Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta launataina klo 12.00

13

tampere_header

Huomenna lauantaina järjestetään Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta. Paikka on Tampere ja porukkaa pyydetään kokoontumaan marssia varten Laukontorille Tampereen keskustaan klo 12.00.

Lue Vastarintaliikkeen tiedote tapahtumasta:

http://www.vastarinta.com/tarvittavat-tiedot-tulevasta-mielenosoituksesta/

Pt-media pyrkii järjestämään tapahtumasta livelähetyksen. Luultavasti Olli Heikkiläkin ollee paikalla kuvaamassa.

Tapahtumasta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä myös äärivasemmistolaiset antifasistelijat ovat ilmoittaneet tulevansa Tampereelle ja uhanneet käyttää väkivaltaa. Tiedossa on siis varmasti ikkunoiden rikkomista ja paikkojen särkemistä.

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta launataina klo 12.00

  1. ”Tapahtumasta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä myös äärivasemmistolaiset antifasistelijat ovat ilmoittaneet tulevansa Tampereelle ja uhanneet käyttää väkivaltaa.”

    Niin, tämähän äärisuvakkien mielestä oikein mukavaa. Väkivallattomat ikävistä tosiasioista muistuttavat ”mielikuvitusrasistinatsithan” ansaitsevat kaiken sen väkivallan mitä anarkistiantifat heille tarjoaa.
    Hetkinen, ketkä tässä ovat hyviksiä ja ketkä pahiksia?

  2. Vassarifasistit tunkevat itsensä joka paikkaan häiritsemään demokratiaa ja tappelemaan. Väkivaltaista ja tyhmää porukkaa, samanlaisia kuin jalkapallohuligaanit Ruotsissa joille pääasia on tappelu eikä jalkapallo

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.