Monet kunnat yrittävät vuokrata yksityisiltä asuntoja uusruotsalaisille

13

Kuvakaappaus 2017-10-27 15-54-45

Monissa kunnissa ollaan suuren asuntopulan edessä, sillä kuntapaikan saaneille uusruotsalaisille on hommattava asunto.

Keväällä 2016 voimaan astunut laki velvoittaa ensinnäkin kuntia ottamaan vastaan tietyn määrän uusruotsalaisia ja lisäksi hankkimaan heille myös asunnon. Lomman reilu 24 000 asukkaan kunta on yksi tällainen kunta, joka on joutunut mahdottoman eteen. Kunnassa ei yksinkertaisesti ole vapaana kunnallisia vuokra-asuntoja kuten ei muitakaan erilaisten yhteisöjen, kuten seurakuntien, asuntoja.

Kuluvan vuoden aikana Lomma on pystynyt asuttamaan kuntaansa vain alle puolet niistä vajaasta sadasta sotapakolaisesta. Nyt Maahanmuuttovirasto on kuitenkin antanut ukaasin, että lopuille reilulle 50:lle uusruotsalaiselle on löydyttävä asunto vuoden loppuun mennessä. Asuntopula ei ole vaihtoehto eikä selitys, Maahanmuuttovirastosta kerrotaan.

Nyt Lomman kunta, kuten monet muutkin kunnat, esimerkiksi Karlstad, ovat vedonneet kuntalaisiin, että nämä vuokraisivat vapaita huoneita tai asuttavia ulkorakennuksiaan uusruotsalaisille. Karlstadin kunta takaa vuokranmaksun 18 kuukaudeksi, jos yksityinen vuokraa uusruotsalaiselle huoneen tai huoneiston. Lisäksi kunnasta tarjotaan tulkki, joka opastaa uusruotsalaisen talon tavoille, mm. miten pesutupa toimii.

Advertisements

42 thoughts on “Monet kunnat yrittävät vuokrata yksityisiltä asuntoja uusruotsalaisille

 1. Kalliiksi tulee tämäkin ilo eikä edes ole mikään ilo. Kuka täysjärkinen uskaltaa ottaa asumaan täysin tuntemattoman ihmisen joka kukaties on väärillä papereilla tullut maahan, voi olla rikollinen, terroristi, huumehörhö, sekopää tai vaikka tbc- potilas. Kun 18 kk on mennyt loppuukin sitten kunnan vuokranmaksu ja alkaa todellinen tänkkapåå kun et pääse hyyryläisestäsi eroon.

  1. Sepä se, mutta voi tulla sellaiset ajat eteen että säädetään laki, jonka mukaan kunta on oikeutettu pakkolunastamaan tyhjillänsä olevan asunnon. Eikös Italiassa joku hotellinomistaja joutunut antamaan huoneita ”pakolaisten” käyttöön, vaikka ei todellakaan olisi halunnut?

   Voin vain kuvitella k.o. huoneistojen kunnon kun kiitolliset vuokralaiset poistuvat….

   Pulinat pois me maksamme velkaa [sarkasmi]!

  2. Ikinä en olis ruotsalaisia uskonut nuin tyhmiksi mitä on tultu näkemään tämän holtittoman maahanmuuton kanssa.18 kuukautta maksaa valtio näiden vuokran,mutta sen jälkeen tuskin kukaan sitä mäksaa.Viellä siinä on sekin ,että ei niistä pääse erilleen jos asuntonsa luovuttaa
   vaikka ei vuokraansaa maksakkaan.Ja kuka vastaa sen,kun asunto hajotetaan kananpaloiksi,
   kaiku on se joka vastaa.

 2. Tuohan on asuntokeinottelijoille oiva rahasampo. Otetaanpas esimerkiksi omakotitalo 4h, kööki ja huoltotilat ( saunaa ei medelsvenssonin talossa ole, paitsi pohjoisessa ) Vuokraat huoneet erikseen kunnalle a 15000 kruunua huone/kk. Yleisistä tiloista 4×15000 per kuukausi. Vuokrasopimus vain 18 kk ja kunnalle vastuu mahdollisista vahingoista vaikkapa lunastamisen kautta. Voit vain voittaa vaikka matut polttaisivat sen torpan ja kusisivat päälle. Toki perusvuokraan lisätään rahimenetelmällä sähköt, jätevesimaksut yms. Vakuutuksen ottajan pitää myöskin olla kunta. Hei me tienataan tällä, ehkä.
  Näin on ainakin täällä härmässä ajateltu ja monet kuittasivat melkoiset pikavoitit edellisen arabidivisioonan hyökkäyksen jälkeen, siksi asialle ei mitään tehtykkään. Samat tahot hierovat itseään kiimaan euronkuvat silmissä jos vaikkapa tänne kohta paukkisi tuplat Afrikasta.
  Neuvoni on siis ostaa, vaikka yhtiön nimiin velaksi tyhjiä kouluja, kasarmeja yms ja rahastaa kaikki mitä voi. Sekin on suvakeilta pois ja niitä vituttaa.
  Veljeni ja aikuisten poikieni kanssa ollaan jo etupeltoon liikenteessä. Jos ei tulekkaan uutta tulvaa( toivottavasti ei) niin firma tekee konkan mutta jos tulee niin vuollaan kultaa.

  1. Mikäs siinä jos on varaa ostaa 5-7 milj. kruunun talo vaikka Lommasta matuille vuokrattavaksi. Kunta ei maksa huippuvuokraa mistä tahansa röttelöstä koska esim. Lommassa on vain yhdeksän perhettä/yksintulijaa jotka tarvitsevat asunnon. Plus että kuntapaikan saaneet kunniakansalaiset ovat hyvin herkkiä valittamaan kaikesta eikä kunta halua vaivaa itselleen.
   Todennäköisempää on että kunta tekee kuten Nacka ja ryhtyy itse asuntorohmuajaksi tai ostaa moduulitaloja, kontteja ja muita ratkaisuja.

 3. Jos Ruotsissa ei ole vuokrasääntelyä, ei tuo asuntojen vuokraaminen vapailta markkinoilta ole mikään ongelma. Asunnot eivät tule loppumaan ikinä.

  Vaiheessa yksi
  vuokrat nousevat niin korkeiksi, että omistajan kannattaa vuokrata asuntonsa ja muuttaa asumaan ulkomaille. Esimerkiksi Afrikkaan tai Intiaan. Vuokrarahoilla sitten elelee leveästi ulkomailla.

  Vaiheessa kaksi tulee edelleenvuokraus.
  Jo asunnossa olevat pakolaiset itsekin muuttavat ulkomaille asumaan sievoiset vuokratulot taskussaan.

  Asuntojen edelleenvuokrauksen ansiosta ei ole mitään ylärajaa sille kuinka paljon pienessäkin kunnassa voi asustella pakolaisia. — Ylijäämä purkautuu ulkomaille, muihin kuntiin ja pimeille markkinoille.

  1. Ruotsi on sosialistinen maa jossa vuokralainen voi vetää vuokraisännän liian korkeasta vuokrasta Hyresnämnden’ iin eli ”vuokratuomioistuimeen”.

  2. Homma ei voi noin toimia, koska tulijoilla ei ole itsellään maksukykyä. Kun jokainen tulija lisää verorasitusta, seinä tulee vastaan – ja sitten voikin pudottaa kämpän arvosta nollan tai kaksi pois. Ruotsiin tulee vuosittain vähintään kymmeniä tuhansia tuilla eläviä, joiden syntyvyys on suurta – jätjestelmä ei voi kestää tuollaisia määriä edes nousukautena pitkään.

 4. Huomattaisin kaikkia siitä, että kaikki pt-median jutut ovat Paavo Tajukankaan oman mielikuvituksen tulosta. Mikään ei siis ole totta mitä pt-media uutisoi!

   1. Tuo tieto on saatavilla Lomman kunnan sivuilla, eli ainakin tässä tapauksessa juttu on täyttä asiaa. Mistä taas loogisesti seuraa, että sanomasi on täyttä, luultavasti pelkkään mielipiteeseen nojautuvaa, paskapuhetta.

  1. Kato pankkopoika eksynyt tänne inttämään järjettömyyksiä. Eikö suoli24:lla ole enää mukavaa.

  2. Tässä suora lenkki Lomman kunnan sivulle kyseiseen ilmoitukseen jossa asuntoja etsitään pakoloisille:

   https://lomma.se/omsorg-och-hjalp/flyktingmottagning-och-integration/hyr-ut-bostad-at-nyanlanda.html

   Kyllä Lomma pärjää koska on yksi Ruotsin rikkaimmista kunnista ja tunnettu siitä ettei missään nimessä olisi halunnut ottaa yhtäkään pakoloista. Eikä mikään ihme kun katsoo millaisiksi rikollisiksi ghetoiksi monet kunnat ovat muuttuneet massamaahanmuuton takia. Ja niitä ghettoja tulee koko ajan lisää mikä on aivan järkyttävä katastrofi koko maalle vuosikymmeniksi eteenpäin.

  3. Uunin pankolla jälleen kerran aivopierettää. Rasmuslaisille tyypilliseen tapaan halutaan kiistää tosiasiat ja väitetään oman maailmankuvan kannalta ikäviä uutisia valheiksi.

   Rasmuslaiset lukevat tätäkin foorumia etsien sitä kuuluisaa rasismia.

 5. Paavo Tajukangas on rasisti ja kaikki rasistit valehtelevat. Ruotsissa on asiat paljon paremmin, kuin Tajukangas kertoo.

  1. Niin on. Paljon paremmin.

   7000 raiskausta vuodessa takaa sen, että ”nuoremmatkin äiret saa suureen tarpeeseensa”.

   Tuhannet poltetut autot vuodessa varmistavat autokannan ripeämmän uusiutumisen ja pitävät Volvon osakekurssin nousukulmilla. Se on hyvä, sillä kaikki tietävät jo että monikultturisuus maksaa.

   Sokerina pohjalla on reipas ammuskelukulttuuri, joka tuo Tukholman lähiöihin kaivattua etnistä värinää. Tosin värinän määrää ei ole viranomaisen taholta pystytty varmistamaan, koska poliisi ei kaikin ajoin pysty partioimaan alueilla. Siis silloin kuin oikein värisee. Palokunta ei tietysti ole pystynyt partioimaan enää pitkään aikaan. Siitä osoituksena ne poltetut autot.

   Kaiken lisäksi Ruotsissa on kuningas. Perverssi tosin, mutta kuningas yhtä kaikki.

   Sipilä, Jäättenmäki, Katainen, Stub ja Soini ainakin ovat jääneet valheista kiinni. Ovatkohan hekin sitten rasisteja?

   Ajattelin vaan.

  2. Tiedän ettei saisi ruokkia trollia, mutta menköön nyt tämän kerran. Oletko sinä hyvä mies aivan v*tun sokea, jollet näe mitä Ruotsissa on menossa? Pienellä viiveellä Suomessakin.

   Mielipiteesi ovat kuin suoraan sen Suomi24 seksi-palstahäirikkö ”Löylykauha p*rseeseen” tyypin näppikseltä. Ketuttaako kun totuus paljastuu multikultin ”ihanista” vaikutuksista?

  1. No ei todellakaan ole. On kokemusta vuosilta 2008-2012 ja jo silloin homma oli karannut täysin hallinnasta. Se riitti minulle -ruåtsi on niin hullu maa etten käy siellä enää koskaan.

 6. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100%

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten/mvlehti.neta rasistinen keskustelualueKaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

  Tykkää

  Vastaus

 7. Mitä nopeampaa Suomi islamisoidaan sitä nopeampaa, kantasuomalaiset naiset pääsevät eroon kantasuomalaisista natsirasistimiehistä. Joka päivä Suomen islamisaatio on lähempänä ja naisten vapautuminen kantasuomalaisista natsirasisti miehistä. Joka päivä Suomeen tulee lisää muslimi miehiä turvapaikanhakijoina ja pakolaisina. Vain islamisaatio vapauttaa naiset ja kantasuomalaiset miehet on hävitettävä keinolla millä hyvänsä!

  1. Olen samaa mieltä. Vapautan itse itseni, sillä nykyinen edistyksen aalto ei ota pysähtyäkseen. Kun koko maa on saatu islamisoitua, voidaan aloittaa vuodesta 600 ja keksiä vaikka saippua uudelleen.

  2. No mutta Susanna (oletan että mielipiteesi on sarkasmia), sitten kun islamilaiset pääsevät valtaan Länsi-Euroopassa niin ensinnäkin naisten tasa-arvolle saa heittää hyvästit. Sen jälkeen joko überfeministit pitävät turpansa kiinni tai pääsevät ”katselemaan nähtävyyksiä korkealta” (lue hirtetään).

   Go make me a sandwich into the kitchen, ja sitä ”toivetta” kannattaakin sitten ihan aikuisten oikeasti noudattaa, jollei halua ”jousta päin nyrkkiä” tai saada happoa kasvoille. No, sitä saa mitä tilaa – one reaps what one sows. Kas siinä kaikille überfeministeille hieman pohdiskeltavaa, jos vain se aivokapasiteetti antaa myöten….

   1. Kurat, painovirhepaholainen iski jälleen, sana ”jousta” pitää olla muodossa ”juosta”….

 8. Jokainen kantasuomalainen mies on hävitettävä ja korvattava muslimimiehillä. Kuolema ja tuho kantasuomalaisille miehille!

  1. Teidän suunnitelmat on tiedetty jo vuosia -ei näissä julistuksissa ole mitään uutta tietoa.

 9. Nyt on tainnu Suomi24-sivuston työttömät elämäntapatrollit iskeä Paavon sivuille 😀

  1. suoli24 Pankkopoika se vaan trollaa multinikkinä. Se on läpeensä sairas mieletään ei sitä kannata noteerata, hullujen horinoita.

  1. Aseilla tämä lopulta tullaan selvittämään -sekä ruåtsissa että täällä meillä. Viisaimmat ovat jo alkaneet valmistautua viimeisen erään jossa ratkaistaan mikä kansanryhmä pohjolaa tulevaisuudessa asuttaa.

   -Nämä ovat meidän maitamme. Aina!

 10. Suomi islamisoidaan ja sille eivät rasistit voi yhtään. Parempi olisi kaikkien tätä pt-median mielikuvitusjulkaisua lukevien rasistien ymmärtää te ette voi voittaa. Te ette voi mitenkään estää Suomen islamisaatiota, ette edes hidastaa sitä. Kaikki eduskuntapuolueet ovat kieltäytyneet ottamasta perussuomalaisia hallitukseen. Vaikka perussuomalaiset voittaisivat vaalit ei kukaan lähde perussuomalaisten kanssa hallitukseen. Ainoa millä perussuomalaiset voisivat olla hallituksessa on yli 50% kannatus. Sitä vain ei ole koskaan tapahtunut. Niin miten te rasistit kuvittelette voittavanne? Ainoa mitä teette on valittaminen, mutta mitään ette saa aikaan.
  Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, poliisi, suvakit, oikeuslaitos, suurin osa kansanedustajista, SPR, kirkko, päämisteri, presidentti ja valtamedia. Teillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa, eikä estää Suomen islamisaatiota. Parempi olisi jos luovuttaisitte, koska Suomen islamisaatio on väistämätön.

  Puhuessani Ruotsista tarkoitin, että Ruotsilla on pienempi työttömyys ja talous kasvaa. Siellä on siis asiat paremmin, kuin Suomessa.

  1. Raiskatut naiset, joukkoraiskatut naiset, poltettujen autojen omistajat, kivitetyt palomiehet ja poliisit, asuntojonossa aina hännille putoavat kantaruotsalaiset, ne liki 70 tapettua tukholmalaista tänä vuonna ja rauhallisen Ruotsin muistavat eläkelläiset antavat varmasti arvoa pienille työttömyysluvuille ja kasvavalle taloudelle.

   Ainakin feministit antavat. Rahaa riittä enemmän syydettäväksi monikulttuuriseen hulluuteen.

   Tulee se aika joskus Ruotsiinkin, että talous sakaa ja taikaseinä ehtyy. Sen jälkeen ei Ruotsissa olekaan mikään paremmin. Paitsi tietysti märkien päiväuniesi kohde islamisaatio.

   Jos vuonna 39 olisi ollut kaltaisiasi ”mitään ei ole tehtävissä” ruikuttajia enemmän, niin tämäkin blogi olisi kirjoitettu venäjäksi. Onneksi sieltä uuninpankoilta löytyi miehiä kun tarvittiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.