Tampere: Äärivasemmistolaiset ampuivat tulitteita – poliisi pelkäsi

13

Skärmbild (66).png

Myös Ruotsin yleisradioyhtiö SVT huomioi Tampereen mielenilmauksen. SVT:n mukaan Tampereella sadat natsit osoittivat mieltään, joita vastassa oli ”Tampere ilman natseja”-niminen vastamielenosoitus.

SVT kertoo, että paikalla oli myös natsistinen Soldiers of Odin-liike ja muita suomalaisia natsiryhmittymiä. Tarkemmin SVT ei kerro keitä nämä muut natsit olivat.

Äärivasemmistolaiset tekivät siis taas sen mitä he parhaiten osaavat. Vapaata liikkuvuutta edustavat ääriaktivisti estivät muiden ihmisten vapaata liikkuvuutta ja mm. Tiina Wiikin ja Junes Lokan päälle yritettiin käydä väkivaltaisesti. Lokalta rikottiin kameran jalusta.

Lisäksi äärivasemmistolaiset estivät vapaan liikkuvuuden pysäyttämällä junaliikenteen Pori-Tampere-radalla, kun kymmenet radikaalit aktivistit liikkuivat raiteilla. Liikenne oli poikki puolisen tuntia.

Äärivasemmistolaiset käyttivät myös väkivaltaa ampumalla väripanoksia ja muita tulitteita kohti ihmisiä. Lokan livelähetyksestä saatoimme nähdä, kuinka poliisi pelkäsi eikä uskaltanut ottaa kiinni heitä kohti ampuneita väkivaltaisia mielenosoittajia. Alla ote filmistä, jossa poliisi osoittaa pelkuruutensa eikä uskalla ottaa kiinni äärivasemmistolaisia:

 

Lopulta poliisi onnistui ottamaan kiinni neljä äärivasemmistolaista huligaania, joita epäillään pikkurikoksista.

Advertisements

14 thoughts on “Tampere: Äärivasemmistolaiset ampuivat tulitteita – poliisi pelkäsi

 1. Väkivalta mädättäjiä kohtaan jatkossa on itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

 2. Mikseivät riehuneet, vaikka niitten pitäisi edustaa ihmiskunnan alinta kastia ja menneisyyttä? Antifa edustaa rättinaamarisia ruudinkeksijöitä ja tulevaisuutta. Joutaisivat piikkilangan taakse.

 3. Tämä mielenosoitus todisti konkreettisesti sen että ”demokratian puolstajille” ei kelvannut demokratia. Se että ihmiset saavat ilmaista mielipiteitään tai se että ihmiset saavat olla eri mieltä.

  Demokratian puolustajille kelpaa vain se että on samaa mieltä niiden kanssa. Muutoin on natsi tai fasisti. Tai sovinisti, muttei feministi.

  Onneksi meillä on paljon valkoisia ihmisiä jotka ajattelevat pohjoisen rotujen parasta. Ja se että meitä on niin pajon, se pitää pohjoisen perimän hengissä. Demokratian vastustajista huolimatta.

 4. Jokainen näkee helposti,jos on näkemälleen rehellinen, ketkä maassamme eivät halua sitoutua järjestykseen ja yhteisiin tapoihin. En muista sanojaa jokin aika sitten, mutta tarkoitettiin meitä tämän linjan ihmisiä. Nyt käännän sanan oikeaan suuntaan- ”roskajoukkoa”. Ei tuolla joukolla kyllä tuollaisenaan yhteiskuntaa rakenneta.

 5. Hieno tapahtuma -eikä pelottanut yhtään. Kiitos vastarintaliikkeelle mielenilmauksen järjestämisestä! Yhteistoiminta on ainut keino vaikuttaa.

  1. Ei se poliisi pelännyt riekkujanulikoita, vaan heidän riekkumistaan ”rasisminvastaisena kansalaisaktivismina” avoimesti ja rahallisestikin tukevaa poliittista eliittiä: se kun vie poliiseilta heidän virkamerkkinsät jos nämä erehtyvät vääränlaisiin virkatoimiin. Ja kääntäen: antaa heidän pitää virkamerkkinsä, vaikka rikkoisivat lakiakin, kunhan lakien rikkominen edesauttaa monikulttuurisen Eurabian luomista.

   Mutta kuten ennenkin sanottu ja sanotaan nytkin, turha tästä on alkaa noita rivipoliiseja pilkata. Se on samanlaista touhua kuin aikoinaan niin mielellään harrastettu rintamamiehillemme lällättely: ”Mitäs menitte sinne, olisitte vain jääneet kotiin. Niin helppoahan se on.”

 6. Muuten hyvä mutta tuo PVL edustaa epäsuomalaista liikettä.

  Minun Suomeeni eivät mahdu tuollaiset Suur-Ruotsia kannattavat maanpetturit.

  1. Sama juttu -sen asian kanssa on vaan kuitenkin elettävä. Vastarintaliike on kuitenkin niin keskeinen toimia kansallismielisissä porukoissa ettei sen panosta voida menettää -ei vaikka jokin osa liikkeen toiminnassa ei itseä miellyttäisikään.

   -Täysi tuki vastarintaliikkeelle! Sananvapaus kuuluu myös kansallissosialisteille!

   1. Onneksi henkilöt yhdistyksen taustalla säilyttävät nykyisen elämänkatsomuksensa, jos nyt jostain käsittämättömästä syystä kieltäisivät vastarintaliikkeen ja sillä on merkitystä!
    Kieltämällä vastarintaliikkeen toiminnan he tulisivat saamaan vain kovemman vastustuksen muilla areenoilla.
    Tämä kaikki vaino ja kiellot vain yhdistävät kansan rivejä ja herättää vielä tietämättömät ihmiset näinä päivinä tapahtuvaan ajatus vainoon!

 7. Huvittavinta uutisoinnissa oli (YLE, MTV) uusnatsist ja vastamielenosoittajat. Eli vastapuolella oli väkivaltaa fanittava ja käyttävä punikkiarmeija Antifa. Mutta se käyttää sitä parempaa väkivaltaa joka on punaisen YLE:n mielestä ok.

 8. Poliisit antoivat kommunistien heitellä pommeja ihan vapaasti koska ne toivoivat että jatkossa ihmiset alkaisivat pelkäämään väkivalta-vasemmistoa ja jäisivät kotiinsa sensijaan että ottaisivat osaa korruptioeliitille epämieluisiin mielenosoituksiin.

  Poliisi ja äärivasemmisto on aina korruptioeliitin puolella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.