Toinen autopaloyö peräkkäin Uppsalassa

13

Kuvakaappaus 2017-10-16 22:44:27

Uppsalan maahanmuuttajavoittoisessa ongelmalähiössä Gottsundassa paloi jo toista yötä peräkkäin. Klo 01.00 jälkeen sytytettiin ainakin kolme autoa tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin, joten grillattujen autojen saldo oli kymmenkunta.

Uppsalan Gottsunda nousee aaltomaisesti autopalojen ja häiriköinnin kärkeen. Vaikka Gottsunda alueena ja väkimääränä on pieni lähiö verrattuna vaikkapa Rinkebyn ghettoon, silti islamilaisista maista tulleet nuorukaiset saavat aikaan mittavan määrän romua niin halutessaan.

Advertisements

5 thoughts on “Toinen autopaloyö peräkkäin Uppsalassa

 1. Näitä tulee riittämään maailman tappiin asti niin kauan kuin ketään ei oteta kiinni ja anneta kunnon rangaistuksia jotka kirvelevät savunahassa.

 2. Olisi hienoa jos Ruotsi jaettaisiin kahteen osaan, ihan mielenkiinnosta:

  1. Markkinatalous jossa matala tasavero(kuten Virossa), ei valtion järjestämää sosiaaliturvaa ja rikoksista tulisi oikeat rangaistukset
  2. Nykyinen sosialistinen malli, jossa tähtitieteellinen vero, ruhtinaallinen sos. turva matuille ja naurettava oikeslaitos.

  Sosialismi toimii aina alussa, joten olisi mielenkiintoista jos tällaista järjestelmää kokeiltaisiin vaikka 20 vuotta niin nähtäisiin millaisia yhteiskuntia ja arvomaailmoja nämä kaksi vastakkaista järjestelmää tuottaisi.

  Viron kehitystahtia ei voi kuin hämmästellä, sosialismi vaihdettiin markkinatalouteen niin 20 vuoden jälkeen Viro on kuin toinen valtio verrattuna mitä se oli 20v sitten.

 3. Yksintulleet pienokaiset ovat masentuneita koska tulee syksy. On pimeää ja kylmää. Nuotiot lämmittää kivasti.

  Mutta ans olla kun joku äkkää pistää tuleen maan alle rakennetun parkkihallin. Sinne ei pääse palokunta ja sprinklerikin toimii vain rajatun ajan. Silloin voi saada jopa 500 autoa kerralla lunastukseen. Pari nestekaasupulloa vielä mukaan ja avot, selvän teki.

 4. Eikö Tansaniakin siirtynyt sosialismiin jo viime vuosituhannella? Muistaakseni v.1967 Julius Nyereren johdolla. Koskahan se Suomen antama nk. kehitysapu-”for-ever” alkoi sinnepäin, vai onko se jo lopetettu? Ja onko sillä jo jotain saavutettu? En tarkoita nyt kohu-pastoriamme. Hän on syntynytkin vasta Julius Nyereren jälkeen, ymmärtääkseni. Ja on melkein ”tohtorisainesta”.
  Siis, noin 50-vuotta sosialismia, vai sen kokeilua? No, tulokset puhukoot puolestaan.

 5. Oikeusministeriksi tuolle sosialistiselle puolelle sopisi hyvin lakimies joka ei ymmärrä että kun autot palavat niin ne palavat vaikka hän kuinka muuta väittäisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.