Löytyykö nimiä Juneksen kamerajalustan rikkojille ja Tiinan uhkailijoille?

13

Ohessa kuvia äärivasemmistolaisista vapaa liikkuvuus-aktivisteista, jotka kävivät uhittelemaan Tiinalle ja rikkoivat Juneksen kamerajalustan.

Kamerajalustan tulette korvaamaan ja anteeksi tulette pyytämään lakki kourassa.

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Löytyykö nimiä Juneksen kamerajalustan rikkojille ja Tiinan uhkailijoille?

 1. Nämä piffiläiset on paskahousuja jotka eivät uskalla esiintyä ilman naamiota. On ne rohkeita penikoita.

 2. Tuossa 4:ssä kuvassa tyyppi vasemmalta koittaa vasemmalla kädellä Tiinan vasenta sivu-tissiä? 😉

 3. Täysin ala-arvoista toimintaa näiltä äärivasemmistolaisilta.

  Ripaus vasemmistolaisuutta voi olla ihan hyvä asia, mutta mitä enemmän sinne vasemmalle mennään ja mitä palavampi on aate, niin sitä lähempänä ollaan totaalista hulluutta.

 4. Mitä muuta voi käpykaartilaisten jälkeläisiltä odottaa, kuin pienikokoisen naisen ahdistelua. Toivottavasti saatte kiinni nuo Suomentuhoojat.

 5. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710232200480215_ul.shtml

  Voisitteko kuvitella Suomen tai Ruotsin pääministerien tai ulkoministerien päästävän suustansa samanlaista tekstiä?

  Ehei. Suomalaiset ja ruotsalaiset IS taistelijat otetaan avosylin sosiaalipalvelujen pariin ja heille tarjotaan premium ohituskaistat ja asunnot ja diskorahat päälle.

  Niinpä voimme odottaa, että nämä munattomat johtajat saavat politiikallaan Suomeen IS veteraanien joukon, joka vain odottaa, koska voisi posauttaa länsimaalaisia kristittyjä ja ateisteja taivaan tuuliin.

  Paavon jutussa mainitut kerrostalopommit ovat selkeästi gansterien käsialaa ja tarkoitus on pelottelu. IS miesten jäljiltä räjähtänyt pommi ei todellakaan jätä repimättä vääräuskoisten lihaa.

 6. Eikö ole kummallista, että vaikka media uutisoi tapahtumasta (no, etupäässä tosiasioita häivyttäen ja kierrellen), niin missään uutislähetyksessä ei kerrottu syytä, MIKSI tämä mielenosoitus järjestettiin eli mikä oli tilaisuuden aihe. Sehän oli sananvapaus, mutta vastaporukka ei sitäkään ymmärtänyt, vaan riehui natseja vastaan. Reppanat eivät tajua, että ovat ensimmäisenä liipasimella, jos ja kun vapaa maahanmuutto muslimimaista saa samat mittasuhteet kuin naapurissa, jossa tauti on jo paha ja kantaruotsalaiset tulevat olemaan vähemmistönä omassa maassaan muutaman sukupolven kuluessa.

  Mutta kuten kommunismi tai islamismi, se on huumetta tälle punavihreälle loisivalle kansanosalle, uskonto, joka sulkee silmät ja korvat järkipuheelta. Siksi paikalla on aina rumpuryhmä. Ja mitä oikein pelätään, kun kasvot peitetään räteillä? Eikö aatteen palosta huolimatta kuitenkaan uskalleta naamoja näyttää vai onko syynä se, että kun syyllistytään erilaisiin rikoksiin ja järjestyshäiriöihin, vältytään rangaistuksilta?

  Tietääkö kukaan, kuka oli tuo pahaääninen naisagitaattori, joka kuuluu videolla?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.