Ängelholmin ”terrori-isku” olikin vain hevosenleikkiä

13

BI01tU9FiviPrMTkIfO62MeQk6E

Aiemmin Ängelholmissa ravintolaan tehty jonkinlainen terrori-isku on osoittautunut harmittomaksi hevosenleikiksi. 21-vuotias mies heitti ravintolan ikkunasta sisään lasipulloja, joita epäiltiin palopommeiksi.

Nyt tutkimuksissa on kuitenkin selvinnyt, että palopommit olivat avaamattomia mehupulloja ja miehen pommivyökin osoittautui jonkinlaiseksi hierontavyöksi. Hierontavyöstä oli viritelty jonkinlaisia johtoja kaukosäätimeen, joka antoi kuvan pommivyöstä. Mies siis leikki terrori-iskua.

Mies otettiin kiinni sivullisten toimesta, mutta poliisi on päästänyt miehen jo vapaalle ja häntä epäillään tällä hetkellä vain laittomasta uhkauksesta. Myös SÄPO oli mukana tutkimuksissa, mutta sieltä suunnasta asiaa ei avata sen kummemmin.

 

 

Advertisements

7 thoughts on “Ängelholmin ”terrori-isku” olikin vain hevosenleikkiä

  1. Kerrankos sitä tulee vitsi täräytettyä! Ravintelissa nauretaan vieläkin sykkyrässä.

  2. Lapsukainen on vain hädissään harjoitellut rasismia vastaan itsepuolustautumista todellisen tilanteen varalle samalla epähuomiossa polpon vasteaikaa yms. testaillen.

  3. Hyvää harjoitusta itse tositoimia varten. Ikkunoiden rikkomisesta ei tietenkään tarvitse sen enempää puhista, sillä rikkovathan ne ruotsalaisetkin ikkunoita.

  4. Miehelle lievä nuhtelu ja sormen heristys ja poliiseille syyte voimankäytön ylimitoituksesta. Myös korvauksia harkitaan koska mies sai traumoja tapauksen johdosta.

  5. Larpata voi myös niin, etteivät muut tiedä osallistuvansa. Jihadia ei kannata joka maassa larpata, sillä se saattaa käydä hengen päälle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.