Malmössä grillattiin autoja

13

Skärmbild (55)

Malmössä on huikenneltu taas. Yön mittaan dialogipoliisi  teki monia turvallisuustoimenpiteitä.

Kuten mm. Bennetsin tiellä tuikattiin yksi auto tuleen ja vähän kuin ”vilken är bäst!- hengessä samoilla paikoilla toinen. Samalla tiellä  grillattiin pari autoan lisää.  Palokunta kävi letkuttamassa autoja, että palot eivät levinneet.

Tunnin päästä letkuteltiin samassa paikassa. Yön saldo tuollaiset normi kymmenkunta autoa. Poliisin mukaan ketään ei ole otettu kiinni,

Advertisements

9 thoughts on “Malmössä grillattiin autoja

 1. Jos jollain asuinalueella on laajempaa kannatusta polttaa sitä omaa asuinaluetta, eikä kyse ole mistään psyykeltään sairaista pyromaaneista, niin mitäpä sitä estelemään. Let it burn!

 2. Gansterit voittaa dialogipoliisit. Ei epäilystäkään.

  Toki poliiseilta löytyisi munaa, jos vain maan johto sanoisi että muna esille. Nyt ne sanoo, että muna piiloon ja silkkihansikkaat käteen etteivät sotaa ja vanoa paenneet kovia kokeneet ihmiset vain järkyttyisi.

 3. Vaikka ruotsalaiset omalla lepsuilullaan ovat aiheuttaneet tilanteensa, niin silti käy sääliksi niitä sveduja, joilla järki vielä pelaa.

  Vaikuttaa, että ruotsalaiset kansana ovat kyvyttömiä huolehtimaan itsestään ja alueestaan. Tilanteen mennessä nykyisestä vielä pahemmaksi, Ruotsin ongelmat alkavat olla sen naapureiden ongelma. Kehitysmaa Svedustan on turvallisuusuhka. Itämerenmaille tulee ihan oikea peruste ottaa valvontaansa Ruotsin alueita. Ensi alkuun järjestys tulisi palauttaa Juutinrauman itärannalle. Ruotsin heiketessä myös Gotlannille löytyy ottaja. Suomalaisilla on tätä menoa pian mahdollisuus jakaa Norjan kanssa Norrbotten.

 4. ”Poliisin mukaan ketään ei ole otettu kiinni,”

  Ja aikalailla turhaahan olisi noiden kiinniottaminen. Rangaistukset ovat mitä ovat ja parhaalla tahdollanikaan en jaksa uskoa, että tekijöiltä löytyisi maksuhalukkuutta ja/tai -kykyä korvata aiheuttamansa vahingot.

 5. ”Poliisin mukaan ketään ei ole otettu kiinni,”
  Eli homma jatkuu hamaan tappiin saakka. Tässä vaiheessa voisi kysyä mikä on tämän (dialogi)poliisin funktio maassa? Diskuteerata voi kyllä jokainen jos haluaa, mutta käsittääkseni poliisin tehtävä on pidättää rikolliset.

  1. Sen tehtävä on tukea tuotakin punaviherterrorin muotoa pitämällä rasistit eli vääräuskoiset kurissa.

 6. Mitähän tähän sanoo blogisti Uuninpankkopoika? Taasko on Tajukankaan mielikuvitus laukannut?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.