Mainokset

Ruotsi lanseeraa arabeille uuden seksioppikirjan

Kuvakaappaus 2017-10-18 09:00:05

Ruotsi lanseeraa juuri-maahan-tulleille arabeille uuden oppikirjan – seksioppikirjan nimeltä ”Minä ja sinä”. Teoksen takana on äärivasemmistolainen Inti Chavez Perez, joka on tullut tutuksi myös Fredrik Reinfeldtin jonkinlaisena experttinä sukupuolitutkijana.

Opuksessa arabeille kerrotaan mm. kuinka toiseen saa kontaktin ”fiksulla” tavalla, kuinka suudellaan, miten toisen kanssa aletaan seukkaamaan, onko runkkaaminen hyvä vai huono asia ja onko se inhimillistä tai miten kondomi toimii.

Kirja on suunnattu nuorille ja sen toivotaan saavan maan kouluissa suosiota. Teoksesta on ruotsin lisäksi arabiankielinen painos. Kirjailija toivoo, että opettajat saisivat jonkinlaisen ahaa-elämyksen ja alkaisivat opettaa kirjan oppeja arabeille.

sweden-sexbok3-193x300

Kirjan opeissa on mm. seuraava kuva, jossa pikkutyttö kysyy vanhemmalta naiselta, että sekstataanko. Nainen vastaa, että hän haluaa odottaa.

 

 

 

 

Toisessa kuvassa arabin näköinen mies haaveilee seksistä Mikki Hiiri-naamioisen henkilön kanssa, jota toinen piiskaa vieresä. Yhdessä kuvassa taas kerrotaan miten pillu on pillu ja kulli on kulli ja miten kondomi vedetään sen päälle.

 

Mainokset

19 Comments on Ruotsi lanseeraa arabeille uuden seksioppikirjan

 1. Tämä selittää kaiken // 18/10/2017 09:52 // Vastaus

  No ilmankos!

  Tykkää

 2. Märkä Uni // 18/10/2017 10:06 // Vastaus

  Ei arabiino mistään mikkihiirestä unolmoi vaan siitä että Taikaseinään tulee vika ja se alkaa sylkemään manitsua niin että säkkikaupalla saa pois kantaa.

  Tykkää

 3. Suomi Finland // 18/10/2017 10:17 // Vastaus

  Tulee mieleen Monikulttuuristen uutisten loppukevennys, missä aikuisia äijiä laulatetaan ja leikitetään kuin lapsia. Sellaisesta ei seuraa mitään hyvää.

  Tämä on ihan samaan kategoriaan kuuluva juttu.

  Kyllä asia on vain niin, että jos aikuisikään mennessä henkilö ei ole omaksunut tuon kirjan tietoja, on sulaa hulluutta enää niitä yrittää opettaa. Ei sellaisesta porukasta ole enää elämään länsimaisessa yhteiskunnassa, vaan heille onnellisimman elämän tarjoaa se oma kehityskotimaa.

  Tykkää

 4. Ruåtsi on palannut takaisin 50-luvulle…

  Tykkää

  • Valtsu // 18/10/2017 11:13 // Vastaus

   Ruotsi on palannut 600-luvulle.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 18/10/2017 23:30 // Vastaus

    Itse asiassa ei ole: 600-luvulla svealaiset ja götalaiset tiesivät, että miehet ovat miehiä ja naiset naisia sekä miten menetellä alemmalla kehitystasolla olevia maahantunkeilijoita kohtaan.
    Näillä tiedoilla olisi nykyruotsalaisille kovasti käyttöä, ne kun ovat heiltä viimeisen 200 vuoden aikan päässeet unohtumaan.

    Tykkää

    • Suomi Finland // 19/10/2017 22:51 // Vastaus

     Riippuu ihan siitä kenen 600- luvusta puhutaan. Pelkäänpä että kauaa ei ole kyse ruotsalaisten 600- luvusta.

     Tykkää

 5. Valtsu // 18/10/2017 11:12 // Vastaus

  1700 %:n yliedistus raiskaustilastoissa ei suoranaisesti taida johtua tiedon puutteesta.

  Tykkää

 6. Ei yksiselitteinen // 18/10/2017 12:04 // Vastaus

  Vai oli tuo ensimmäisen kuvan isompi henkilö nainen… Minä luulin että se oli vain lihava arabi joka oli omaksunut maan kulttuurin ja pidättäytyi alaikäisen kanssa seksistä. Toisessa kuvassa on vaikea päätellä onko ajatteleva arabi sitä mieltä että hän on tuossa keskellä ja naamari päässä. Toisaalta, kuvassa kyllä näkyy olevan rinta, mutta eipä alla olevalla miehelläkään ole partaa. Niin että jos hän haluaisi olla anonyymi, rinnoilla varustettu, henkilö jota piiskataan, niin sitten kuva olisi yksiselitteinen.

  Tykkää

 7. Nimetön // 18/10/2017 12:16 // Vastaus

  …miksi jotain arabia kiinnostaisi jonkun harhaisen mädättäjän töherrykset ja höpinät kun voi sen sijaan vaikkapa raiskata vääräuskoisia huoria omaa parempaa uskontoaan toteuttaen?Varsinkin kun kiitos juurikin tuon saman mädättäjälauman mitään tuomioitakaan ei tule koska voi kiinni jäädessään aina kirkua rasismia ja zimzalabim – arabin ihmisoikeudet ne menivätkin sitten juuri kaikkien lakien edelle.

  Tykkää

 8. Nimetön // 18/10/2017 12:48 // Vastaus

  ”Tällaisia kirjoja jaetaan miehille jotka eivät ole koskaan edes nähneet oman äitinsä paljaita hartioita” kuten eräskin matukriittinen järkevä matu sanoi.

  Rahaa työnnetään kaikkeen mahdolliseen typerään sontaan samanaikaisesti kun mm lasten syöpähoito on aivan retuperällä.

  Tykkää

  • valkonaama // 19/10/2017 01:14 // Vastaus

   Helvetin typerät idiootit ruotsisuvakkilumput!!
   Ei arabeja kiinnosta pökäleen pätkää mitkään suutelemiset tai kortongit,uskomattomia typeryksiä suvakit,pitkällinen kokemuskaan
   ei opeta noista olioista yhtään mitään tyhjäpäisille losoperseämmille!

   Tykkää

 9. Nimetön // 18/10/2017 17:01 // Vastaus

  Voi vittujen kevät!

  Tykkää

 10. Van, Mie // 19/10/2017 05:31 // Vastaus

  ”…joka on tullut tutuksi myös Fredrik Reinfeldtin jonkinlaisena experttinä sukupuolitutkijana.”

  Mietin vaan, notta miksi Fredrik Reinfeldtin sukupuolta on pitänyt tutkia? 😉
  Ja miksi siihen sukupuolentutkimiseen on tarvittu oikein jonkinlaista experttiä? 😀

  Tykkää

 11. Tuon sisältöinen kirja saa kurabit entistä enemmän uskomaan, että kuffarit ovat saastaisia, inhoittavia ja heidät pitää hävittää.

  Olisikohan kirjan teettäjä niin ovela, että on manipuloinut LGBT-suvakkisvedut tekemään tuollaisen kirjan. Sen avulla saadaan Ruotsi taas yhden askeleen lähemmäs lammasmaisten svedujen teurastusta.

  Tykkää

  • Ovelaa? // 19/10/2017 11:32 // Vastaus

   Ei mahdoton ajatus. Samalla tavalla kuin että toiset pakoloiset saavat monen miljoonan kr omakotitalon asuttavaksern kun taas toiset nukkuvat kerrossängyssä pienessä kopissa kolmen muun ukon kanssa. Tarkoituksena on LUODA vihaa, ei vähentää sitä.

   Tykkää

 12. Mädätys on pääasia // 21/10/2017 12:55 // Vastaus

  Ruotsi jakaa rahaa ja seksioppaita karvapersekehareille mutta viis veisaa esim. kaljarekkaterroristi Akilovin uhreista. Eivät ole saaneet mitään apua, ei edes se pikkupoika jonka isä heitti turvaan jääden itse rekan alle.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9gEjM/sverige-maste-ta-ansvar-for-terrorismens-offer

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: