Mainokset

Tampere: Äärivasemmistolaiset ampuivat tulitteita – poliisi pelkäsi

Skärmbild (66).png

Myös Ruotsin yleisradioyhtiö SVT huomioi Tampereen mielenilmauksen. SVT:n mukaan Tampereella sadat natsit osoittivat mieltään, joita vastassa oli ”Tampere ilman natseja”-niminen vastamielenosoitus.

SVT kertoo, että paikalla oli myös natsistinen Soldiers of Odin-liike ja muita suomalaisia natsiryhmittymiä. Tarkemmin SVT ei kerro keitä nämä muut natsit olivat.

Äärivasemmistolaiset tekivät siis taas sen mitä he parhaiten osaavat. Vapaata liikkuvuutta edustavat ääriaktivisti estivät muiden ihmisten vapaata liikkuvuutta ja mm. Tiina Wiikin ja Junes Lokan päälle yritettiin käydä väkivaltaisesti. Lokalta rikottiin kameran jalusta.

Lisäksi äärivasemmistolaiset estivät vapaan liikkuvuuden pysäyttämällä junaliikenteen Pori-Tampere-radalla, kun kymmenet radikaalit aktivistit liikkuivat raiteilla. Liikenne oli poikki puolisen tuntia.

Äärivasemmistolaiset käyttivät myös väkivaltaa ampumalla väripanoksia ja muita tulitteita kohti ihmisiä. Lokan livelähetyksestä saatoimme nähdä, kuinka poliisi pelkäsi eikä uskaltanut ottaa kiinni heitä kohti ampuneita väkivaltaisia mielenosoittajia. Alla ote filmistä, jossa poliisi osoittaa pelkuruutensa eikä uskalla ottaa kiinni äärivasemmistolaisia:

 

Lopulta poliisi onnistui ottamaan kiinni neljä äärivasemmistolaista huligaania, joita epäillään pikkurikoksista.

Mainokset

14 Comments on Tampere: Äärivasemmistolaiset ampuivat tulitteita – poliisi pelkäsi

 1. Nimetön // 21/10/2017 20:28 // Vastaus

  Väkivalta mädättäjiä kohtaan jatkossa on itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

  Tykkää

 2. Onko natseilla hyvä kotikasvatus? // 21/10/2017 20:52 // Vastaus

  Mikseivät riehuneet, vaikka niitten pitäisi edustaa ihmiskunnan alinta kastia ja menneisyyttä? Antifa edustaa rättinaamarisia ruudinkeksijöitä ja tulevaisuutta. Joutaisivat piikkilangan taakse.

  Tykkää

 3. Valkoinen pohjola // 21/10/2017 21:09 // Vastaus

  Tämä mielenosoitus todisti konkreettisesti sen että ”demokratian puolstajille” ei kelvannut demokratia. Se että ihmiset saavat ilmaista mielipiteitään tai se että ihmiset saavat olla eri mieltä.

  Demokratian puolustajille kelpaa vain se että on samaa mieltä niiden kanssa. Muutoin on natsi tai fasisti. Tai sovinisti, muttei feministi.

  Onneksi meillä on paljon valkoisia ihmisiä jotka ajattelevat pohjoisen rotujen parasta. Ja se että meitä on niin pajon, se pitää pohjoisen perimän hengissä. Demokratian vastustajista huolimatta.

  Tykkää

 4. Murphy // 21/10/2017 21:35 // Vastaus

  Jokainen näkee helposti,jos on näkemälleen rehellinen, ketkä maassamme eivät halua sitoutua järjestykseen ja yhteisiin tapoihin. En muista sanojaa jokin aika sitten, mutta tarkoitettiin meitä tämän linjan ihmisiä. Nyt käännän sanan oikeaan suuntaan- ”roskajoukkoa”. Ei tuolla joukolla kyllä tuollaisenaan yhteiskuntaa rakenneta.

  Tykkää

 5. Talvisodanhenki // 21/10/2017 21:40 // Vastaus

  Hieno tapahtuma -eikä pelottanut yhtään. Kiitos vastarintaliikkeelle mielenilmauksen järjestämisestä! Yhteistoiminta on ainut keino vaikuttaa.

  Tykkää

 6. Poliisi pelkäsi, miehet kertovat.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 22/10/2017 22:47 // Vastaus

   Ei se poliisi pelännyt riekkujanulikoita, vaan heidän riekkumistaan ”rasisminvastaisena kansalaisaktivismina” avoimesti ja rahallisestikin tukevaa poliittista eliittiä: se kun vie poliiseilta heidän virkamerkkinsät jos nämä erehtyvät vääränlaisiin virkatoimiin. Ja kääntäen: antaa heidän pitää virkamerkkinsä, vaikka rikkoisivat lakiakin, kunhan lakien rikkominen edesauttaa monikulttuurisen Eurabian luomista.

   Mutta kuten ennenkin sanottu ja sanotaan nytkin, turha tästä on alkaa noita rivipoliiseja pilkata. Se on samanlaista touhua kuin aikoinaan niin mielellään harrastettu rintamamiehillemme lällättely: ”Mitäs menitte sinne, olisitte vain jääneet kotiin. Niin helppoahan se on.”

   Tykkää

 7. Muuten hyvä mutta tuo PVL edustaa epäsuomalaista liikettä.

  Minun Suomeeni eivät mahdu tuollaiset Suur-Ruotsia kannattavat maanpetturit.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 21/10/2017 23:17 // Vastaus

   Sama juttu -sen asian kanssa on vaan kuitenkin elettävä. Vastarintaliike on kuitenkin niin keskeinen toimia kansallismielisissä porukoissa ettei sen panosta voida menettää -ei vaikka jokin osa liikkeen toiminnassa ei itseä miellyttäisikään.

   -Täysi tuki vastarintaliikkeelle! Sananvapaus kuuluu myös kansallissosialisteille!

   Tykkää

   • Onneksi henkilöt yhdistyksen taustalla säilyttävät nykyisen elämänkatsomuksensa, jos nyt jostain käsittämättömästä syystä kieltäisivät vastarintaliikkeen ja sillä on merkitystä!
    Kieltämällä vastarintaliikkeen toiminnan he tulisivat saamaan vain kovemman vastustuksen muilla areenoilla.
    Tämä kaikki vaino ja kiellot vain yhdistävät kansan rivejä ja herättää vielä tietämättömät ihmiset näinä päivinä tapahtuvaan ajatus vainoon!

    Tykkää

 8. Kan 1. // 21/10/2017 23:04 // Vastaus

  Äärimmäisen hurjat miekkarit

  Tykkää

 9. Huvittavinta uutisoinnissa oli (YLE, MTV) uusnatsist ja vastamielenosoittajat. Eli vastapuolella oli väkivaltaa fanittava ja käyttävä punikkiarmeija Antifa. Mutta se käyttää sitä parempaa väkivaltaa joka on punaisen YLE:n mielestä ok.

  Tykkää

 10. allah on nainen // 22/10/2017 18:53 // Vastaus

  Poliisit antoivat kommunistien heitellä pommeja ihan vapaasti koska ne toivoivat että jatkossa ihmiset alkaisivat pelkäämään väkivalta-vasemmistoa ja jäisivät kotiinsa sensijaan että ottaisivat osaa korruptioeliitille epämieluisiin mielenosoituksiin.

  Poliisi ja äärivasemmisto on aina korruptioeliitin puolella.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: