Mainokset

Ruotsin #me too-kamppanja kohdistuu ruotsalaisiin valkoihoisiin miehiin

metoo-man-repeller-oct-2017

#me too-kamppanja on saanut Ruotsissa hyvin erilaisen muodon kuin mitä se on saanut esimerkiksi Suomessa. Ruotsissa metoo:ta käytetään ruotsalaisia miehiä vastaan.

Alun perin me too lähti liikkeelle Yhdysvalloista, jossa erään julkkiksen ahdistelemat naiset alkoivat kertomaan, että julkkis oli ahdistellut myös heitä. Sieltä kamppanja levisi ympäri läntistä maailmaa.

Ruotsin kamppanjassa tuhannet ruotsalaiset naiset kertovat miten kantaruotsalaiset miehet ahdistelevat heitä. Myös uusruotsalaiset naiset kertovat miten kantaruotsalaiset miehet ahdistelevat heitä. Muutamat somalitaustaiset naiset ovat kertoneet kuinka heidän takapuoliaan kopeloidaan metrossa kuten myös muut hunnutetut naiset todistavat väkevästi valkoisen ruotsalaismiehen ahdistelua.

Kamppanjan seurauksena useat miehet ovat joutuneet eroamaan työstään. Monia julkkiksia on joutunut polttopisteeseen, kuten Aftonbladetin Fredrik Virtanen ja SVT:n pari toimittelijaa. Myös suosittu Martin Timell on joutunut kohteeksi. Timell piti vuosiakausia suosittua Äntligen Hemma-ohjelmaa, jota voisi verrata takavuosien Remonttireiskaan. Timell kavereineen rakenteli ohjelmassa pieniä remontteja terasseista kylpyhuoneen laatoituksiin. Timell on harmiton vanheneva mies, jonka kaikista vähiten voisi kuvitella harrastavan kolleegoidensa kopelointia.

martin-timell-puff-980x515.jpg

Martin Timell ohjelmassa Äntligen hemma.

 

Timellin tapauksessa tulee Ruotsin me too:n todellinen luonne esille. Kysymys on siitä, että Timell ei ole varsinaisesti rasisti siinä mielessä kuin rasisti käsitetään, mutta on joskus ohimennen sanonut lausuntoja, jotka uivat syvissä vesissä. Hän on lausunut mm, että oikeat rakennusalan ammattilaiset joutuvat jatkuvasti paikkaaman ammattitaidottomien uusruotsalaisten tekosia. Lisäksi Timell ei ole ottanut ohjelmaansa pakollista afrikaano- ja arabivahvistusta.

Tässä on syy, miksi Timell joutui ajojahdin kohteeksi. Timell on viimeinen rehellinen ruotsalainen mies. Hän osaa rakentaa, hänellä on hyvä yleistietämys asioista ja hän on asenteissaan neutraali, mutta saattaa sanoa vahingossa mitä oikeasti ajattelee. Kaikenkaikkiaan Timell on juuri sellainen mies, jota feministit vihaavat.

Ruotsin me too-kamppanjassa ei siis todisteta arabien ja afrikaanojen väkivaltaisia joukkoraiskauksia tai systemaattista ahdistelua. Siinä ei kerrota yksintulleiden afgaanien taharrus gamesta eikä siitä, että kolmansien maiden tulijamiehet pakottavat naisensa säkkeihin. Niin ikään kertomatta jätetään kouluissa tapahtuvasta systemaattisesta aikuisten miesten ahdistelusta pikkutyttöjä kohtaan ja kertomatta jätetään julkisissa liikennevälineissä tapahtuva ruotsalaisten tyttöjen huorittelu. Edelleenkään me toossa ei kerrota kuinka ruotsalaiset nuorisofestarit ovat muuttuneet hyvin vaaralliseksi tytöille ja yksin sekin jätetään kertomatta, että valkoinen nainen ei voi kuvitella edes kävelevänsä yksin tietyissä ruotsalaisissa lähiöissä hämärän tultua.

Mainokset

22 Comments on Ruotsin #me too-kamppanja kohdistuu ruotsalaisiin valkoihoisiin miehiin

 1. Vitun lesbofeministit // 24/10/2017 16:26 // Vastaus

  Tämä ”kampanja”on jostain hyvin korkealta ja hyvin järjestelmällisesti johdettu, kuuluu osaan mieleipiteiden muokkaus ohjelmaa.Valkoinen heteromies on nyt vapaata riistaa. En helvetti ymmärrä tätä logiikkaa että Eurooppaan halutaan sellaista porukkaa (muslimit) jotka vähät välittävät naisten tasa-arvosta ja haluavat alistaa naisen ihmisenä kamelin tasolle. Naisilla on ilmeisesti asiat olleet liian kauan liian hyvin.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 24/10/2017 19:52 // Vastaus

   Ketkäs ne siellä ”hyvin ylhäällä” puuhastelee? Samat NOKKAmiehet mitä kaikilla muillakin valkoiseen heteromieheen kohdistuvilla propagandakampanijoilla…ja ei, kyseessä ei ole arabien tai afrikaanojen touhuilu, kyseessä on pahimmista pahin (((kansanryhmä))) -Kaikki tietävät keitä tarkoitan…👃👹👃👹

   Tykkää

   • Rahan valta // 25/10/2017 05:27 // Vastaus

    Tässähän tätä totuutta.

    Tykkää

    • Talvisodanhenki // 25/10/2017 15:31 // Vastaus

     Siinähän niitä perkeleitä on pitkä rivistö! Tuossa on kasvot euroopan ongelmille -katsokaa tarkkaan -tämä väki on kaiken riiston ja nöyryytyksen taustalla.

     Tykkää

   • Aloittivat jalokivi-, kulta- ja vaatekaupalla aikoinaan // 25/10/2017 11:38 // Vastaus

    TV4, jossa Timell nikkaroi ja lääpiskeli, kuuluu TV4- ryhmään jonka omistaa juutalainen Bonnier- suku johon Jörn Donnerkin oli naimisissa Jeanette Bonnierin kautta. Bonnier on otettu nimi; suvun kantaisän Gerhard Bonnierin alkuperäinen nimi oli Gutkind Hirschel ja hän oli saksalainen juutalainen 1700-1800- luvun Dresdenissä ennen muuttoaan Tanskaan ja Ruotsiin. Suku on hyvin suuri. Ja omistaa suuren osan ruotsalaista mediaa.

    Tykkää

 2. Nimetön // 24/10/2017 16:42 // Vastaus

  Tottakai.Tämähän on ihan tuttua mädättäjien aiemmistakin toimista.Valkoihoisen vääräuskoisen heteron katse on raiskaus ja nekruarabin toimittama raiskaus on korkeintaan rasismin vastaista taistelua sekä tietenkin sen saman valkoihoisen vääräuskoisen heteron syytä.Kaikkeen syylliseksi päätetyn ihmisryhmän dehumanisointia jotta joukkomurha on mukavampi suorittaa.

  Tykkää

 3. -Beowolf- // 24/10/2017 16:48 // Vastaus

  Olisi tähän kampanjaan löytynyt parempikin kohde: Ruotsin raiskaustilastot. Peräti 95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää. http://beta.oikeamedia.com/o1-45157
  ” Tutkimus osoittaa muun muassa, että Euroopan ulkopuolelta syntyperää olevien miesten osuus törkeistä raiskauksesta on 84 prosenttia. Ruotsalaiset ovat vasta neljänsiä afganistanilaisten, irakilaisten ja somalialaisten jälkeen.
  Kaksi kolmesta törkeästä raiskauksesta tekee turvapaikanhakija tai miehet, joille on myönnetty oleskelulupa. Joka neljäs törkeän raiskauksen tekijä on ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttaja.”
  Mutta tällaisesta kampanjointihan olisi kaiketi rasismia?

  Tykkää

  • orbanisti // 24/10/2017 18:17 // Vastaus

   On kyllä loistavasti tehty tutkimus! Suosittelen lukemaan https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet.pdf ainakin taulukot ja kaaviot Google Kääntäjää käyttäen, jos sanasto ei ole hallussa. Ei-törkeissäkin raiskauksissa 51,3% tuomituista on Euroopan ulkopuolista syntyperää.

   Ulkomaalaistaustaisia seksuaalirikollisia tuomittiin vuosina 2012-2017 suhteessa eniten Solnan (71,4%), Södertäljen (70,9%), Malmön (69,9%) ja Tukholman (68,3%) tuomioistuimissa. Malmössä ja Tukholmassa ei siis valtavaa eroa PT-median tutkimukseen (77%), joka laskettiin paljon pienemmästä otoksesta ja pelkän nimen perusteella, jolloin mukaan tuli 3. sukupolven ulkomaalaistaustaiset.

   Tykkää

  • Vasta yli 100% olisi EHKÄ mainittavan arvoista. Kaikki alle sadan on natsien juonta.

   Tykkää

 4. Sitten kun Ruotsin ruutitynnyri räjähtää, jälki tulee olemaan ikävää katseltavaa.

  Tykkää

 5. Talvisodanhenki // 24/10/2017 17:36 // Vastaus

  Ruåtsi on kuoleva kansa.

  Tykkää

  • Auta, älä lannista // 25/10/2017 11:52 // Vastaus

   Älä kirjoita että Ruotsi on kuoleva kansa. Se vain riemastuttaa niitä suvakkeja ja musuja jotka lukevat PT-Mediaa! Sillä et kai ole juutalaisten asialla…? 👉 👃🏻👃🏻👃🏻👁

   Ruotsi tarvitsee järkeä ja apua, ei mitään luovuttamispropagandaa.

   Tykkää

   • Talvisodanhenki // 25/10/2017 15:38 // Vastaus

    Ruåtsi ei ole pelastamisen arvoinen -yhdenkään suomalaisen ei pidä tuhlata rajallisia voimavarojaan swedupettereiden auttamiseen. Kuka tuntee historian ymmärtää kyllä ettei yhteistyö petollisten hurrien kanssa ole KOSKAAN johtanut suomen kannalta hyvään lopputulokseen. Ei koskaan.

    -Monikulttuurinen kansainkoti saa hukkua paskaan -sen nämä suomen riistäjät ovat totisesti ansainneet!

    Tykkää

 6. Valtsu // 24/10/2017 17:39 // Vastaus

  Oli hetkestä yksi selvä, että kohta ollaan taas kollektiivisessa syytteessä. Pieninkin kamppiksen kyseenalaistus on sama kuin raiskausten hyväksyminen. Vähän sama kuin huomautus tiettyjen ryhmien törkeästä yliedustuksesta raiskauksissa kääntyy jotenkin huomauttajan päälle räkimiseksi. Ei uskalla edes miettiä, mitä tapahtuu, jos joutuu joskus menemään auttamaan uhria ko. tilanteessa.

  Tykkää

 7. Se että valkoisen miehen pää on taas pölkyllä voi liittyä tähän http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=1406
  Veli Bob Weinstein on myös elokuvatuottaja ja kas kummaa…http://www.rollingstone.com/music/news/bob-weinstein-accused-of-sexual-harassment-w509396

  Tykkää

 8. Ei ole tekopyhyydellä rajaa // 24/10/2017 19:30 // Vastaus

  Jep jep, se että muutama Ruotsalainen vanha snuskgubbe puristeli perseestä 12 vuotta sitten, SEHÄN SE ON RUOTSIN NAISTEN SUURIN ONGELMA TÄLLÄ HETKELLÄ. Millä ryminällä nuo uutiset pukkaa niin luulisi että herra Timell olisi syyllistynyt kymmeniin puskaraiskauksiin sekä TV4 kavereidensa kanssa harrastanut alaikäisten tyttöjen joukkoraiskauksia.

  Tykkää

 9. Ei ole tekopyhyydellä rajaa // 24/10/2017 19:35 // Vastaus

  Odotan innolla, seuraavaksi aika satavarmana alkaa uusi remonttisarja jossa katsojia ilahduttaa taidoillaan rehti ja säädyllinen muslimimies!

  Tykkää

 10. Ei ole tekopyhyydellä rajaa // 24/10/2017 19:39 // Vastaus

  Entäs se kun Ruotsin raiskaukset ovat lisääntyneet noin 6 biljoonaa prosenttia, niin vasemmisto selitti sen sillä että: ilmoituskynnys on madaltunut. Eli raiskauksia ei ole ollenkaan tapahtunut vaan niitä Ruotsin lutkat vaan ilmoittelee helvetisti. Noh, KUINKA MATALA ON ILMOITUSKYNNYS tässä ”Me too”-sketsissä??

  Tykkää

  • Voi sen kai noinkin selittää. Kevytkenkäiset haluavat ilmaiset sukupuolitautitestit ihanien muslimilasten kustannuksella? Natsit vastuuseen!

   Joku keksi, ettei ilmoituskynnyksen ollessa hyvin korkealla 60- ja 70-luvuilla arabien ja afrikkalaisten tekemistä raiskauksista ilmoitettu juuri ollenkaan. Natsit vastuuseen!

   Tykkää

 11. Nimetön // 24/10/2017 21:54 // Vastaus

  Ruotsin tilastoissa 4,4% raiskauksista on kantaruotsalaisten tekemiä.
  Nähtävästi ollaan päätetty aloittaa vähemmän tärkeästä päästä.

  Tykkää

  • orbanisti // 24/10/2017 22:49 // Vastaus

   Kyllä pahoinpitely/päällekarkausraiskauksista (överfallsvåldtäkt). Tutkimuksen sivulla 19 on maiden edustuksia tuomioista laajemmissa rikosnimikkeissä. Tässä ruotsalaisten osuus.

   Raiskaus: 34,3%
   Törkeä raiskaus: 9,5%
   Lapseen kohdistunut raiskaus: 61,7%
   Törkeä lapseen kohdistunut raiskaus: 46,1%

   Siis noin joka kolmas raiskaus ja joka kymmenes törkeä aikuiseen kohdistuva raiskaus on ruotsalaisen tekemä. Afrikan ja Lähi-idän maat ovat järkyttävän yliedustettuja ja lapsiin kohdistuvissa löytyy kärjestä myös Etelä-Amerikan maita.

   Tykkää

 12. Siis noin joka kolmas raiskaus ja joka kymmenes törkeä aikuiseen kohdistuva raiskaus on ruotsalaisen tekemä.
  …ja kolmannen polven maahanmuuttaja lasketaan ruotsalaiseksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: