Mainokset

Helsingborgin poliisilaitokselle pommi-isku

umO0-gOVf1Q36LEcDJ0BAOdEIug

Helsingborgin poliisilaitoksella räjäytettiin yöllä voimakas pommi. Räjähdys tuhosi ainakin rakennuksen sisäänkäynnin ja useita ikkunoita rikkoontui.

Puolenyön jälkeen tapahtuneen räjähdyksen kerrotaan olleeen erityisen voimakas, sillä se rikkoi laitoksen aulan panssarilasit ja teräsrakenteita. Käytänössä koko sisäänkäynti räjähti. Lisäksi kaikki talon ikkuna 30-40 kappaletta rikkoontuivat.

 

Pommiryhmä eristi alueen yöllä ja aseistautuneet poliisit pitivät laajalla vahtia. Lisäksi Helsingborgin pääväylille laitettiin pystyyn ajoneuvojen tarkastuspisteitä. Räjähdyksessä ei loukkaantunut ketään, vaikka laitoksella oli tekoaikaan miehitys. Paikallaolleet poliisit kertoivat, että räjähdys vavisutti koko rakennusta.

Poliisi tutkii tapahtumaa vahingontekona ja on laittanut heti aamusta erikoistutkijat asialle. Tapahtumasta pidetään tiedotustilaisuus aamupäivällä.

Kuvakaappaus 2017-10-18 08:18:06

Mainokset

12 Comments on Helsingborgin poliisilaitokselle pommi-isku

 1. Uusi Ruotsi ei ole parempi Ruotsi // 18/10/2017 08:30 // Vastaus

  Poliisi on ollut tuhma, siksi paukku. Häirinnyt huumekauppaa, keikkojen suunnittelua, varastetun tavaran kuljetusta, prostituutiota jne. Ilmankos sitä suivaantuu.

  Tykkää

 2. Vaahteramäen Eemeli se vain tussautteli.

  Tykkää

 3. Fokus hukassa // 18/10/2017 09:30 // Vastaus

  Syyttääköhän Ruotsin poliisi tästä Pohjoista Vastarintaa? Eiväthän anarkistit tai maahan tunkeutujat voi tällaista tehdä. Sillä poliisin lausunnoistahan käy selvästi esille se että Pohjoinen Vastarintaliike on yhteiskunnan kannalta kaikkein suurin ja merkittävin uhka. Ja siksi heidän kansalais- sekä ihmisoikeuksiaan voidaan rikkoa yhteisen hyvän nimissä.

  Ja tätä yhteistä hyvää rittää tästä eteenpäin. Tämä isku oli vain alkukipinä kaikille niille jotka ovat moista harkinneet. Jatkossa paukkuu kaikissa maan poliisilaitoksissa. Niin että keskittykää vaan Pohjoiseen Vastarintaliikkeeseen. Siinä teille on se merkittävin kohde.

  Tykkää

 4. Muitakin paikkoja suojellaan nyt tavallista enemmän // 18/10/2017 12:15 // Vastaus

  Malmön Rättscentrum paukahti 2014 eikä sitäkään tapausta ole vieläkään ratkaistu, hohhoijaa ja heja heja Pålisen. Tämä uusi paukku oli niin kova että se kuului koko kaupungissa ja poliisi pitää siitä kohta tiedoitustilaisuuden livenä ja tutkii sitä ”erityisenä tapauksena”.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/svt-sander-live-fran-polisens-presskonferens-10-30

  Tykkää

 5. Syy ja seuraus // 18/10/2017 12:55 // Vastaus

  Kukaan ei edes kuollut eikä edes koko rakennus lentänyt hevon kuuseen joten pikkujuttuhan tämä on kaikkeen muuhun verrattuna mitä Nyky-Ruotsissa tapahtuu. Missä matu siellä ongelma. Siitä kaikki alkaa ja siihen kaikki päättyy. Se nyt vain on niin.

  Tykkää

 6. Nimetön // 18/10/2017 13:04 // Vastaus

  No niin.Nyt se sitten Ruotsistanin poliisi vaan ryhdikkäästi taas ryömimään voimavarojen edessä sivistyneesti diskuteeraillen.Kyllä se siitä.Ehkäpä myös joku lausunto jossa tuomitsette rasismin olisi paikallaan.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 18/10/2017 15:30 // Vastaus

   Poliisi kostaa iskun -kansallismielisille. Seuraava tarranliimaaja joka jää kiinni tuntee nahoissaan polpon vihan.

   Tykkää

 7. - Soomepois Eestist - // 18/10/2017 15:00 // Vastaus

  Saas nähdä oliko poliisilaitoksella turvakamerat päällä? Sen perusteella luulisi ainakin olevan helpompaa löytää tekijät, elleivät sitten veijarit ole naamioituneet huolellisesti. Joulun aikaan onkin näppärää pukeutua pukiksi ja asennella niitä ”räjähtäviä paketteja”.

  En ihmettelisi vaikka pommin asentaja oli kantaruotsalainen, joka on suivaantunut Ruotsin poliisin munattomuuteen? Oikeampi osoite olisi tosin eräiden puolueiden päämaja jos ja kerran tällaiselle protestilinjalle lähdetään. Kas kun kukaan ei ole lähtenyt Unabomber-linjalle…?

  Tykkää

 8. No, kohde on aseistettu, joten… Ei perhana taidakaan olla perinnemuslimit tekijöinä, kun miettii heidän yleistä toimintamalliaan. Kuka piru siellä terrorisoi, ei ole rakkauspommitus enää kyseessä. Todellinen sankari ajaa Scanialla.

  Tykkää

 9. Vahingonteko… Ruotsalaisten poliisien pää on aika syvällä pyllyssä.

  Tykkää

  • Tuo sama pisti silmään. Kun paikallinen vokki vähän kärähtää sisältäpäin niin se on välittömästi murhapoltto

   Tykkää

 10. - Soomepois Eestist - // 20/10/2017 22:41 // Vastaus

  Ja kas tässä poliisi-setien julkistama kuva epäillystä pomminasettajasta. Eikö löytyisi yhtään parempaa? Kas kun tuon kuvan perusteella on hiukan vaikeaa tunnistaa ketään? Ihme kun ei käyttänyt Blåkläderin vaatteita….

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/har-ar-polisens-bild-pa-den-misstankte-bombmannen

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: