Ängelholmissa yritettiin terrori-iskua yökerhoon

12

brandbomb-ängelholm-19hundra

Viime yönä yritettiin jonkinlaista pommi-iskua 19Hunra-nimiseen yökerhoon Ängelholmissa. Poliisi otti kiinni 21-vuotiaan nuorukaisen, jolla oli mukanaa useita palopommeja ja ääriuskonnollisia kirjoja ja lappusia.

Mies oli rynnännyt yökerhon ulkopuolelle ja ehti heittää muutaman palopommin ravintolan ikkunasta sisälle. Jostain syystä pommeista tuli kuitenkin suutareita. Heti tapahtuman jälkeen useat ravintola-asiakkaat hyökkäsivät joukolla miehen päälle ja saivat pidettyä tätä kiinni poliisin tuloon asti.

Ravintola kertoo Facebook-sivullaan, että miehellä oli repussa useita valmiita palopommeja ja jotain uskonnollista kirjallisuutta.

Poliisi saapui paikalle pommiryhmän kanssa, joka tarkisti paikan. Mitään vahvistusta ei kuitenkaan ole saatu olivatko pommit toimintakuntoisia vai ei. Lisäksi miehellä oli jonkinlainen pommivyön näköinen pukine yllään, jossa oli johtoja ja muuta itsemurhapommiin viittaavaa, ravintolan sivuilla kerrotaan.

Kukaan ei loukkaantunut tapahtumasta, vaikka yksi nainen sai palopommiosuman. Pommi ei kuitenkaan syttynyt. Poliisi on kirjannut tapahtuman murhan yrityksenä, mutta terroriyhteyksistä ei toistaiseksi ole puhuttu mitään.

 

10 thoughts on “Ängelholmissa yritettiin terrori-iskua yökerhoon

  1. Ne on kuule 10k muslimipoliisia jotka suojelevat palleroita vääräuskoisten julmalta rasismilta.Asein.

  2. Pakkohan se on palkata reilusti uusia poliiseja jos pystytään (esim. vaatimuksia laskemalla) koska tällä hetkellä heitä lopettaa enemmän kuin mitä uusia ehditään kouluttaa eikä koulutuspaikkoja pystytä täyttämään. Eikä ihme. Kuka haluaa kouluttaa itseään päästäkseen kemujen kivisateeseen?

  3. Ja mistäköhän kuvittelevat ottavansa 10 000 uutta poliisia? Työ on tänä päivänä Ruotsissa sellainen kusitolpan homma, että ei kukaan fiksu ruotsalaisnuori lähde huonolla palkalla hengenvaaraan. Uusruotsalaisten palkkaaminen siihen hommaan… Sanotaan niin että jos Ruotsin poliisi on jo nyt kriisissä, niin sitten kun 40-50% poliiseista on neemuja ja hiekkaneemuja, niin sitten sitä kriisiä vasta onkin…

 1. Jos meikäläiset olis viime sodassa tunaroineet Molotovin cocktailinsa tuohon malliin kuin Ängelholmin ähly, olisi Venäjä tätä nykyiä Swedustanin rajanaapuri.

  1. Niinpä. Eiväthän ne itsemurhapommittajiksi lähetetyt Allahin soturit ole niitä sikäläisenkään penaalin terävimpiä kyniä, mutta polttopullo on niin yksinkertainen ase, että suomalainen kehitysvammainenkin oppii sellaista käyttämään. Muslimit ovat sitten jollain muulla tasolla?

 2. ”Kaikki on heikunkeikun -kaikki on vinksinvonksin” -Peppi Pitkätossu, Ruåtsi- 👧

 3. Jo on aikoihin eletty kun Ängelholmin pienessä käpykylässäkin jo tapahtuu tällaista. Kaipa kyseessä on joku matu joka on joutunut syömään skåånelaista äggäkakaa ja siitä suuttunut.

 4. Myöhäistä, näitä ei saa kuriin kuin julistamalla sotatilan ja sodan aikaiset lait, josta tosin Ruotsilla ei ole kokemusta. Mutta eivätköhän opi pitkässä juoksussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.