Aftonbladetin Fredrik Virtanen paljastui moninkertaiseksi seksirikolliseksi

13

MV5BOTFkNmFkMWItNzg5Ni00Mzg3LTgxYjgtZDFjZTQyNjFhOGUzXkEyXkFqcGdeQXVyMTQzMjU1NjE@._V1_.jpg

Ruotsissa on syntynyt mielenkiintoinen asetelma kun Aftonbladetin tunnettu kolumnisti ja monikulttuurisuuden puolestapuhuja Fredrik Virtanen on paljastunut seksuaaliseksi ahdistelijaksi.

Virtanen on vuosien mittaan kirjoittanut kaikki mahdolliset typeryydet kolmansista maista tulevasta maahanmuutosta, haukkunut ja vääristellyt Sverigedemokraattien toimintaa, kirjoittanut sepitettyjä juttuja Åkessonista ja muista svergiedemokraateista ym ym.

Virtasen fiksaatio alkoi paljastua muutama päivä sitten kun 24-vuotias nainen kertoi, että Virtanen oli ahdistellut häntä tämän ollessa vielä alaikäinen. Sen jälkeen esille tuli 26-vuotias nainen, joka kertoi Virtasen kourineen häntä tytön ollessa 16-vuotias. Virtanen oli yrittänyt ostaa seksiä tytöltä tupakalla ja viinalla. Cissi Wallin on kertonyt Virtasen ahdistelleen häntä ja viimeisin on 36-vuotias nainen, joka kertoo virtasen ahdistelleen häntä naisen ollessa 19-vuotias.

Tapahtumasarja on kova kolaus Aftonbladetille, joka yhtenä Ruotsin suurimpana valemediana on kertoillut kaikenlaisia satuja. Asia yritetään ohittaa huomiotta. Virtanen itse kiistää syyllistyneensä mihinkään ja väittää koko homman olevan panettelua.

 

Advertisements

11 thoughts on “Aftonbladetin Fredrik Virtanen paljastui moninkertaiseksi seksirikolliseksi

 1. Kuinka ullatavaa. Sama ilmiö kuin että pedofiilit hakeutuvat lahkojen saarnaajiksi ja kirkkojen suojiin työtekijöiksi joissa voi toteuttaa sairaita mieltymyksiään.

  1. Jaa, että suvakki on harrastanut ullatus-seksiä,nooh seura tekee kaltaisekseen.
   Pahasti viittaa vain tuo sukunimi suomeen.

 2. ei kai mr. Virtanen koita väittää, että naiset ovat valehdelleet ahdistelusta? kaivaa kyllä kauhaajalla nyt omaa hautaansa.

  1. Yhtä yllättävää kuin että valta-valemedia puhuu jotain sananvapaudesta. Tai että sosialistinen sekoomus, kepuloiset, sossut tms. puhuvat isänmaan edusta. Tai että suvaitsevaiset puhuvat kaikkien puheiden suvaitsevaisuuden puolesta.

 3. Fasistinen vihaotsikko joka maalittaa Putinin vihaaman hyvän ihmisen ja valontuojan.Virtanen on esim. saattanut palata parempaan uskontoon jo kauan sitten jolloin ylläkuvattu toiminta on yksiselitteisesti rasismin vastaista taistelua ja hän on tämän hirviömäisen ajojahdin todellinen uhri.

 4. Fredrik Virtasen monikulttuurikäsitys on ilmeisesti hiukan poikkeava ruotsalaisesta valtavirrasta.

 5. Kun ei ole saanut tavaraa, pistänyt vihaksi. Vitun fasistit vie meidän naisetkin.

 6. Virtanen on panetellut vuosikausia, nyt saa maistaa omaa lääkettään. Olen naama kiukusta punaisena usein lukenut Virtasen tekeleitä mutta nyt hymyilen iloisena kun Virtasta vituttaa. Toivottavasti hänen sepustuksensa loppuvat tähän.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.