Skip to content
Mainokset

Arabi etsii RHC:ssä itselleen siivoojaa ja ruuanlaitta

Skärmbild (62)

Refugees Hospitality Clubin naiset ovat taas saaneet arvolleen sopivaa pohdittavaa. Nimittäin muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut miekkonen etsii itselleen siivojaa ja ruuanlaittajaa.

Aina löytyy RHC-nainen, joka on kiinnostunut toimesta.

Mainokset

13 Comments »

 1. Voivoi – pienokaisella on kova hätä ja rasismin aiheuttama syvä epätoivokin on jo saavuttanut palleron kun kelpaa ihan mikä tahansa huora siivoamaan ulkonäöstä riippumatta.Eikö nyt mistään löytyisi miss universumia keittämään pallerolle sitä jo liki legendaarista maailman parasta riisiä??

  Tykkää

 2. Hah hah miten mahtaa työnhakuilmoitus vetää hakijoita puoleensa. Olisi hauska kuulla kun joku missukka hakee paikkaa, ja mikä mahtaa ollakaan palkka.
  Saako pitää päänsä vai lähteekö sekin lopuksi, jos siivoaa huonosti ja ruoka on pahaa.

  Tykkää

 3. Valtio antaa varmaan jopa starttirahaa. Joku voisi perustaa firman joka välittää matuille palvelijoita. Ainut vaatimus kohtalainen ulkonäkö (siiderivalaat älkööt vaivautuko) nöyrä, palveleva ja alistuva asenne näitä sotaa pakenevia entisiä isis ja irakin armeijan päänkatkoijia kohtaan.

  Tykkää

 4. Taitaa ilmoittelija valehdella, kun hakee apua ruoanlaittoon ja siivoukseen. Melko varmasti hakee ihmistä, joka tekee nuo mainitut asiat hänen puolestaan.

  Tykkää

 5. Pardis on tietääkseni naisen nimi. Tämä voi olla perheenäiti, joka on hämmentynyt ja ihmeissään siitä ettei hänelle ole vielä osoitettu kotiapulaista. Eikö ihmisarvo olekaan jakamaton? Kotipuolessa kaikilla perheillä on aasialainen palvelija.

  Tykkää

 6. Tuolla nimellä löytyy Facebookista henkilö, joka valittaa Suomessa toimivasta matkatoimistosta, kun veivät Alanyan sijasta Sideen. Tuo siis vuonna 2014.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: