Tutkimus: Lähes kaikki Ruotsin raiskaukset Euroopan ulkopuolisten miesten tekosia

12

images (1)

Joakim P. Jonasson teki tutkimuksen Ruotsin seksuaalirikosten taustoista ja se osoittaa, että lähes kaikki maan seksuaalirikokset tehdään uusruotsalaisten toimesta. Jonasson kertoo halunneensa avata rikosten taustoja, koska maahanmuuttoministeri Morgan Johansson kertoi tammikuussa, että hallitus ei aio avata tätä asiaa BRÅ:n (rikoksentorjuntavirasto) avulla.

Tutkimus perustuu käräjäoikeuksien langettaviin tuomiohin 2012-2017 ja siinä on mukana kaikki seksuaalirikoksista langetetut tuomiot 40:stä käräjäoikeudesta. Kaikenkaikkiaan käräjäoikeuksia on 46 ja Jonassonin mukaan jotkut käräjäoikeudet eivät halunneet ottaa osaa tutkimukseen.

Joitakin tuloksia tutkimuksesta:

 • Ruotsalaisten miesten osuus, joilla on ruotsissa syntyneet vanhemmat, seksuaalirikokset ovat laskeneet selvästi vuodesta 2013.
 • Afgaanien tekemät seksuaalirikokset ovat lisääntyneet merkittävästi alkaen vuodesta 2015 ja joka 10. seksuaalirikos on afgaanin tekemä.

84 % törkeistä raiskauksista tehdään Euroopan ulkopuolisten tulijoiden toimesta. Ruotsalaiset ovat vasta neljäntenä sijalla afgaanien, irakilaisten ja somalien jälkeen. 2/3 raiskauksista tehdään turvapaikanhakijoiden toimesta.

 • 90 % joukkoraiskauksista tehdään Euroopan ulkopuolisten miesten toimesta ja joka neljäs joukkoraiskaaja on afgaani.
 • Ruotsalaiset miehet, joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet Ruotsissa tekevät 6,7 % joukkoraiskauksista.
 • 95 % puskaraiskauksista tehdään Euroopan ulkopuolisten miesten toimesta.

Koko tutkimuksen voi lukea täältä:

https://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/

21 thoughts on “Tutkimus: Lähes kaikki Ruotsin raiskaukset Euroopan ulkopuolisten miesten tekosia

 1. ”Jonasson kertoo halunneensa avata rikosten taustoja, koska maahanmuuttoministeri Morgan Johansson kertoi tammikuussa, että hallitus ei aio avata tätä asiaa BRÅ:n (rikoksentorjuntavirasto) avulla.”

  Olipa ullatus.

  Mutta kaikkein pahinta häirintää tietenkin on se. että valkoiset heteromiehet lähestyvät naisia seksuaalisessa mielessä. Tästä pitää paasata täysin palkein.

  Nämä varsinaiset seksuaalirikokset sen sijaan eivät ole niin kauheita, koska raiskaus kestää vain hetken, mutta rasismi kestää ikuisesti. Ja seksuaalirikoksia ei oteta julkisuudessa esiin, ettei tiettyjen väestöryhmien maine tahriinnu ja kansalaiset hämmenny.

 2. Kyllä keharien mainen on tahriintunut totaalisesti,turha on ruotsalaisen eliitin sitä yrittää pimittää.
  Ei tuo tutkimuksen tulos kyllä pienimmässäkään määr4in ketään todellisuudessa yllättänyt.
  Eittä jotku ministerit kehtaavatkin salata tällaisia tosiasioita jotka he pirun hyvin tietävät todeksi.
  Mutta oni se rikollisen vastuutonta omaa kansaa kohtaan tuomonen pimitysyritys.

 3. Matematiikka on natsismia joka raiskaa ihanien pikku palleroiden tunteita joten tottakai he joutuvat puolustautumaan.Pitää vaan ymmärtää ja tiedostaa sekä lisää rahaa kotouttamiseen.

 4. Eikä ole!!!!! Vaan kaikki raiskaukset tekee MIES!!!!! Etnisyydellä eioomitäääänväliii!!!!!!! SITÄPAITSI VALKOISET MIEHET EIVÄT OLE NÄHNEET SOTAA JA HEILLÄ MENEE ELÄMÄSSÄ HYVIN JOTEN HEIDÄN EI TARVITSE RAISKATA!!! VALKOISEN MIEHEN RAISKAAMAKSI JOUTUMINEN ON NIIN PALJON NÖYRYYTTÄVÄMPÄÄ JA LIKAISTA!!!!!!!! ANTEEKSI MOHAMMED ETTÄ RAISKASIT MINUT!!!!!! TOIVON ETTÄ VOIT ANTAA MINULLE ANTEEKSI.

 5. Ei-törkeistä aikuisiin kohdistuvista raiskauksista Euroopan ulkopuoliset miehet tekevät ”vain” 51,3%, joten korjaa otsikko joko muotoon ”törkeät raiskaukset” tai ”enemmistö Ruotsin raiskauksista” ettei tule urputusta valeuutisesta. Ruotsalaisten osuus on silti vain 34,3%.

  Lapsiin kohdistuvissa raiskauksissa Euroopan ulkopuolisten osuus ei ole ihan niin räikeä (26,6%, törkeät 36,8%), mutta tuomioissa korostuu afgaanien ja eteläamerikkalaisten yliedustus. Balkanilaiset ja romanialaiset kun erottaisi tilastoinnissa omaksi kategoriakseen niin tulisi kulttuurierot vielä paremmin esiin.

 6. Sensuuri iski heti suvakkien toimesta!
  Jonassonin blogi suljettiin worldpressin toimesta asiattomana.

   1. Voi olla, että sivuilla on pientä häiriötä suuren kävijämäärän takia, mutta WordPress ei sulje kenenkään blogia ihan pikkujuttujen takia. Varsinkin kun pääpaikka on Los Agelesissa. Kuten Pt-median.

 7. Miksi naiset eivät vouhkaa näistä metoo kampanjoissaan. Vai onko tämä sitä parempaa ahdistelua kun sotaa ja vainoa pakenevat ovat vain seksuaalisesti hätätilassa.

  1. Näistä raiskaavista superosaajista pitäisi julkaista vanhemmat.com tyyliin valokuvat. Metoo tekstin kera, tottakai.

 8. Eikös myös suomen seksuaalirikokset ole tuplaantunut 2015 jälkeen? Asiasta ei kuitenkaan saa esittää tarkentavia tilastoja tai kannanottoja. Eli, olemme tilanteessa jossa kaikki tietävät ahdistelujen ja raiskausten räjähdysmäisen kasvun syyt, mutta tilanteelle ei voi tehdä mitään koska syy-seuraus-suhdetta ei saa käsitellä.

 9. Etoo koko #metoo- kamppanja koska kehareiden jatkuvaa pillurallia yritetään tosissaan peittää ja vähätellä Ruotsissa hirttämällä muutama kaikkein tykätyin TV- juontaja. Yhtä jopa leimataan rasistiksikin.

 10. Prosentti sinne tai prosentti tänne… kemuja tulee jatkuvasti lisää Ruotsiin 500-700 kpl viikossa PLUS pimeästi tulevat päälle. Migrin ennuste on 24000 uutta turhista vuodessa sekä 2017 että 2018. Eli 48000 joista suurin osa on miehiä jotka tykkäävät paneskella vaikkapa puskassa jos ei muuta paikkaa näy. Joten yksinkertaisinta on olettaa että raiskaukset yleistyvät entisestään ja suhdeluku raiskauksissa tulee olemaan: 99% kemut ja muut matut, 1% aidot kantikset.

 11. Huomattaisin kaikkia siitä, että kaikki pt-median jutut ovat Paavo Tajukankaan oman mielikuvituksen tulosta. Mikään ei siis ole totta mitä pt-media uutisoi!

 12. Hyvää päivää,
  Sain viestin, että tarvitsette lainaa ja tarvitsetko edelleen lainaa? Tarvitsetko hätälainan / hyvityksen? Onko sinulla rahoituskriisiä? Tarjoan kaikenlaisia lainoja. Luotan luottaen selkeissä ja ymmärrettävissä olosuhteissa alhaisilla koroilla 2%. Tarjoan Xmas-lainoja, yritysluottoja, henkilökohtaisia lainoja, opiskelijaluottoja, autolainoja, pankkilainoja, nopeita lainoja ja lainoja laskujesi maksamiseen. Ota yhteyttä: (saurtwinter.at@gmail.com) tietäen, että yritys voi tarjota sinulle lainamäärää, jota etsit.

  Sinun rehellisyys ja yhteistyö ovat tavoitteita menestymistasi.

  Toivottavasti vastaat pian.

  Parhain terveisin,
  Herra Henry King.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.