Arabi etsii RHC:ssä itselleen siivoojaa ja ruuanlaitta

13

Skärmbild (62)

Refugees Hospitality Clubin naiset ovat taas saaneet arvolleen sopivaa pohdittavaa. Nimittäin muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut miekkonen etsii itselleen siivojaa ja ruuanlaittajaa.

Aina löytyy RHC-nainen, joka on kiinnostunut toimesta.

Advertisements

13 thoughts on “Arabi etsii RHC:ssä itselleen siivoojaa ja ruuanlaitta

  1. Voivoi – pienokaisella on kova hätä ja rasismin aiheuttama syvä epätoivokin on jo saavuttanut palleron kun kelpaa ihan mikä tahansa huora siivoamaan ulkonäöstä riippumatta.Eikö nyt mistään löytyisi miss universumia keittämään pallerolle sitä jo liki legendaarista maailman parasta riisiä??

  2. Hah hah miten mahtaa työnhakuilmoitus vetää hakijoita puoleensa. Olisi hauska kuulla kun joku missukka hakee paikkaa, ja mikä mahtaa ollakaan palkka.
    Saako pitää päänsä vai lähteekö sekin lopuksi, jos siivoaa huonosti ja ruoka on pahaa.

  3. Eikö joku voisi hakea paikkaa olevinas tosissaan ja äänittää keskustelun? Saatais myö nauraa.

  4. Valtio antaa varmaan jopa starttirahaa. Joku voisi perustaa firman joka välittää matuille palvelijoita. Ainut vaatimus kohtalainen ulkonäkö (siiderivalaat älkööt vaivautuko) nöyrä, palveleva ja alistuva asenne näitä sotaa pakenevia entisiä isis ja irakin armeijan päänkatkoijia kohtaan.

  5. Taitaa ilmoittelija valehdella, kun hakee apua ruoanlaittoon ja siivoukseen. Melko varmasti hakee ihmistä, joka tekee nuo mainitut asiat hänen puolestaan.

  6. Pardis on tietääkseni naisen nimi. Tämä voi olla perheenäiti, joka on hämmentynyt ja ihmeissään siitä ettei hänelle ole vielä osoitettu kotiapulaista. Eikö ihmisarvo olekaan jakamaton? Kotipuolessa kaikilla perheillä on aasialainen palvelija.

  7. Tuolla nimellä löytyy Facebookista henkilö, joka valittaa Suomessa toimivasta matkatoimistosta, kun veivät Alanyan sijasta Sideen. Tuo siis vuonna 2014.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.