Somar Al Naher: Naisten ahdistelu kuuluu ruotsalaiseen kulttuuriin

13

Kuvakaappaus 2017-10-26 18-42-29

Ruotsin vasemmistosiipi ottaa me too-kamppanjasta kaiken irti. Kun ruotsalainen mies saatiin liipasimelle niin silloin ammutaan varmistin automaattiasennossa.

Muuan uusruotsalainen ruotsivihaaja Somar Al Naher kirjoittaa ETC:ssä, että naisten ahdistelu kuuluu osana ruotsalaiseen kulttuuriin. Hänen mukaansa oikeistopopulistit ovat tähän asti yrittäneen saada kamppanjalla rasistisia maahanmuttopisteitä, mutta nyt yhtäkkiä nainen toisensa perään kertoo joutunueensa ahdistelun kohteeksi ja jokaisessa tapauksessa ahdistelijaksi on paljastunut valkoihoinen kantaruotsalainen.

Al Naherin mukaan ruotsalaisten kiinnostus naisten ahdistelua kohtaan on johtunut vain siitä, että maahanmuuttajamiehet ovat joutuneet ajojahdin kohteeksi perusteettomasti. Kölnin tapaus ja muuta vastaavat taharrukset ovat miesten tekosia ja niitä eivät yhdistä etnisyys. Monet naiset ovat jo nyt todistaneet miten he ovat joutuneet ahdistelun kohteeksi jo pikku tyttöinä, Al Naher kertoo.

Al Naher jatkaa, että ahdistelu on meidän ongelma, ei yksi heidän. (Al Naher tässä laskee itsensä ikäänkuin ruotsalaiseksi)

– Jo Kölnin ahdistelujen jälkeen tapahtumaa selitettiin kulttuurieroilla, kulttuurikonfliktilla. Kun Lähi-idän ja Afrikan kulttuurit kohtaavat länsimaisen kulttuurin kanssa niin syntyy konflikti. Silloin selitys on, että heillä on ongelma, ei meillä. Jos todella haluamme muutosta yhteiskuntaan niin meidän on myönnettävä, että meillä on ongelma.

Advertisements

30 thoughts on “Somar Al Naher: Naisten ahdistelu kuuluu ruotsalaiseen kulttuuriin

 1. Itselläni on käynyt mielessä että onkohan Ruotsi itseasiassa marxilaisempi maa kuin yksikään Varsovan liiton maa oli. Vasemmistolaisen ajattelun kulmakivenä on että kaikki ihmiset ovat 101 prosenttisesti samanlaisia, jolloin on mahdollista selittää kaikki tuloerot ja ns. menestyminen elämässä ulkopuolisesta sorrosta johtuvista asioista.
  -> Mikäli yksilöt ovat erilaisia, syyllinen epäonnistumiseen voidaan löytää katsomalla peiliin.

  Nyt kun teollisuustyöntekijät eivät enää olekaan uhreja, vaalikarjan kokoa on haluttu kasvattaa keksimällä uusia uhriutumisluokkia, kuten maahanmuuttajat

  1. Itsekkin olen miettinyt että vaikka itä-euroopan maat olivat vuosikymmeniä kommunismin alla niin marxistiset opit menivät lännessä PALJON paremmin kansaan. Itä-euroopan maihin ei koskaan edes aloitettu maahanmuuttoa ennen v.2015 matuaaltoa. Vaikka läpikulkumaita ne taitavat olla siltikin.

   1. Yksi selitys asiaan voi olla että Itä-Eurooppaan ei samassa mittakaavassa tuputettu kulttuurimarxismia, sillä näissä maissa kommunismi oli jo saavutettu.

    1. Anni Sinnemäki myönsi jossain, että Neuvostoliiton palvonta oli karsea virhe. Liekö sitten parinkymmenen vuoden päästä, kun on löydetty joku muu reaalivapaa palvontakohde, kyetään sanomaan, että ehkäkenties monikulttuurisuus – tai tarkemmin islam – ei ollutkaan niin fantsua.

     Se näissä nykyvihreissä on hienointa, että kaikkea kaunista kannatetaan, mutta aivan varmasti ei itse panna mitään peliin. Yhtään saatanan lentomatkaa ei ole jätetty ilmastonmuutoksen nimissä tekemättä. Ainakin kaikki itse tuntemani vihreät ovat tiukkoja yksityisautoilijoita ja maailmalla harva se kuukausi lennähteleviä.

     1. Ei tarvita 10 vuotta siihen,että viisaimmat punavihreässä vasemmistossakin sen ymmärtävät,että suuri virhe oli päästää muhamettiä pesiintyyn maahan.
      Mutta kun se on silloin jo tukevasti maassa,niin maassa se pysyy ja lisääntyy.

      Kummallinen ”( parempi usko)” koko islami,kun se ei omillaan tule toimeen,vaan (väräuskoisten) on nuo pskat elätettävä.

     2. Asia nyt vain näyttää niin valitettavasti olevan,että jokainen ikäryhmä näkyy tuottavan omat TAISTOLAISENSA.

 2. Tiivistetäänpä mädättäjähuoran teksti:

  Valkoinen vääräuskoinen heteromies=paha
  Maahanmuuttajamies Lähi-idästä tai Afrikasta=uhri

  Ai kas vain.No sehän olikin taas tuo ihan noiden piirien perustavanlaatuinen universaali laki joka pätee aina ja joka kerta kun ihan mistä tahansa asiasta on kysymys.

 3. Naisten ahdistelu kuuluu kaikkiin kultuureihin, mutta aste-erot ovat melkoisia. Olen saanut sisäpiirin tietoa siitä, keitä eri maiden ilotytöt pelkäävät eniten. Somar varmaan tietää hänkin oikean osoitteen.

  1. Juurikin näin. Siinä on pientä aste-eroa, jos Peter puristaa tissistä Gunillaa kuin, jos Ahmed kavereineen raiskaa Gunillaa puoli vuorokautta ja valtaa viiteryhmänsä kanssa koko ’väkivaltaiset raiskaukaet’-sarakkeen.

   Asia on pirun ongelmallinen: jos näihin tunnepitoisiin asioihin koettaa jotain argumentoida, huomaa pian olevansa itse syytettyjen penkillä. Ja kuitenkin, jos me puhumme sinänsä typerästä perseen puristelusta, kun ihmismieliä tuhotaan brutaaleissa ja lisääntyvissä raiskauksissa, niin on se aika sairasta.

   Hienosti Naher sai Kölnin aukiollisen ronkkivia taharrush-äijiä mitätöityä. Ongelma on Peter ja vain hän.

 4. Talvisodanhenki, et nyt ymmärtänyt lukemaasi. Ruotsi ei ole syöpää, Ruotsi on syypää.

 5. Aika säälittävää vasemmistolaisten ja arabien Ruotsinvalloitusta. Hannibalin sotaretkistä lähtien maita on valloitettu sotaretkillä ja julistamalla sotatila. Vasemmistolaiset ja arabit laittaa sen sijaan ämmälaumat rääkyyn sääliä, jotta geelitkat saisi sossurahaa ja valmiin torpan uudesta maasta. Vaikka arabit ja vassarit joskus saisivat Ruotsin (ja monet muut maat) valloitettua kokonaan, niin ei siitä voitosta kannata mitään kirjoja kirjoitella. Saatiin maat valloitettua itkemällä ja rääkymällä… ei helvetti soikoon.

 6. Kappas. Siinä meillä musulmaani josta on kuoriutunut oikein kunon telaketju-feministijyrä. Elämä tuntuu varmaan auvoselta kun saa syljeskellä ihmisiä kasvoilla. Ja saa päteä aamusta iltaan suojavärin suojaamana.

  1. Niinpä, haluaisin nähdä k.o. daamin paasaamassa samoja arvoja jossain patriarkaalisessa Lähi-idän maassa kuten Arabiemiraateissa tai Saudi-Arabiassa.

   Voisi saada kunnolla pamppua….

 7. ”Piireissä” kiertää huhu että herrojen globaali pedofiilirinki on jäämässä kiinni ja tämä metoo sun muu vouhkoilu toimii vastavetona tälle. Jotkut uhrataan että isot tekijät säästyy. NWO -havaintoja blogista kannattaa lukea lisää. Toivotaan että vyyhtii alkaa purkautumaan ja eliitin-pedarit saadaan tuomiolle -sieltä löytyy nimittäin suomalaisiakin nimiä listalta…

 8. Tulisipa se päivä kun naiset ahdistelisivat minua – antauisin feministeiiekin pelkästä mielihyvästä.

 9. Pitäisi kysyä tältä naikkoselta ovatko Ruotsin matut siis hyvinintegroituja koska niin erinomaisesti ovat sisäistäneet itseensä ruotsalaisten valkoisten miesten raiskauskulttuurin?

 10. Pahimman laatuinen muslimiämmä feministisellä kuorrutuksella. Kusee länsimaisen yhteiskunnan päälle, joka on antanut kaiken hänelle. Tarjonnut terveydenhuollon, koulutuksen ja ennen kaikkea turvallisen ympäristön, missä kasvaa ja kehittyä.

  Se vitun kamelinpaskakulttuuri, mistä hänen vanhempansa tulivat, ei ole puupenninkään arvoinen. Silti nämä ämmät suorastaan halveksivat isäntämaan kulttuuria ja pitävät tätä kamelinpaskakulttuuriansa jotenkin ”arvokkaampana”. He suorastaan haluavat muuttaa Ruotsin samanlaiseksi kamelinpaskamaaksi.

  1. Timppa100 Osuit asian ytimeen. Ruotsi oli vielä 1980-luvulle asti hyvä maa asua, mutta sitten saapuivat kaiken saavat valloittajat. En halua enää astua Ruotsin maan kamaralle, jo ajatus sinne matkustamisesta ahdistaa.

 11. Ja tämäkin on osin Trumpin syytä, se puuttui tuon uusruotsalaisen kädellisen lausunnosta.

 12. Friatider kirjoittaa näin:

  Vasemmistolehti: ”Käpälöinti kuuluu ruotsalaiseen kulttuuriin”

  Naisiin kohdistuva seksuaalinen häirintä on osa ruotsalaista kulttuuria. Näin kirjoittaa Somar Al Naherin ETC-lehden pääkirjoitusartikkelissa tänään. Hän tarkoittaa, että ruotsalaisten on myönnettävä, että seksuaalinen häirintäongelma on heissä itsessään.

  Vasemmistolaiset myöntävät harvoin, että ruotsalaista kulttuuria on olemassa. Mutta nyt he sen tekevät.

  Pääkirjoitusartikkeli vasemmistolaisessa ETC-lehdessä tiistaina (24.10.2017) oli otsikko: ”On aika myöntää: Käpälöinti kuuluu ruotsalaiseen kulttuuriin”.

  Somar Al Naher huomauttaa, ettei mikään ”oikeistopopulistinen” agenda onnistunut ”kaappaamaan” niin sanottua #Metoo-kampanjaa kerätäkseen poliittisia pisteitä maahanmuuttokeskustelussa.

  Eikä se ole mahdollistakaan hänen mielestään, koska seksuaalinen häirintä on osa ruotsalaista kulttuuria.

  Al Naherin mukaan häirinnästä käytävä keskustelu on aiemmin keskittynyt ulkomaalaistaustaisiin tekijöihin, mutta # Metoo-kampanja osoittaa, että ruotsalaisten miesten ruotsalainen kulttuuri on syyllinen.

  Al Naher korostaa, että nyt osoitetut miehet ovat ”etnisiä ruotsalaisia”.

  ”Naisten tarinoiden laajuus osoittaa miehiä kaikista yhteiskuntaluokista. Monet miehistä ovat täysin tavallisia menestyksekkäitä etnisiä ruotsalaisia, joilla on perhe ja ura, ja jotka usein esittävät korrekteja mielipiteitä julkisuudessa. Jos aiomme saavuttaa todellisen muutoksen, pitää jokaisen yhteisön aloittaa tunnustamalla, että ongelma on myös meillä eikä vain ’heillä'”, hän kirjoittaa.

  http://www.friatider.se/v-nstertidningen-tafsande-del-av-den-svenska-kulturen

 13. Euroopan maissa käytävä keskustelu islamin maista tulevien ihmisten ns.kulttuurista on osaltaan niin valheellista, että samaan on yltänyt vain Neuvostoliittovainaa aikanaan. Osasyy Israelin ja arabimaiden väliseen jatkuvaan konfliktiin on juuri valheellisuus. Näiden maiden ainoa tasasuuntaaja on Islamin opit ja sen kautta ääretön viha Israelilaisia kohtaan. Ja on luonnollista, että me saamme siitä osamme, koska olemme juutalaisten ”uskonnollisia jälkeläisiä”. Euroopan nuorehko ”vihervasemmisto” elää poliittisen euforian kaltaisessa hurmoksessa. Valtaapitävä yleisväestö vastaa asiaan poliittisella korrektiudella, joten ei saada aikaan mitään päätöksiä joilla olisi nopea ja havaittava vaikutus. Onneksi kuitenkin meillä suomessa yhä useampi onnenonkija saa kielteisen elatuspäätöksen. Joillain tarinankerronta on niin taitavaa, että sen avulla virasto heltyy. Mitä tulee siihen,kuinka jokainen tarina tutkitaan, niin päivänselvää on, ettemme tiedä niistä mitään.Eivät tiedä heidän omien maidenkaan ns.viranomaiset.

 14. Eikös vasta julkaistu tilasto, josta ilmeni, että n. 95 prosenttia raiskauksista Ruotsissa on muualta tulleiden tekemiä. Kyseinen naisihminen näyttää olevan ihan pihalla ja ilmeisesti myös media komppaa, kuten aina. Alkaa jo väsyttää mokoma uutisointi.

 15. Minua ahistaa jo Haaparannalla ostoksilla käynti..Ja tiän henkilöitä ,jotka on muuttaneet takasin Suomeen ,kun siellä on kuulemma liikaa noita matuja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.