Malmössä räjäytettiin omatekoinen pommi huoneistossa

12

Malmössä paukkui taas. Eilen illalla klo 21.30 aikaan viriteltiin asuinhuoneiston ulkopuolelle pommi, joka rikkoi rakenteita ja särki kaikki ikkunat. Tapahtumapaikka on Rosengårdin ydintä Bennetsin tiellä.

Silminnäkijöiden mukaan mopedilla liikkeellä ollut henkilö pysähtyi huoneiston kohdalle ja heitti jotain parvekkeelle. Sen jälkeen räjähti ja mies kaasutti pois paikalta. Räjähdys oli sen verran voimakas, että kerrostalon hissikin jämähti kerrosten väliin kyydissään yksi henkilö.

Ketään ei loukkaantunut tapahtuman tiimoilta. Poliisin tiedotteen mukaan paikalta on löydetty ilotulitteisiin viittaavia jälkiä, joten pommi on luultavasti itse tehty viritelmä näistä aineista. Tapahtuman jälkeen pihalla parveili uusruotsalaisia, jotka olivat ihmeissään tapahtumasta. Jotkut olivat sitä mieltä, että tällaista voi sattua Bagdadissa, mutta ei Ruotsissa.

Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni asian tiimoilta.

Advertisements

8 thoughts on “Malmössä räjäytettiin omatekoinen pommi huoneistossa

 1. Uusruotsailset ihmettelivät tapahtunutta naamat noessa ja vaattet riekaleina. Poliisi nyökytteli ja päivitteli samaa.

 2. ”Jotkut olivat sitä mieltä, että tällaista voi sattua Bagdadissa, mutta ei Ruotsissa.”

  Liekö koskaan oivaltavat, että kun niistä omista tavoista pidetään kiinni kuin omista raajoista, niin Bagdad on siellä, missä hekin.

 3. Ruåtsi on käytännössä sodassa -milloin swedupetterit itse ymmärtävät minkälaiseen kuseen ovat itsensä järjestäneet? 🙈🙉🙊 #mitenmeninoinniinkuomastamielestä?

 4. Jos kerran Ruotsissa ei järki toimi niin ehkä Timon Kojon euroviisukappale selventää asiaa.
  ”Nuku pommiin”
  Kantaruotsalaiset tulevat kuolemaan matupommiin jonka itse ovat virittäneet.

 5. No pojat vaan vähän harjoittelivat Halouviinia varten. On ne sellaisia velikultia että! Avustukset pois, potku perseeseen ja maasta ulos lähimpään Paskanistaniin vaikka väkisin yöllä vieden laskuvarjohypyllä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.