Mainokset

Malmön ongelmalähiöissä hyvin rauhatonta – autopaloja ja ammuntaa

Malmön palolaitoksella on ollut kiirettä viimeisen vuorokauden aikana. Useita autoja, mopedi ja ainakin muutama jätekontti on sytytetty tuleen. Lisäksi harrastettiin ammuntaa.

Rosengårdissa sytytettiin yön aikana kaksi autopaloa. Västra Kattarpsvägenillä klo 01.25 aikaan tuikattiin henkilöauto tuleen, joka sammutettiin nopeasti sivullisten toimesta. Klo 02.55 tuikattiin Bennetsin tiellä toinen auto. Ennenkuin palokunta ehti paikalle, levisi palo viereisiin autoihin, mutta muuten palo saatiin nopeasti sammumaan.

Aiemmin illalla sytytettiin mopedi tuleen Bellevuevägenillä. Palokunta oli nopeasti paikalla. Sitä ennen sytytettiin kaksi roskalavaa Lindängenissä. Kroksbäckissä taas sytytettiin roskahuone tuleen.

Päivän suurin tapahtuma Malmön uusruotsalaisrintamalla oli kuitenkin Fosien ongelmalähiössä Rosengårdin naapurissa, jossa käytiin kaupunkisota. Klo 18.30 aikaan poliisi sai paniikkihälytyksen, että alueella ammutaan useita laukauksia.

Poliisin saapuessa paikalle olivat kaikki osapuolet hävinneet. Kentältä ei löytynyt haavoittuneita, kuten ei myöskään sairaaloista. Kukaan ei ollut nähnyt mitään. Poliisi eristi alueen ja haravoi sitä asekoiran avulla löytääkseen hylsyjä.

Minkään yllämainitun tapahtuman tiimoilta ei ole ketään kiinniotettuna, mutta poliisi jatkaa intensiivisesti tutkintaa.

Mainokset

8 Comments on Malmön ongelmalähiöissä hyvin rauhatonta – autopaloja ja ammuntaa

 1. Päänsilitys // 18/10/2017 10:01 // Vastaus

  Malmön poliisi, palolaitos ja ambulanssi voivat odottaa hikisiä aikoja vastedeskin. IS- sankarit ovat palaamassa kotiin suoraan teloituksista vanhoille kotikonnuille ilman mitään seuraamuksia ja vastaanottava ihailijajoukko on tietenkin suuri. ”Historia tulee rankaisemaan päättäjiä kovalla kädellä siitä etteivät he tehneet ajoissa mitään asian eteen” sanoo terroritutkija Magnus Ranstorp:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-kommer-handa-med-is-svenskarna-i-raqqa

  Tykkää

  • orbanisti // 18/10/2017 15:07 // Vastaus

   Ihan eri tason terroritutkija kuin meidän Teemu ”pakolaisten joukkoon soluttautuneet terroristit ovat satua” Sinkkonen.

   Tykkää

 2. DUMARI // 18/10/2017 10:02 // Vastaus

  Taitaa auton ilkivaltavakuutus myydä hyvin meilläkin.

  Tykkää

 3. Numento // 18/10/2017 11:45 // Vastaus

  Turviksille pitää kuulemma perustaa Hot Spotteja. No Malmöhän on. Pohjois-Euroopan ykkönen on päivityksen jälkeen jälleen koko euroopan kakkonen ja pienellä loppukirillä kirkkain mitali tässä kisassa menee Ruotsin Malmölle. Onnittelut etukäteen menestyksestä reilussa kisassa. https://www.numbeo.com/crime/region_rankings.jsp?title=2017&region=154

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 18/10/2017 18:35 // Vastaus

   Kun itsekin asun ”suomalaisessa” ongelmalähiössä, olen alkanut miettiä keinoja autopalojen varalta. Pelkkä vakuutus ei riitä, sillä palot nostavat kaikkien vakuutusten hintoja. Olisiko jonkinlainen riistakamera lähipuussa hyvä? Ei kai, vaan pitäisi ehkä ladata autoon jonkinlainen hälytin. On aivan varmaa, että svedustanian tapaan täälläkin alkaa pian monikulttuurinen autojen rikastus. IKÄVÄÄ!

   Tykkää

 4. Olisiko jo Uuninpankkopoika Sakari Timosen myönnettävä että Ruotsissa poltetaan liukuhihnalla autoja. Vähän niin kujin kaikkialla?
  Jossain vaiheessa se täytyy tietenkin myöntää, kysymys on vain siitä että koska, vai mitä?

  Tykkää

  • Valtsu // 18/10/2017 18:43 // Vastaus

   Valitettavasti ei tarvitse: niin vastenmielistä perseideologiaa ei historiasta löydy, etteikö sitä joku kaiholla muistelisi.

   Kirjoitin joku kuukausi sitten Timosen höpinöihin kommentin ja äijä tuli aivan raivolla niskaan, vaikka itse valikoi julkaistavat tekstit, ja poisti lopulta kommenttiketjuni. Oma tyylini oli asiallista, hänellä raivoamista. En usko, että hän kykenee koskaan näkemään aihepiirissä ja itsessään mitään ongelmaa.

   Tykkää

 5. Suomi seuraa perässä. Vantaan Sanomat kirjoitti 15.10.2017 ”Nuorisoporukan ”rajaton käytös” riesana Hakunilassa – poliisiauton lasi rikottu, kaupassa ajeltu pyörillä, ikäihmisiä peloteltu”.
  Jutussa ei mainita nuorison tuntomerkkejä, joten rikastustutka värähtää.

  http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/569485-nuorisoporukan-rajaton-kaytos-riesana-hakunilassa-poliisiauton-lasi-rikottu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: