma // 19/10/2017 19:44 // Vastaus

   +Aikki Kontulan Anna sai juuri 105 kansanedustajaa listalleen tarveharkinnan poistamiseksi kaikesta työvoimasta. Meitsi ei tule mitä todennäköisimmin saamaan enää duunia.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: