Muuan 16-vuotiaan afgaanin ikä rukattiin täysi-ikäiseksi: Varaäiti epätoivoinen

13
3494722_2048_1152
16-17-vuotias Sami, jonka ikä rukattiin täysi-ikäiseksi.

Eräs vanha uutinen jaksaa naurattaa. Sverigesradio kertoi vuonna 2015 eräästä afgaanilapsesta Samista, joka tuli Ruotsiin ns. yksintulleena ja kertoi iäkseen 16-vuotta.

– Kun lähdin Afganistanista niin äitini sanoin minulle, että olen 16-vuotta, Sami kertoili tuolloin pari vuotta sitten.

Maahanmuuttovirasto ei kuitenkaan uskonut miehen ikää ja hänet laitettiin ikätesteihin, jossa mm. hampaita ja ranteet röntgenkuvattiin. Lääketieteellisen tutkimuksen perusteella miehen iäksi arvioitiin vähintään 18-vuotta.

Tästä seurasi monia asioita. Sami joutui lopettamaan koulunkäynnin teinien joukossa ja hänet siirrettiin aikuisille tarkoitettuun vastaanottokeskukseen. Häntä ei siis enää pidetty lapsena vaan aikuisena miehenä. Siihen asti Samilla oli ollut uskottu mies, jollainen kaikilla alaikäisillä on, jos hänellä ei ole vanhempia. Uskottu mies oli muuan Lotta Larsson. Kun Samin ikää rukattiin ylöspäin niin uskotun miehen toimi loppui ja Larsson jatkoi Samin ”tukihenkilönä”.

Kuvassa alla Sami ja hänen ”tukihenkilönsä” Anna Larsson. Minkä luulette Larssonin motiivien olevan? Ei näytä ihan tavalliselta ”tukisuhteelta”.

3494720_2048_1152
Lotta Larsson oli ensin Samin ”varaäiti” ja nykyään tukihenkilö.

Lotta Larsson oli tuolloin 2015 hyvin kriittinen Maahanmuuttoviraston päätökseen rukata miehen ikää täysi-ikäiseksi:

– Tämä on kaikenkaikkiaan hyvin loukkaavaa.

Toinen afgaanilasten auttaja Lotta Lagnander kertoo, että röntgentestit perustuvat länsimaisten ihmisten ruumiinrakenteeseen ja niitä ei voi suoraa pitää oikeina toiselta puolen maailmaa tulevien ihmisten kohdalla.

– Me kaikki tulemme eri puolilta maailmaa ja se vaikuttaa siihen miltä näytämme. Siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Tämä pitäisi ottaa huomioon kun katsomme ihmisen ulkonäköä ja arvioimme tämän ikää.

 

Advertisements

25 thoughts on “Muuan 16-vuotiaan afgaanin ikä rukattiin täysi-ikäiseksi: Varaäiti epätoivoinen

 1. Kerrankin juttu ja mainos kohtaavat! Tuolla oikeassa yläkulmassahan mainos kertoo että ”Korkea käytettävyys ja suomalainen palvelu” ja blondi hymyilee iloisesti alaikäisen afgaanin suuntaan.. Hieman murheelliseksi tosin veti tämän ruotsalaisen Lotan ikä-
  ja ulkonäkökäytettävyyspotentiaali mutta palvelu varmasti hänelläkin pelaa.

 2. Ennenvanhaan impivaarassa äiti oli se jonka pimpasta maailmaan tultiin – nykyään ilmeisesti äiti on se joka jakaa pimppaa maailmalta tulleille arabeille.

 3. Hyvät Ihmiset voivat halutessaan kumota tieteelliset todisteet, jos ne eivät vastaa omaa tunne- ja tahtotilaa. Lisäksi Aurinko kiertää Maata, jos Sami on niin sanonut.

 4. Afgaanit ovat tietääkseni samaa ihmislajia kun eurooppalaisetkin, joten on naurettavaa väittää ettei ikätesti päde heihin.

 5. Kyllä on vittumaisen näköinen ählämi -tarkoitan siis normaaliakin ärsyttävämpi ananastukka.

  1. Eikö se sitä paitsi ole rasismia, rotuoppia pahimmillaan kun noin puhuu, toista sorttia, mukamasti..

   1. Se on juuri sitä. Avoimen rasistista puhetta koska olen rasisti -aina ollut ja tulen aina myös olemaan.

 6. Mitenkäs nyt ne puheet, että ihmisrotuja ei ole olemassa – eikö tämä sitten pädekään enää ja ihmiset eivät olekaan kaikki samanlaisia?

  1. No se nyt on aina ennenkin ollut vähän niin kuin tilanteen mukaan joillaki ihmisillä.
   Joskus on väitetty neekeriä valkoiseksi ja valkoista neekeriksi kummatli väittäjät tietenki oikeassa.

 7. Katos vaan kun on bulevardin kanssa yksyhteen tausta mutta tuo kioski on rapistunut ja ilman liiketoimintaa.

  Eivätkö herraskaiset kansalaiset enää pasteeraa vapaa-aikoinaan tuollaisissa kaupunkitilansyöjissä ja osta huvituksekseen pilsneriä tai makeispussia.

  Pohjoismaisen sivistysvaltion kulttuuri alkaa rappeutua mutta eihän se ole minulta pois, kun asun maalla.

 8. SPR on joku järjestö joka liittyy tähän touhuun kuulemma? En tiedä mistä lyhenne tulee mutta onko se ehkä Sosialistinen Paritus Rinki?

 9. Mua huvittaa aina nämä yksin tullut ”lapsi” ja vanhempi nainen jutut. En voi mitään että mieleen tulee muuta kuin että vanhemmat rouvat, vanhatpiiat, eronneet hakevat uudelleen herännyttä ”värinää” näistä ”alaikäisistä” nuorista miehistä. Tuskin valtamedioiden tomittajatkaan aivan kaikkia tarinoita niele karvoineen kaikkineen. Onhan tarinat hienoja ja humaaneja mutta mitä tapahtuu oikeasti kun lasta nukutetaan illalla tai vietetään yhteisiä helliä hetkiä. Voihan olla että osa on oikeasti vain ”varaäiti” ja mieleni on likainen kuin paskasasangon sisältö. Ajattelen asiaa aina toisin päin miehen näkökulmasta, Suomeen ja Ruotsiin olisi tullut nuoria hyvänäköisiä pakolaisnaisia ja vanhemmat miehet kilvan tarjoaisivat turvapaikkaa ja hoivaa heille. Mikä reaktio medioissa olisi, no vastaan itse, melkoinen paskamyrsky ja metoo meininki.

 10. Ainahan maahantunekeutujat valehtelevat ikänsä saadakseen enemmän rahaa mutta entä mitkä mahtavat olla tuon vastenmielisen näköisen ämmän motiivit tähän ns. auttamiseen

  Ettei vaan musta muna. :/

  1. Juuri näin, esimerkiksi itäisen Ukrainan alueella on valtavasti tulemaan halukkaita neitoja, miehet kun ovat kuulemman mukaan joko rintamalla tai alkoholisteja. Riittäisiköhän tosiaan kukkahattujen ymmärrys,empatia ja avustamishalukkuus jos näitä – varmaankin enemmän, isomman ja todemman – avun tarpeessa olevia lähtisiä ”hyyssäämään”?

 11. Eilinen ”Uppdrag Granskning”: Rohullah Eftekhari esiintyi Ruotsissa 17- vuotiaana ja peitti haastattelussa naamansa koska pelkäsi ”afgaanipoliisia”. Kun hänet heitettiin Ruotsista ulos kävi ilmi että hän oli hakenut turhapaikkaa VIIDESTÄ maasta KOLME kertaa ja saanut hylsyn, niin myös Ruotsista. Hänet siis kuskattiin hienosti upealla turistibussilla ja erikoislentokoneella Kabuliin. Siellä hän riisui naamanaamionsa (yhtäkkiä ei enää tarvinnutkaan pelätä) ja osoittautui noin nelikymppisen näköiseksi, tupakkia vetäväksi äijäksi joka Ruotsissa oli siis esiintynyt lapsena:

  https://www.svt.se/special/afghanutvisningarna/

  Haastatellun Afganistanin immigraatioviranomaisen mukaan taloudellinen puoli (= menetetty Taikaseinä) on näille jätkille suurempi ongelma kuin mikään levottomuus ja turvattomuus maassa. Palautetut pojat saavat jopa asua hotellissa kaksi viikkoa viranomaisten piikkiin.

 12. Ihania nämä Itämaan Pehmeät Jänikset kun niille kelpaa vanhempikin ”tyttö”!

  1. Arabipoika saa hieman ”vierihoitoa” vanhemmalta rouvalta, mutta kyllä siinä joutuu nuori geelitukka nielemään ylpeytensä kun joutuu k.o. daamin seksileluksi. Nuori mies joutuu totisesti tienaamaan diskorahansa polkemalla daamia kuin tulpatonta mopoa.

   No, siinä on sitten kavereiden kanssa kivaa vaihtaa ja vertailla kokemuksia! Ei muuta kuin nimi äkkiä testamenttiin, jos naista sattuu kohtaamaan ikävä ”onnettomuus”, siinä mielessä kaveri on kyllä massinsa ansainnut….

   1. Suvakki näkee noissa vain alapään, ei yläpäätä josta normaali ihminen voisi nähdä ihmisen iän kerta vilkaisulla. Tuo ukko on vähintään 40 vuotias.

 13. ”Lotta Lagnander kertoo, että röntgentestit perustuvat länsimaisten ihmisten ruumiinrakenteeseen ja niitä ei voi suoraa pitää oikeina toiselta puolen maailmaa tulevien ihmisten kohdalla.”

  Mitä ihmettä?
  Eikö me ollakkaan dna:n mukaan lähempänä toisiamme kuin Skansenin vs. Seurasaaren oravat?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.