Ruotsalainen muslimiryhmä: Ruotsi kuuluu meille siinä missä muillekin

13

57a0158817d2c.jpg

Eräs islamilainen salainen Facebook-ryhmä, joka koostuu uusruotsalaisista muslimeista, julkaisi hiljan seuraavan tekstin:

”Ruotsista voidaan tehdä muslimiystävällinen maa. Se onnistuu siten, että kun me uskovaiset muslimit otamme paikkamme yhteiskunnassa ja nousemme vaikutusvaltaisiin asemiin, niin siten meistä tulee menestyvä ryhmä, jolla on jotain sanomista politiikassa, elinkeinoelämässä ja yleisesti yhteiskunnassa.

Vaikutusvaltaa on tärkeä saada, jotta saavutamme muutoksia. Näin meistä tulee tärkeä ryhmä, joka on pakko ottaa huomioon ja Ruotsi tulee sopeutumaan meidän tarpeisiimme ja vaateisiimme. Tarkoitus ei ole saada Ruotsin kansaa tekemään meille palvelusta vaan ymmärtämään, että me olemme vaikutusvaltainen yhteiskunnallinen ryhmä, joka merkitsee Ruotsille paljon ja joka tekee Ruotsista paremman yhteiskunnan.

Ruotsissa on tahoja, jotka haluavat saada meidät uskomaan, että meidän pitäisi olla kiitollisia saadaksemme olla Ruotsissa, että Ruotsi on ”päästänyt meidät sisään” maahan. Mutta meidän ei pidä tuntea itseämme vierailijoiksi. Ruotsi on ihan samalla lailla meidän maa kuin minkä tahansa muunkin ryhmän. Monet ruotsalaiset muslimit ovat syntyneet Ruotsissa ja muslimit ovat tässä maassa jäädäkseen.

Ruotsi on ihan samalla lailla meidän maa kuin minkä tahansa muunkin ryhmän.

London_Muslims_3201119k

 

Meistä on siis tultava niin tärkeäksi ryhmäksi, että muut ryhmät eivät yksinkertaisesti voi ohittaa meitä noin vain tai tulla vihamiehiksemme. Heidän pitää ymmärtää, että he tekevät itselleen palveluksen ottamalla huomioon meidän tarpeemme. Meidän ei pidä kuulua yhteiskunnan pohjasakkaan ei taloudellisesti, terveydellisesti, koulutuksellisesti, kulttuurisesti tai millään muullakaan alalla, jotka vaikuttavat ihmisen elämisen ehtoihin.

Jotta saisimme taas takaisin muslimien loistokkuuden ajat meidän pitää palauttaa takaisin ne arvot, joita esi-isämme arvostivat.

Älä koskaan pyydä anteeksi olemassaoloasi. Osoita opinnoissasi ja työssäsi, että sinut on otettava vakavasti. Sinun ei pidä yrittää voittaa heidän kunnioitustaan olemalla kuin he, pukeutumalla kuin he ja yleisesti yrittämällä sulautua ympäristöön. Sinun pitää osoittaa ympärilläsi oleville ihmisille, että olet tärkeä ja sinun tietotaitoa, luotettavuutta ja lojaaliutta työtehtäviisi tarvitaan. Tule ajoissa paikalle ja ole valmis selviytymään kovistakin haasteista joita sinulle ja työkavereillesi asetetaan.

Lue, etsi alituisesti miten voit olla vieläkin parempi ja pidättäydy holistisessa ajattelussa. (=kokonaisvaltainen) Sillä ei ole mitään väliä pidätkö huivia, partaa tai kufia (=muslimimiehen lätsä). Tai sillä, että rukoilet alituiseen tai et ole mukana henkilökunnan juhlissa.

Mutta kun kysymys on ”business is business” niin silloin sinun pitää briljeerata. Silloin sinä näytät missä kaappi seisoo. Kun sinä puhut niin muut ovat hiljaa. Ihan sama mitä kahvipöydässä länkytetään joutavuuksia.

Näytä heille heidän tulevaisuutensa ja astu esiin.

Sinun aikasi on nyt sha allah.”

…………………

Olen soluttautunut erilaisiin Facebook-yhteisöihin saadakseni tietää mitä he ajattelevat. Siksi en voi paljastaa ryhmää tai sen jäseniä, jotta he jatkavat kertomistaan rehellisesti eivätkä ala käyttämään taqiyaa, eli eräänlaista valhetta, kun puhutaan vääräuskoiselle.

Advertisements

22 thoughts on “Ruotsalainen muslimiryhmä: Ruotsi kuuluu meille siinä missä muillekin

 1. > otamme paikkamme yhteiskunnassa ja nousemme
  > vaikutusvaltaisiin asemiin

  > palauttaa takaisin ne arvot, joita esi-isämme
  > arvostivat

  Järkipuhetta!

  Nykypolvi on unohtanut esi-isien arvot. — Ahkeruus rehellisyys ja jalomielisyys. Niillä saavutetaan menestys ja arvostettu asema yhteiskunnassa.

 2. Ruotsi on kristitty ja demokraattinen maa länsimaisin arvoin. Mitä muslimit tekevät Ruotsissa, miksi tulevat? Vain siksi että päästetään vai muusta syystä? Mikä se syy on?

  1. Vain ja ainoastaan siksi, että muslimit päästetään tekemään sitä, mitä muslimit tekevät kaikkialla: alistamaan kaikki kansat Allahin alamaisuuteen. Siinä se syy on.

   Miksi päästetään, on jo vaikeampi kysymys. Ruotsilla on takanaan 200 vuoden rauhan ja hyvinvoinnin kausi, joka auttamatta veltostuttaa. Niinpä ruotsalaiset eivät kansakuntana ole enää kykeneviä ymmärtämään maahantunkeutumisen vaaroja samalla tavoin kuten vaikkapa suomalaiset, enmmekä mekään enää yhtä hyvin kuin sukulaiskansamme virolaiset ja unkarilaiset.

   Eikä se Ruotsi enää niin kovin kristittykään maa ole, tai on, mutta se kristinusko on edennyt niin kovin kauas siitä Kustaa Vaasan uskonpuhdistuksesta. Sanoihan Kustaa itsekin viimeisessä puheessaan valtiopäiville tietävänsä olleen monen mielestä ankara kuningas, mutta vielä kerran tulevan päivän, jona ruotsalaiset kaivaisivat hänet haudastaan takaisin maan päälle jos vain jotenkin voisivat.

   Mitäpä mahtaisi Kustaa tuumia Ruotsistaan, jos todella voisi palata maan päälle? Käärisikö hihat ja alkaisi siivota maataan? Vai toteaisiko ruotsalaisten olevan jo siinä määrin jotain ihan muuta kuin hänen aikoinaan, ettei hän voi tehdä enää muuta kuin palata mullan alle…

 3. Ruotsin islamisaatio etenee vauhdilla ja suunnitelmien mukaan. Onhan ääri islmilainen kalifaatti ajettu lähes pois lähi-idästä joten uusi koti on saatava, joten Ruotsi on aivan mainio paikka. Saavat valtiolta jopa rahaa kaiken tarpeellisen hankkimiseksi. Olisi hauska tietää miten korkealle venäjä on muuttanut uhkakuvien suhteen Ruotsin, ja nimenomaan islamilaisen ääri aineksen suhteen. Ruotsista käsin on hyvä suunnitella iskuja vaikka mihin.

 4. Mutiainen luulee liikoja. Ruotsi ei kuulu kuin ruotsalaisille. Muut ovat sielä asumassa mutta heidät voidaan häätää pois.

  Mistähän näitä aivopieruja oikein tulee? Mutiaiset luulee itsestään liikoja.

  1. Niin, Ruotsin pitäisi olla ruotsalaisten, mutta jos Malmössa ovat jäämässä vähemmistöksi ja ongelmiin vastataan pullaa tarjoamalla, niin käytännössä ei ole. Ja tulijoita ei todellakaan kyetä mihinkään häätämään ja he oikeasti tajuavat missä mennään. Ruotsalaiset saa panna vaikka burkhaan ja he jatkavat höpöttelyä multikultin rikkaudesta.

 5. Ei kuulu mikään muu maa mutiaisille kuin mutiaisten oma Mutistan- jos edes sekään- mutta sinne kuitenkin sopivat parhaiten. Tänne eivät sovi eivätkä sopeudu vaikka kuinka kuviteltaisiin ja kaikki maan rahat heihin satsattaisiin viimeistä palanutta puupenniä myöten.

 6. Tämä kirjoitus on todellinen aarre. Kannattaa säilöä jälkipolville koska jo 15 vuoden kuluttua ovat sanamuodot jo aivan toiset. Silloin käytetään jo avoimesti sanoja, alistaa, orjuuttaa, käskeä, komentaa, jizyan perintä vääräuskoiselta jne. Niin on käynyt historiassa kaikkialla, ja vielä pahempaa, missä muslimit ovat nousseet enemmistöksi eli valloittaneet.

 7. Puhe tulee pitämään täysin paikkaansa. Maahanmuuttajien määrä ylittää kantaväestön viimeistään 10-20 vuoden päästä. Kyllä siihen mennessä on luotu jo täysin maahanmuuttajien oma puolue joka ajaa vain tulijoiden asiaa. Näin parlamenttaarisin keinoin he saavat täyden kontrollin Ruotsista, katutasolla valta on jo siirtynyt. Vaikka Ruotsidemokraatit saisivat jonkin asteisen jytkyn ennen totaalista luhistumista niin vellit ovat jo housuissa, puolue ei tule pakkaamaan satojatuhansia maahanmuuttajia laivoihin ja kärrää Afrikkaan. Se ei vain enää onnistu. Maahanmuuttajia on kohtapuoliin 2 miljoonaa ja Ruotsalaisilla ei ole resursseja sellasten massojen siirtoon. Tilanteessa on vain kaksi vaihtoehtoa, joko ruotsalaiset siirtyvät suosiolla tai tulee sisällissota.

  1. Re: 14 // 22/10/2017 13:13

   A­si­a on juu­ri niin kuin sa­not. Se mis­tä mei­dän tääl­lä Suo­mes­sa pi­täi­si käy­dä kes­kus­te­lu­a on: Mi­ten Ruot­sin is­la­mi­soi­tu­mi­nen vai­kut­taa Suo­men st­ra­te­gi­see­n a­se­maan?

   Kun Ruot­sin po­lii­sin ja sen jäl­kee­n a­se­voi­mien hal­lin­ta on siir­ty­nyt is­la­mis­tien kä­siin Ruot­sis­ta tu­lee­kin Suo­men vi­hol­li­nen, jon­ka jul­ki­se­na ta­voit­tee­na on ot­taa tä­mä mei­dän maam­me hal­tuun.

   Pär­jääm­me­kö sil­loin yk­sin vai pi­tää­kö mei­dän liit­tou­tu­a. Jos liit­tou­dum­me, on­ko Ve­nä­jä sil­loin ai­no­a mah­dol­li­suus, kos­ka NA­TO ja Län­si-Eu­roop­pa o­vat sii­nä vai­hees­sa jo lä­hes ko­ko­naa­n is­la­mi­soi­tu­neet.

   On­ko Suo­men koh­ta­lo­na sään­nöl­li­sin vä­li­a­join siir­ty­ä yh­den suur­val­lan mie­hi­tyk­ses­tä toi­seen. O­mat po­lii­tik­kom­me ha­ke­vat jo vuo­si­sa­tai­sen käy­tän­nön mu­kai­ses­ti ul­ko­mail­ta pe­rus­te­lu­ja o­mal­le val­lal­leen. Mil­loin val­ta on pe­rus­tu­nut ku­nin­kaan, mil­loin t­saa­rin, mil­loin ”ul­ko­val­to­jen”, mil­loin Sak­san, mil­loin B­rys­se­lin ja lo­pul­ta jo­pa it­se al­la­hin ar­mol­li­seen suos­tu­muk­seen.

   Ul­ko­val­toi­hin tu­keu­tu­mi­nen kui­ten­kin te­kee meis­tä vain pe­li­nap­pu­lan, mut­ta po­lii­ti­koil­lam­me ei o­le roh­keut­ta luot­taa­ o­maan kan­saa ja niin val­ti­o­tam­me joh­de­taan kul­lois­ten­kin maa­il­man tuu­lien mu­kaan.

   1. Ensinnäkin voi sanoa, ettei Venäjän alamaisuuteen alistuminen ole koskaan vaihtoehto! Venäjä ei tänne tule koskaan suojelevana isoveljenä, vaan arvaamattoman ja julman väkivaltaisena isäpuolena. Perusteluja voi mennä kysymään sukulaiskansoiltamme Virosta ja Unkarista.

    Totta on, että Suomi on aivan liian pieni tekijä toimimaan yksin maailmassa .Siksi onkin mitä tärkeintä pyrkiä liitoutumaan mielekkäiden tahojen kansa, ja sen nimissä pyrkiä kehittämään Visegrád-ryhmän integraatiota.

    Itse en voi nähdä tulevaisuudelle parempaa skenaariota kuin Unkarin, Tšekin, Slovakian ja Puolan irtaantuminen EU:sta muodostamaan Visegrádin Unionin olemaan sitä, mitä EU:sta toivottiin mutta joka muuttuu Euroopan Neuvostoliitoksi. Perustajajäsenet kutsuisivat mukaan Baltian maiden ja Itävallan lisäksi Britanian ja miksei myös Tanskan ja Norjan, mikäli nämä pääsisivä lopullisesti eroon monikulttuurihulluudestaan.

    Tämä Unioni olisi se Suomen toivottava liittokunta niin poliitisessa, sotilaallisessa kuin taloudellisessakin mielessä. Eikä vähiten siksi, että se estäisi Suomen liittämisen Venäjään, mikä vihollisiltamme jäi ikävästi kesken mutta jota he yrittävät edelleen!

 8. Eivät muslimit nouse vaikutusvaltaisiin asemiin jos eivät kantaruotsalaiset sinne heitä työnnä. Muslimit voivat saada valtaa ainoastaan kantaruotsalaisten äänillä ja avustuksella by so far eivätkä ruotsalaiset ensisijaisesti koskaan äänestä muslimeja. Muistissa ovat vielä Omar Mustafan ja Mehmet Kaplanin skandaalit eikä muutenkaan: ruotsalaisissa on monia olevinaan suvakkeja piilorasisteja, ONNEKSI!

  1. Kyse onkin siitä, että maahanmuuttajat äänestävät kohta enemmistö hallituksen itselleen. Ruotsalaiset äänestävät sekalaisesti ristiin rastiin niin maahanmuuttajilla on pikapuoliin teoreettinen mahdollisuus vaalivoittoon. Ja niitä avustajia löytyy kantaväen joukosta jonoksi asti, niinkuin on tähänkinasti löytynyt.

 9. Miettinyt että kun nuo pyllistelee joukolla ja joltain pääsisi iso haiseva pieru, kuinka siihen suhtauduttaisiin islamissa. Eli kunnon leija takana pyllistelevän silmille. Onko joku sääntö tällaista tapausta varten.

 10. Tervetuloa Suomeen pakolaisiksi kaikki ne ruotsalaiset, jotka eivät halua yhteiskuntaan muslimien esi-isien arvoja; sharia-lakia, naisten alistamista, tyttöjen silpomista, kunniamurhia ja silmitöntä vihaa toista islamin haaraa vastaan, toisia heimoja vastaan ja kaikkea länsimaista vastaan eli kaikkea sitä, mitä nähdään Lähi-idän yhteiskunnissa tänä päivänä kuorrutettuna vielä jatkuvilla sodilla, tuholla ja väkivallalla.

  1. Naiset ja lapset tervetulleita jokainen pakeneva asekuntoinen mies piestävä ja käännettävä rajalla takaisin taistelemaan isänmaansa puolesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.