Miksi islamista luopuneet muslimit joutuvat sorron kohteeksi?

0

Kävin lyhyen keskustelun muuan islamilaisesta maailmasta tulevan tiedonantajani kanssa. Hän lähetti minulle oheisen kuvan ja kysyi mitä näen siinä.

isla_2

 

Kuvassa näkyy miten muslimit polttavat vääräuskoisia.

On ensisijaisen tärkeää tajuta se, että Eurooppaan tulleet muslimit eivät ole mitään pakolaisia. Tai jos ovatkin, meidän tehtävä ei ole ottaa vastaan heitä pakolaisina vaan heidän itsensä tehtävä on selvittää kenen usko on se oikea. Islamissa on kyse vain ja ainoastaan siitä, kenen usko on oikea. Shiiat vaiko sunnit. Riippumatta siitä kumpaa kulloinkin sorretaan ovat muslimit sotajalalla ensisijaisesti keskenään. Mutta kun tai jos he pääsevät tilanteessa yksimielisyyteen, he liittoutuvat meitä vastaan.

Meillä tässä tarkoitetaan mm, teitä kristittyjä, mutta ennenkaikkea ateisteja, jotka ovat koraaninkin mukaan uskottomia. Ateistilla ei ole muslimin mukaan mitään sellaista uskoa, jota he voisivat edes sietää. Ateisti on uskoton.

Entisen muslimin mukaan kaikki ne, jotka ovat ei-muslimeja, ovat koiria. Hän kysyykin, että miten eurooppalaiset islmamista luopuneet entiset muslimit ovat joutuneet mm. Ruotsissa salatun henkilöllisyyden piiriin? Miksi heidän henkilöllisyys joudutaan salaamaan vakavan väkivallan uhan takia? Miksi kaikki ne julkiset entiset muslimit alkaen Hirsi Alista Mona Walteriin elävät tappouhkauksien alla?

15 thoughts on “Miksi islamista luopuneet muslimit joutuvat sorron kohteeksi?

  1. Red Ice radiossa oli mielenkiintoinen kuunnelma abrahamilaisten uskontojen vaikutuksista eurooppalaisiin
   Stephen A. McNallen – Asatru: A Native European Spirituality

  2. Eräs väestöryhmä oli ”Venäjän” vallankumouksen ja siihen liittyneen punaterrorin takana, joka jätti jälkeensä miljoonia kuolleita.
   Itselleni tämä asia tuli melko suurena yllätyksenä.

   1. Sama nokkakansa on monen muunkin asian takana. Suomessa näitä on n.2000, mutta ahkerasti vinkuvat joka asiasta ja ovat esillä paljon, vaikka heillä ei ole mitään tekemistä suomalaisuuden kanssa.

 1. Miksikö kaikki islamista luopuneet ex-muslimit joutuvat vainon kohteeksi? Koska islamin erään perusopin mukaan muslimin velvollisuus on yrittää puhua järkeä uskonveljelleen tai -sisarelleen, mikäli saa tietää tämän olevan aikeissa luopua islamista. Mikäli tämä ei ole enää järkipuheen tavoitettavissa, on muslimin velvollisuus (siis nimenomaan velvollisuus, ei oikeus!) tappaa tämä luopio.

  Sellainen rauhanuskonto se islam on. Sen he tuovat tänne muassaan ja sitä he täällä elävät, lopullisena tavoitteenaan pakottaa meidätkin joko niin tekemään tai alistumaan dhimmeikseen, joiden on maksettava heille jizyaa.

 2. Miksi kuvassa oleva poikittainen tulivana on reilusti edempänä kuuvaajaanpäin jos tarkoitus on kiduttaa tai tappaa roikkuvat mutiaiset. Eikö liekin tulisi olla telineen jalkojen keskellä poikittain aiheuttaakseen tarpeellisen vahingon riippujalle? Näyttäisi photoshop harjoittelulle koko farssi, ei vaan tekijällä riittänyt älli ihan loppuunasti.

  1. Google kuvahaulla löytyy samasta tilanteesta monta muutakin kuvaa. Kyllä ne äijät palavat aivan oikeasti hengiltä.

   Isisin touhuja. Ei taida olla ihan normimeininkiä islamilaisista maista siis. No Youtubessa on homojen hirttäjäisiä Iranissa ja kaikkea muutakin mukavaa.

   Saa nähdä, koska meillä tietty imaami saa kerättyä rahat ikiomaan nostokurkeen. Ehkäpä ilman öljyrahoja joudutaan tyytymään käytettyyn pikku Hiabiin, joka sekin kyllä muutamat seksuaalit jaksaa kaulakiikkuun nostaa.

   1. Muistaakseni homous on laitonta Iranissa, joten hirttäminen on laillista. Joten ei mitään ihmeellistä, hirtetään siellä muitakin rikollisia.

    Iran kuitenkin on lähi-idän rauhallisimpia ja parhaimpia maita + sotilaallisesti mahtavin valtio vaikka on ollut yli 30v länsimaiden kauppasaarron alla. Tietenkin rauhallisuus,vakaus yms tarkoittaa vähän eri asioita entä esim suomessa.

 3. Islamista pois kääntyneet muslimit voivat perustaa lähi-itään oman valtion. Ihan kuin juutalaisetkin perustivat israelin Palestiinan maaperälle.

 4. Tulihan kiirus liittyä johonkin seurakuntaan. Suositelkaa, mistä pelastus helpoiten löytyisi löysin kriteerein? Ja valmis en sitten ole maksamaan yhtä helvetin pätäkkää. Onko vaihtoehtoja vai jäänkö pakanauskontoon?

  1. Nyt olisi hyviä ja huonoja uutisia: On todella olemassa uskonto, jonka monet edustajat eivät ole tehneet päivääkään töitä, mutta kykenevät silti tekemään tuhansien kilometrien pyhiinvaelluksia ja lomamatkoja huippuvaarallisiin kotimaihinsa. Ilmeisesti matkat maksetaan oman uskon ja kulttuuripiirin rikkaudella. Valitettavasti ko. uskonto taitaa olla tässä tapauksessa enemmän ongelma- kuin ratkaisupuolella.

 5. Siirijassa ,Irakissa jäljellä vain 2% kristittyjä .Kosovossa tuhottu kaikki kirkot .Islam pitää kieltää .Islam käyttää demokratia hyväksi .

 6. ei sinä ketään polteta.. ylen tyylistä lavastusta. notski on monta metriä edempänä. tellineen jalatki on kaikki kkaukana tulen takaana. lavastavat aihetta pakolaiuudellle. koko kriisi ja refugeepaska on YK:n teatteria allahille maailma invaasiossa

 7. islam ei ole muuta kuin likaisten irstaitten vanhojen miesten klubi, heidän seksuaaliset tarpeensa tulevat ensin lapsia ja eläimiä kohtaan. Ne taistelevat puolustaakseen islamia, ei siksi, että se on uskonto, vaan koska se antaa heille vapaan mahdollisuuden irstailla.
  Todisteena on se jos joku haluaa katsoa että islam ei tuota muuta kuin mädäntymistä ja turmellusta, kaikki kuolee islamin alla, kunnioitus, säädyllisyys, ihmiskunnan inhimillisyys, vapaus jne. Mussulmannit ei te muuta kun vahtii vaimo(jensa) ja tyttäriensä pilluja ja jahtaavat ”vääräuskoisia”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.