Järvan kuolemanpartion kontolla kymmeniä murhia

0

d55b8495-a05d-475c-95dc-b32e7b28473e

Vuosi sitten joulukuussa ammuttiin Rinkebyssä kaksi uusruotsalaista veljestä kahvilassa. Paikalla oli kymmeniä silminnäkijöitä.

Tekoaikaan Cafe Mynta-nimisessä kahvilassa illalla oli paljon ihmisiä. Murhamiehet ryntäsivät kahvilaan automaattiasein varustautuneina ja ampuivat teloitusluontoisesti kaksi tunnettua uusruotsalaisveljestä. Ampujat vähät välittivät silminnäkijöistä. Useita laukauksia päähän ja lits, aivot valuivat lattialle.

Nyt vajaa vuoden jälkeen ampujat ovat edelleen vapaana ja tutkimukset ovat jäissä. Kukaan kahvilassa paikalla ollut henkilö ei ole nähnyt eikä kuullut mitään. Silti ampujat tiedetään yleisesti. Ihmiset vain eivät uskalla kertoa mitään.

Teon takana on eräänlainen kuolemanpartio, jonka kontolla on kymmenkunta murhaa viimeisen parin vuoden aikana. Tekijät ovat erittäin väkivaltaisia ja pelättyjä. Pienikin ”rike” aiheuttaa kuolemantuomion. Partion listalla on ainakin 16 ja 19 vuotiaiden murhat Bromstenissa ja Brommaplanilla. Bromstenin tapauksessa 19-vuotias amuttiin kävelytiellä ja 16-vuotiaan pää ammuttiin brommalaisella huoltoaseman pihalla useiden silminnäkijöiden nähden. Näistäkään teoista ketään ei ole tuomittu.

Tukholman poliisin mukaan he ovat yrittäneet saada ihmisiä kertomaan tietonsa, mutta kukaan ei ole puhunut mitään.

Neljä kuolemanpartion jäsentä ovat tosin nyt vangittuna aiemmin viime keväänä tapahtuneesta murhasta. Tuolloin Uppsalassa ammuttiin mies keskellä kirkasta päivää satojen ihmisten nähden. Ampujat ampuivat mafiatyyliin automaattiaseilla miehen keskellä vilkkaan ostoskeskuksen liikenneympyrää.

Kuolemanpartio on jonkinlainen monimutkainen seuraus Järvan alueen jengisodasta, jossa Rinkebyn, Tenstan ja Husbyn rikolliset arabiinot ja afrikaanot ovat tuoneet kotimaansa konfliktin Ruotsiin. Toisaalta partion kerrotaan tekevän murhia pikkurahasta.

 

10 thoughts on “Järvan kuolemanpartion kontolla kymmeniä murhia

 1. Jos tekijät tiedetään yleisesti, niin kai poliisilla luulisi olevan teknisiä todisteita. Toisaalta, jos ovat olleet naamioituneena ja kyseessä ammattirikolliset, voi todisteiden löytyminen olla vaikeaa. Omerta.
  Onko Ruotsissa mahdollisuutta todistaa anonyyminä vai onko koneistossa syväkurkkuja?

  1. Nimettömän nimi on aina mahdollista selvittää tai päätellä. Sen oivaltaminen kuka on voinut kertoa jotkut tietyt asiat, on monesti aika helppoa.

   Mutta luulen – joskaan en tiedä -, että muslimilähiöstä ei lähtökohtaisesti lähdetä asioita kertomaan ”ulkopuolisille”. Jos ihminen joka päivä rukoilee viisi kertaa, on aika helppo kuvitella uskonnon olevan käyttäytymisessä tärkeämpää kuin vääräuskoisten oikeuskäsityksen.

 2. Tekee hyvää moraaliselle koheesiolle kun apinalaumat irakista ja afrikasta pistää aakoolla missä vaan muutamasta kympistä. Ei kyllä sekään tee niin höpöä kansalliselle itsetunnolle kuin jatkuva raiskausvaara ja päivittäiset joukkoraiskaukset. Varsinkin lasten seksuaalinen terveys ja psyyke kehittyy hyvin kun kun seksiin tutustutaan 2-12 tumman mulkun voimin poliisin, hallinnon ja hyvien ihmisten katsellessa muualle koska raiskauksia ei oikeasti tapahdu.

 3. Viimeksi eilen tuli luettua kirjoitus (Hesarin kommenttiosiosta) siitä, että Ruotsin lähiöiden ongelmat ovat rankasti liioiteltuja. Kommentoija tuki näkemystään sillä, että Ruotsin poliisi saattaa mennä kiireelliseen hälytystehtävään ongelmalähiöön myös yhdellä partiolla.

  Eli se että Ruotsin poliisi joutuu turvaamaan normaaleja työtehtäviään ja kalustoaan tukipartioilla ei merkinnyt mitään vaan se, että se mahdollisesti joskus uskaltaa toimia vain yhdellä partiolla oli oleellista! On niin mykistävää lukea tavallisilta, koulutetuilta suomalaisilta tällaisia tekstejä, ettei oikeastaan ole niin väliä pitääkö kirjoittajan väittämä edes paikkaansa.

 4. Vai että palvelut ovat ihan pikkusummalla käytössä – no toivottavasti kenellekkään ei tule mieleen tilata palveluita vaikkapa helsingin pravdan toimitukseen tai johonkin muuhun vastaavaan…

 5. Oi, mitä kylttyyrillistä vibraatiota! Kyllä nyt vasemmistoliiton Kontula, Modig and Andersson ovat pöksyt märkinä!

 6. kyllä näitä kannattaa lähteä ratkomaan oikeassa järjestyksessä. palmen murhan selvitys on vielä vähän kesken.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.