Seuraa täältä liveä Tampereen valtauksesta

12

Skärmbild (64)

Tampereen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa on useita kuvaajia. Paikalla on Helena Pennasen live, joka näkyy täältä:

Junes Lokan live näkyy Tuonen Joutsenen kanavalta. Äärivasemmistolaiset riehujat kävivät heti alkuun Juneksen ja Tiinan kimppuun rikkoen mm. kameran jalustan.

 

Olli Heikkilän live näkyy täältä:

Advertisements

11 thoughts on “Seuraa täältä liveä Tampereen valtauksesta

 1. En olisi ikinä uskonut että Suomesta tulisi maa jossa matut, vihervassarit ja kommunistit kukkoilevat ja polpo ja Juhad ihastuneina seuraavat mukana. Paluumuuttoajatukset on täten haudattu kunnes tilanne muuttuu. Jos ei muutu en tule edes lomamatkalle enää, en ikinä.

 2. Tunnustus reportteritytölle rohkeudesta. Kuljeksii kameran kanssa tapahtumien ytimessä, jopa vastustajienkin joukossa. Ihan viestin välittymisen takia voisi jättää rumat sanat sanomatta. Tuo video saattaa jäädä suomalaiseen historiaan.
  Ehdin katsoa siitä vain osan, voiko myöhemmin vielä nähdä koko esityksen?
  Taitaa olla ainoa media, jossa ei koko ajan hoeta natseja ja uusnatseja kuten ylessä ja Aamulehdessä.

   1. Kiitoksia Pave että pistit useamman skriimin linkit sivulle, ettei tarvinnu hakea ”ympäri nettiä”.

    Mutta oli se vaan hyvä etten ollut siellä torilla sen Juneksen ja Tiinan hyökkäysepisodin aikana, olisi nimittäin salettiin tullut muutama lätty leivottua sinisenkirjavaksi! Ja se onkin pää syy miksen viitsi noita mennä edes katsomaan, voisi tulla roppakaupalla ”pitely”-syytteitä jos menisin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.