Södertäljen syyrialaismafiasta

0

stlje-683

Norjalainen Aftenposten julkaisi toukokuussa 2015 Norjan poliisin raportin, jossa varoitettiin siitä, että tarpeeksi suuri määrä saman etnisyyden taustaisia maahanmuuttajia tietyllä alueella aiheuttaa sen, että alueelle syntyy oma ikäänkuin erillinen valtiosta irrallinen ”pienoisvaltio” lakeineen, sääntöineen ja talouksineen.

Tällaisia alueita ei valtajärjestelmä sitten enää pystykään kontrolloimaan. Norjan poliisi kertoi Ruotsalaisen Södertäljen kaupungin syyrialaisinvaasion vaarallisena esimerkkinä tällaisesta ilmiöstä ja kertoo, että ruotsalaiset ovat menettäneet otteensa kokonaan maahanmuutosta.

Luonnollisesti Södertäljen vähät jäljellä olevat ruotsalaiset politiikot ovat eri mieltä ja Södertäljen kunnanhallituksesa jopa sanotaan, että kaupungin rikollisuudella ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa.

                                  ***

Tein tiivistelmän Södertäljen tilanteesta. Tätä ei valtalehdistä voi lukea.

Södertäljessä valtaa eivät siis pidä ruotsalaiset vaan syyrialaiset, eli ns. södertäljemafia eli syyrialaismafia. Tämä on Ruotsin suurimpia ja vaikutusvaltaisimpia mafioita, joiden vaikutusvalta ulottuu pikkupojista- wannabegangstoista kunnallispolitiikoihin, ja sanotaanpa heillä olevan jalansijaa moniin pankkeihinkin. Mafia siis on mukana kaikissa kaupungin ”kerroksissa” ja elimissä. Käytännössä kaupungissa ei voi tehdä mitään, etteikö syyrialaismafia jollain tavalla olisi osallisena siinä.

Syyrialaismafian vaikutusalue on laaja: pesäpaikka on Södertäljen Ronnaassa, mutta käytännössä koko Södertälje on mafian hallussa. Kaupungin 60 000 asukkaasta noin puolet ovat syyrialaisia, loput muita pakolaisia ja yksittäisiä ruotsalaisia siellä täällä. Lisäksi vaikutusvaltaa on Botkyrkan kaupunginosissa Norsborg- Fittja- Hallunda- alueella.

                                 ***

Vaaralliseksi tämän mafian tekee se, että syyrialaisväestö seisoo aika yksissä tuumin sen takana. Mafia on jakautunut eri kerroksiin:  jengin ”avoimen rikollisen” siiven jäseniä , eli ”gangstoja” arvioidaan olevan 100- 200. Toimeenkuvaan kuuluu huumekauppa, murhaaminen, kiristys, rahanpesu ja kaikki ”likaiset työt” kuten velan perintä ja ”velan perintä”. Nämä ovat raakoja ja välinpitämöttömiä henkilöitä, jotka saattavat ampua ihmisen hengiltä vaikkapa liikenneruuhkassa, jos gangstaego kokee tulleensa loukatuksi. Heidät tuntee kaupungilla isoista Bemareista ja Hummereista ja kultaketjuista.

Kun taas eräänlainen ”valkokaulussiipi” häärää syyrialaisten kirkkojen ympärillä. Vuoden 2015 talven aikana rikospoliisi tutki massiivista rahanpesu-, petos- ja väärennösrikosvyyhtiä, jossa pyöri miljoonasumma rahaa ja jossa on ollut kuultavana liki 100 syyrialaisten kirkkon sisäpiiriin kuuluvaa henkilöä ja ainakin 50 henkeä on ollut vangittuna.

Gangstasiipi ja kirkkosiipi ovat siis samaa yhtä syyrialaismafiaa, mutta heillä on ikäänkuin eri toimiala. Gangstat pyörittävät huumekauppaa ja kirkon miehet pesevät tämän rahan puhtaaksi. Näin myös pidetään julkisivu puhtaaana. Tai siis pidettiin näihin päiviin asti. Tyyli on samantapainen kuin italialaismafiosoilla, joissa oltiin kirkon piirissä hyvinkin hurskaita, mutta samaan aikaan porukaa lakosi kuin heinää.

Södertäljessä kaikki asiat pyörivät tai ovat pyörimättä syyrialaismafian kautta. Rakennusalalta ei saa aliurakoita, jos ei tunne syyrialaisia, ravintolaa ei voi pyörittää, jos ei käytä syyrialaismafiaa tukkurina jne. Toisaalta kaikki kaupungin ravintolat ja rakennusfirmat ovat syyrialaisten hallussa, joten yrittäjää ei tarvi pakottaa mihinkään. Jos ruotsalainen yrittäisi avata Södertäljeen ravintolan hänen toimensa vaikeutettaisiin niin paljon, että yrittäminen olisi mahdotonta.

                                 ***

Vuonna 2011 alkoi vuosia kestänyt oikeuden käynti syyrialaismafian gangstasiipeä kohtaan, jossa 17 syyrialaista syytettiin murhista, ihmiskaappauksista, kiristyksistä, pahoinpitelyistä, kidutuksista ja suunnilleen kaikesta, mitä rikoslaista löytyy. Sivujuonena mainittakoot, että syyrialaismafia ajoi Södertäljestä pois kilpailijansa ja ruotsalaiset rikollisjengit jättivät tuolloin kaupungin.

Oikeutta istuttiin monta kuukautta ja veronmaksajien rahaa paloi 200 miljoonaa kruunua. Lopulta 2013 saatiin aikaan tuomioita vajaalle parillekymmenelle tyypille elinkautisista pienempiin vuosituomioihin. Mainittavaa on, että kun hovioikeus vahvisti tuomiot syksyllä 2015, syttyi Södertäljessä ja Botkyrkassa massiivisia mellakoita, joissa autoja paloi viikkokaupalla jopa ihan keskellä kirkasta päivää. Lisäksi ravintoloihin heiteltiin sisälle raketteja ja muita pommeja. Syyrialaismafia siis näytti valtaansa. Sama toistui talvella, kun korkein oikeus kieltäytyi ottamasta asiaa käsittelyyn.

Södertäljen syyrialaismafia on valtio valtiossa. Sen voima perustuu siihen, että ihmisten tuki on vain suurempi kuin ruotsalaisilla. Ruotsalainen voi ja pystyy kritisoimaan omaa valtiotaan, mutta syyrialaiset eivät kritisoi omaa ”valtiotaan”. Kaikki Södertäljen ja lähialueen syyrialaiset ovat sen vaikutuksen piirissä, sillä mafia on ottanut mukaansa myös nuoriso- ja urheilutoiminnan. Ei liene tarvi mainita, että divarissa pelaava syyrilaisten potkupallojoukkue on ollut useampaan otteeseen epäiltynä sopupeleistä. Lasten päiväkodit, tarhat, harrastuskerhot ja kaikki- ne ovat mafian hallussa.

Koko syyrialaismafian perusta on siinä, että lapset kasvatetaan jo pennusta asti eräänlaisen yhteisöllisyyden piiriin, jossa he tulevat osaksi mafiaa ja näin ollen sitä on mahdotonta kyseenalaistaa. Toimintakin voidaan pitää suht avoimena, sillä omien piireistä ei vasikoita tule ja ulkopuolinen ei koskaan ole täysin perillä asioista.

                                ***

Aftenpostenin haastattelussa syyrialaiset miehet nauravat ruotsalaisille ja sanovat näiden olevan raukkoja pelkureita. He arvostavat muita pohjoismaalaisia, koska me olemme kovempia ja osaamme vetää rajan ja sanoa vastaan, mutta ruotsalaiset ovat hampaattomia vässyköitä, jotka höpöttävät vain vastuutaan ja taakanjakoaan.

Lähteitä:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ordforer-Kriminaliteten-i-Sdertlje-har-ikke-noe-med-flyktninger-a-gjore-8022709.html

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Vi-bor-alle-i-samme-by_-men-ikke-i-samme-verden-8021162.html

LISÄYS: Jutussa mainittu syyrialainen yhteisö on kristillinen, ei muslimiyhteisö.

20 thoughts on “Södertäljen syyrialaismafiasta

 1. Jääkööön joidenkin potenssiprobleemat kommentoimatta…….

  Norjalaislehti unohti kirjoittaa miten jutut hoidettu parempaan suuntaan Södertäljessä., entä Oslon esikaupunkialueella?
  ,

  Hallunda-Alby-Norsborg jengi kristittyjä, ylipappi Hallundasta epäiltynä petoksesta mm työnvälitystä kohtaan.

  Eli osaavat muutkin kuin muslimit 😉

  Ja hyvin edustettuina tilastoissa sekä ensi että toisen polven härämäläisetkin……

  ’terveisin

  Taisto

  1. Parempaan suuntaan asiat menevät Tsernobylissakin, mutta tilanne on silti huono. Syvästi ihmetyttää, miksi näin vakavaa tilannetta – julkinen valta ei juuri enää hallinnoi lukuisia lähiöitä – täytyy vähätellä! Nyt puhutaan Ruotsista, vaikka meno on kuin kehitysmaassa. Olisipa edes puoliintumisaika tiedossa.

 2. Kyllähän näitä asioita jo tuli esille ”Ruotsin Mafia” kirjassa (Svensk Maffia. kirj: Lasse Wierup) , jossa rikostoimittajat haastattelivat paikallisia järjestäytyneitä rikollisia eri jengeistä ja kirjoittivat harvinaista kyllä tositapahtumista kiihkottomaan tyyliin ja ilman poliittista agendaa.

  Vaikka ko. kirja myi hyvin Suomessakin , niin sen jatko osaa Svensk Maffia 2 : fortsättningen ei ole edelleenkään saatu suomenkielisenä myyntiin koska siinä keskitytyään enemmän MAAHANMUUTTAJAJENGEIHIN , vaikka jo 1 osassa oli mamujengeistä hiukan asiaa niin ne olivat enemmänkin sivujuonne ja mopojengejä jne käsiteltiin laajemmin.

  Kirjaa tuskin nähdäänkään Suomessa koskaan missään hyllymyynnissä vaikka joku sen kääntäisikin.
  (Sanoma omistanee vielä Lehtipisteen ? jonka osti Rautakirjalta , ja kaikkihan tiedämme Sanoman kannan siihen että maahanmuuttajista puhutaan negatiivisia – btw melkein 100 % kaupoissa/kioskeissa olevista lehti/kirja hyllyistä on Lehtipisteen hoitamia, joten siinä se)

  Ja kustantajatkin ovat melko lailla ”suvaitsevaisten” piirien hallussa , tossa pari asiaa jonka takia jotain Jari Tervon ja Sofi Oksasen raapustuksia tyrkytetään joka paikassa mutta kunnon kirjallisuutta saa hakemalla hakea.

  Jos joku tuon omakustanteisesti käännättää ja vielä löytää kirjapainon joka uskalta painaa maahanmuuttajista totuuden kertovia kirjoja niin joutuu netin kautta suurilta osin myymään.

  Sama asia koskee _monia_ muitakin kirjoja, useimmat suomalaisten alan toimijoiden poliittisen korrektiuden vuoksi hylkimät kirjat on tosin onneksi käännetty englanniksi ja voi amazonista tilata.

 3. Södertälje todella hyvin verkostoitunut kaupunki jota hallitsevat syyrialaiset.
  Kaikille aloille on saatu omat edustajat mm on Moderaattikansanedustaja (Kokomus).
  Hän yritti ensin Sossuna ,mutta ei saanut edustajapaikkaa vaaleihin ,niin vaihtoi Moderaatiksi.

  Södertäljessä on ne Isot Herrat jotka päättävät asiosta ja sitten on keskiluokka joilla on ravintoloita,tupakkakauppoja,nakkikioskeja ja se paras viimeksi parturikampaamoja .Siellä on liikkunut suurimmat harmaat rahat.
  Ai,että kun ruotsalainen halusi myydä parturiliikkensä,niin tarjoukset vaan nousevat ,kun useat eri perheet haluavat ostaa sen.
  Viimeisenä tulevat sitten he joille ei työt tai ”bisnekset” maistu.
  Viime vuosina on Södertäljeen muuttanut/laitettu sellaisia sosiaalitapauksia(somalit,iranlaiset ym),että ”aidot ”Södertäljen asukkaat alkavat saada tarpeekseen.
  Muuttavat pois jos mahdollista,mutta,mutta…
  Myymällä talon Södertäljestä,niin niillä rahoilla ei saakkaan mitään kunnollista taloa aitojen ruotsalaisten alueilta.
  Patttilanne.
  Suurin osa syyrialaisista on ihan tavallisia yrittäjiä jotka pyörittävät liiketoimintaansa yhä huonommalla menestyksellä.
  Miksikö?
  Se kulta-aika kun ei tarvinnut mistään maksaa veroja tai muita maksuja on ohi.
  Ruotsin viranomaiset ovat kiristäneet ja valvovat yrittäjiä jo tarkemmin ,joten sitä löysää rahaa ei ole samalla lailla kuin ennen.
  Vielä jos sattuu suututtamaan heidän ”pahat pojat” voi elämästä tulla tukalaa.
  Verot on se jotka erottaa muista ruotsalaisista yrittäjistä.He ovat taitavampia tai röyhkeämpiä niistä laistamaan!
  Samoin se ,että ovat homogeeninen ryhmä ja auttavat toinen toisiaan.

  Nää Mafiajutut on syyrialaisten lapsien leikkejä.Mafiaelokuvia kun ovat katsoneet.
  Halutaan olla kuninkaita ja näyttää.
  Osa menestyy ja osa menee perseellen .
  Elämä kun ei ole mitään elokuvaa.

  Voitte mennä Google Maps palveluun ja mennä Jenny Lidmans Stig kadulle ja katsoa miljoonataloja joista kaikki ovat syyrilaisten omistamia.
  Eivät ole mitään valmistalopaketteja!

  1. Tukiriippuvuus- ja rikollisuustilastojen kärkiryhmät ovat kotoisin maista, joissa on muslimienemmistö. Kristityt harvemmin radikalisoituvat tai käy entisessä kotimaassaan sotimassa. Esim. romanikerjäläiset ja monet Saharan eteläpuoliset afrikkalaiset ovat kuitenkin haittamaahanmuuttajia, jotka eivät ole muslimeja.

  2. Sillä ei olisi mitään merkitystä, jos olisi halu integroitua, eikä kynnyskysymyksenä olisi mitkään huivinkäytöt, omat uimavuorot ja lainsäädännön ohittava uskonto. Mutta kun ne tuppaavat olemaan muslimeille kynnyskysymyksiä juurikin kolmannen maailman muslimeille. Ja kiva olisi, jos pääasiassa panostettaisiin omaan elatukseen eikä lisääntymiseen. Kaikki kunnia oikeasti integroituneille muslimeille ja tataareille, mutta he ovat pieni vähemmistö.

 4. ja mitenkäs noi latinot(chileläiset, kolumbialaiset ja perulaiset jne) on sopeutunut ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

 5. Pitäs kumminkin faktat tarkistaa, mistä tuo 60t asukasluku on saatu? Ei todellakkan ole paikkansa pitävä.
  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Södertälje_kommun
  Folkmängd 93 862 (2016-06-30)[2]
  Jos tämmönen yksinkertainen fakta ei ole paikkanansa pitävä niin mitähän muuta nuissa tiedoissa on väärää? 60t ja 93t on iso ero. En todellakkaan usko kaikki pakolaiset kuuluvat niin sanottuun mafiaan niiku väitetään, paska puhetta. Totta, on olemassa organisoitua rikollistoimintaa syyrijojo maffian muodossa. Puhun kokemuspohjasesti, asuttuani kyseisessä kaupunkissa 31v. Totta, ruotsilla on pakolaipolitiikka levinnyt käsiin. Mut ei Suomessa tartteta pelätä kyseistä asijaa. Koska kun pakolaiset ja varsinkin järjestäytynyt rikollisuus saapuu Suomeen. He näkevät miten persaukista porukkaa 90% suomalaista on ja 80% omahyväistä supikatseista ja kateellista porukkaa toisillensa. Kaavaan kun lisätään 70% rasismia. He jatkavat Ruotsiin matkaansa. Eli no hätä. Onnistumme olemalla luonollisia karkoittamaan pakolaiset ja organisoidun rikkollisuden muualle. Paitsi jos pakolaiset sopeutuvat suomalaiseen malliin ja omaksuvat itselleen. Sillon ollaan kusessa.

  1. Niin, kyseisessä jutussa sanotaan tarkastiottaen:

   Folkmängd 93 862 (2016-06-30)[2]
   20:e största (av 290)
   – centralort 64 619 (2005)15:e största tätort (av 1940)

   Eli kaupungin keskusosissa asuu tuo reilu 60 000 asukasta. Ja siitä taisin napata tuon lukeman.

   Loput oli omaa mielipidettäsi ja se sallitaan. Minun mielestäni suomalaiset eivät ole mitenkään erityisen kateellista kansaa, eivät perseaukisia eivätkä omahyväisiäkään. Eikä varsinkaan rasistista. Jostain syystä monilla ulkosuomalaisilla on hyvin negatiivinen kuva entisestä kotimaastaan. Minulla ei ole.

   1. Tuliko Paavo tuohon nyt aika raskaasti lapinlisää? ”Kaupungin 60 000 asukkaasta noin puolet ovat syyrialaisia…”

    Korjaisitko tekstiin. Syö uskottavuutta.

     1. On niitä aivan liikaa ja syyrialaisten ruotsinpääkaupunki, mutta en löytänyt lähdettä että puolet olisi.

 6. Lensin eilen työmatkalta Helsingistä ja junayhteyden myötä menin Rautatieaseman kautta (ensimmäistä kertaa tänä vuonna). Ja näky oli kamala: puolikymmentä romaninaista myymässä ei oo kotia -lehteä, vähän enemmän samaisia vain repimässä ihmisten hihoja kuka kukkia myyden kuka vain kolikoita pyytäen, aikuisia ukkoja heidän toimintaa valvomassa, somalilaisalkuperäisiä 12-16-vuotiaita wannabegangstoja ympäriinsä, yksinsaapuneita lähi-idän pakolaisia merkkitossuineen ja geelitukkineen vain vetelehtimässä. No, kyllä siihen joukkoon mahtui ihan tavallisia suomalaisia loosereitakin (tosin selvänä vähemmistönä). Nyt ymmärsin hyvin ruotsalaiskolleegani, joka teki stopin Suomen myyntireissuilleen viime vuonna (se ”stop deportations” -leiri yllämainittujen lisäksi) ja sanoi, että hoida itse rupusakkisi tästä lähtien…
  Ymmärrän toki, että Rautatieasema ei ole koko Suomi, onpahan vain niin ulkosuomalaisille kuin ulkomaalaisillekin keskeinen ”näyteikkuna” – ja jos tämä on sitä globalisaation kukkaa, niin enpä kävisi viljelemään.

  1. Moni suomalainen on ylpeä siitä kun pieni Suomikin on nyt pilattu… äh tarkoitan kansainvälistetty. Joka sortin/värin tossunkuluttajaa löytyySuomen kaduilta ja toreilta eikä enää olla Impivaarassa vaan kosmopoliitteja!

 7. Niinpä – ja tätä juuri tarkoitin: kun yleisillä avoimilla kansakunnan keskuspaikoilla meno on tämännäköistä, niin mitä kaikkea tapahtuu kulissien takana?
  Ja siksi ennen kaikkea: miksi tälle ei tehdä yhtään mitään?

 8. Mamutettu yhteiskunta = klaani-/mafiayhteiskunta ennemmin tai myöhemmin sanoo:

  Koko yhteiskunta on jo enemmän tai vähemmän mafiaa. Kantiksen on usein vaikea saada rakennuslupaa ja sitä vitkutellaan kaikin tavoin mutta kun on kysymys matujen- ja varsinkin kemujen- majoittamisesta ei keinoilla ja hyväntahtoisuudella ole rajaa:
  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/sd-vilda-vastern-med-undantag-asylboenden-19189

  Myös asuntojonossa kymmenen vuotta odottanut saa kiltisti siirtyä taaksepäin kemujen tieltä. Syrjinisen estämiseksi tapahtuva syrjintä on jäleen kerran sitä parempaa syrjintää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.