Malmössä vangittiin uusruotsalainen kouluraiskaaja

12

valdtakt-statistik

Ruotsissa on ollut sunnuntaipäivän mittaan kaikissa suurissa kaupungeissa massiivisia #me too- mielenilmauksia kantaruotsalaisia miehiä vastaan, jotka ahdistelevat systemaattisesti naisia.

Sen sijaan Malmössä muuan 16-vuotias uusruotsalainen nuorukanen vangittiin perjantaina epäiltynä raiskauksesta. Nuorukainen oli raiskannut viikolla koulun urheilutapahtuman yhteydessä 14-vuotiaan tytön. Tyttö teki rikosilmoituksen heti tapahtuman jälkeen ja poika otettiin kiinni samana päivänä. Muutaman päivän pidätyksen jälkeen hänet vangittiin.

Rikos on selvästi oikea raiskaus, eikä mikään kevyt me-too-ahdistelu, sillä 16-vuotiaan vangitsemisen yhteydessä rikoksen pitää olla erityisen törkeä.

Mielenkiintoista tapauksessa on se, että uusruotsalainen tuomittiin vain pari viikkoa aiemmin 50 päivän nuorisohoitoon ja 50 000 kruunun vahingonkorvauksiin kolmesta seksuaalisesta ahdistelusta, joiden kohteena olivat samaa koulua käyneet 14-vuotiaat tytöt. Teot tapahtuivat viime syksynä.

Tässä tapauksessa tytöt olivat heti ahdistelun jälkeen kertoneet asiasta koulun rehtorille, joka ei kuitenkaan ottanut tyttöjen puheita vakavasti vaan sanoi, että tytöt ”olivat olleet liian eroottisia”. Poika oli mm. työntänyt käsiään väkisin tyttöjen housujen alle, nostanut tyttöjen hameita julkisesti ja riisunut tytöt väkisin yläosattomiksi.

Oikeuden päätöksessä koulun rehtorin toimia arvosteltiin kovin sanoin, sillä hän ei vienyt asiaa eteenpäin vaan se tehtiin muiden toimesta. Lisäksi rehtori antoi rikosepäillyn uusruotsalaisen jatkaa samassa koulussa ja hän tapasi tyttöjä päivittäin. Oikeuden päätöksessä sanotaan, että koulu yksinkertaisesti vältti sen vastuun mikä aikuisille kuuluu.

Vain parin viikon päästä annetusta tuomiosta uusruotsalainen siis meni astetta syvemmälle ja raiskasi 14-vuotiaan. Koulu siis mahdollisti raiskauksen.

 

20 thoughts on “Malmössä vangittiin uusruotsalainen kouluraiskaaja

 1. Mikähän on rehtorilla viirannut ja vieläkö on virassaan?

  Seksuaalisesta ahdistelusta joutaakin puhumaan, mutta Tiedostajat luonnollisesti pilasivat senkin: Uhrin osa oli varattu vain naisille ja pervon osa vain (kantis)miehille. Se on semmosta kun ollaan tasa-arvoisia.

 2. Nämä tälläset rehtorit näyttävät olevan monella tapaa oikein globaali ongelma, tai ainakin länsimaissa.. Etupäässä tulee mieleen ruotsalaiset rehtorit ja yhdysvaltalaiset yliopistojen rehtorit, jotka näyttävät sallivan lähes mitä tahansa kouluissaan kun tekijät edustavat oikeita värähtelytaajuuksia.

  On se vaan kumma ettei edes lasten turvallisuutta vaarantavia henkilöitä näytetä oikein koskaan saatavan mihinkään vastuuseen teoistaan/aktiivisista laiminlyönneistään.

  Ja lyönneistä puheenollen, mikäli näitä rehtoreita ei saada laillisin keinoin kuriin, niin pitäisikö jo ottaa käyttöön muita keinoja?

  1. Pekka-Eric Auvinen kyllä yritti näin tehdä oman koulunsa rehtorin tapauksessa, mutta muistammehan hyvin miten siinä kävi.

   Enpä siis jaksa uskoa, että asiat sujuisivat sen paremmin, vaikka kaikki koulussa ahdisteltujen tai jopa raiskattujen tyttöjen isät tai muut nohevat sukulaiset kävisivät joka kerran jälkeen rehtoreiden puheilla vetämässä heitä turpaan tai hirteen,.

   Lopputulo olisi vain sama kuin Jokelassa: tekijä paha, rehtoriuhri hyvä. Muut asianosaiset yritettäisiin häivyttää olemattomiksi.

   1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeuksien_yleismaailmallinen_julistus

    Artiklat 3 ja 26 – kyseessä ovat ne kuuluisat ”luovuttamattomat oikeudet”, joita yhdelläkään valtiolla ei ole oikeutta tulkita ”tilanteen mukaan”. Jos valtiot eivät niitä noudata, on ihmisillä täysi oikeus puolustaa itseään.

    Muussa tapauksessa järkevintä olisi pistää pystyyn mahdollisimman painava joukkokanne kaikkia asiasta vastuussa olevia vastaan.

    Ja onhan se nähty, terrorismi toimii! Pelolle annetaan valta, betoninorsuja pistetään kirkkojen eteen, sananvapautta rajoitetaan ja ihmisiä haastetaan näytösoikeudenkäynteihin, etc…

    Jos ei sana kuulu eikä vastuuta oteta – ”Sota on politiikan jatkamista muilla keinoilla.”

  2. Niinpä, ja ongelmat vielä korostuvat jos rehtorina on nainen (tai siis naisoletettu), joka on läpikäynyt yliopistokoulutuksensa aikana kunnon multikulti-pesuohjelman. Näille tantoille on turha puhua mistään uusruotsalaisten oppilaiden aiheuttamista ongelmista.

   Näin ne Ruotsin Pisa-tulokset tippuvat kuin lehmänhäntä, ja Suomi seuraa perässä….

   1. Keski-ikäiset korkeasti koulutetut naiset ovat yleensä varsin empatiakyvyttömiä kantaväestöä kohtaan. Jos kuviteltaisiin tilanne, jossa miesrehtori sanoisi valkoihoisten ahdistamille tytöille näiden olleen ”liian eroottisia”, olisi jo noussut maata järisyttävä kohu ja potkut alle aikayksikön.

 3. Malmössä ollaan jo niin turtuneita kaikkeen paskaan mitä matut aiheuttavat että terve järki ja normaalit näkökannat ovat hävinneet. Kaameaasta käytöksestä on tullut normaalia, rikoksesta kepposta jne.

 4. Täytyy sanoa että tämä juuri sitä monimuotoisuutta mitä me fiinimpikin väki kaivataan westendiin! Siis ihanaa ihan ku paremmissa kultturelleissa maissa!

  Mä lupaan hypätä heti ilmaan ku joku flirttailee islamofilialla yhtä reteesti ku mä.

 5. Tämä on sitä siedettävää ahdistelua kun kysessä on matu. Valkoinen heteromies on pahin kun se ajatteleekin naista.

 6. Ruotsissa on satoja vuosia vanha lois-eläjien kannatus ja turvaamis kulttuuri.
  Alkanut kuninkaallisten elättämisestä ja nyt siihen liitetty myös ns. pakolaisten elättäminen ja suojelu.

  Kaikille ahdistelusta kärsiville tiedoksi: väkivalta lopettaa vittuilun. Jos sinua ahdistellaan ja kosketellaan, kunnollinen vastaisku auttaa.

 7. Nyt on Ruotsissa juuri meneillään kova #MeToo- boomi jossa tunnettuja valkoisia heteromiehiä nimellä ja kuvalla paljastetaan kopeloitsijoiksi, stalkkareiksi ja itsensäpaljastajiksi. Tarkoituksena on tietenkin vetää huomio pois maturaiskauksista:

  ”Eihän nämä meidän ihanat, nätit ja eksoottiset pojat koskaan hipelöi eikä raiskaa mutta INHOTTAVAT keski-ikäiset valkoiset heteromiehet ovat ällöttäviä lääppijöitä ja mulkunheiluttajia K A I K K I!!!!”

 8. Näihin pitää tehdä loppu vanhempien taholta.Oman tytön kouluaikoina ei ollut mitään ongelmia Rehtorin kanssa kun yhden kerran jouduin haastattelemaan häntä.Sanoin että seuraavalla ongelmalla aiheuttaa itselleen pysyviä ruumiinvammoja.Uhkaili poliisilla joten pyysin soittamaan paikalle,mutta samalla miettimään missä kunnossa itse olisi 20 minuutin kuluttua poliisien saavuttua.Ei soittanut,eikä jälkeenpäin ollut mitään ongelmia asioiden hoidossa.Kaikille ei vain mene puhumalla perille kuten jutun rehtorille esim.Fyysinen kipu opettaa olemaan vähättelemättä esim. ahdistelua tai raiskauksia.

  1. ”Kaikille ei vain mene puhumalla perille kuten jutun rehtorille…”

   Tätä minä tarkoitin. Ei noille mene asiat pelkällä sivistyneellä puhumisela läpi, eivät vain ota tosissaan. Ovat tottuneet siihen, että ihmiset hieman napisevat, puristavat kättä nyrkkiin taskussaan ja kaikki jatkuu kuten ennenkin.

   Esimerkiksi jos rapiat 80% gööristä ilmoittaa kysyttäessä etteivät halua yhtään lisää feikkipakolaisia, niin se on taas vaan sitä populismia, eikä sillä ole niin väliä ja otetaan vaan lisää!

   Väkivalta on tasavaltalaisessa demokratiassa se kaikkein ääliömäisin vaikuttamistapa ja kuten sanottu, emme ole vielä lähelläkään sitä vaativaa tilannetta, mutta pitää kait aina välillä muistuttaa eräille, että sekin vaihtoehto on olemassa siellä jossakin kun tarpeeksi vittuillaan.

 9. Rehtori siis parittaa lapsia aikuisille muslimeille, eikä saa siitä rangaistusta, eli se on Ruotsissa laillista, koska rehtorihan saatiin kiinni. En haluaisi tytärtäni raiskauttaa rehtorilla, ruotsalaisista en sitten tiedä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.