Blogisti kirjoittaa pakolaisen suulla: Haluamme rauhaa

13

hardticker4huge-900x383

Suosikkobloggarini Hannele Vestola kirjoittaa blogissaan turvapaikanhakijoista, jotka toivovat rauhaa. Tämä eittämättä lienee totta. Mutta se ei kuitenkaan ole oleellista.

Vestola kirjoittaa ystävästään Aymanista:

Ayman, arvostan ja ihailen sinua – Suomi tarvitsee kaltaisiasi ihmisiä. Olen pahoillani, että sinullakin on negatiivinen turvapaikkapäätös, huolimatta siitä, mitä olet saanut elämässäsi kokea ja mitä olet jo nyt tehnyt Suomen hyväksi.

Tosiasiassa Suomi ei tarvitse Aymania eikä muitakaan kolmansista maista tulleita miehiä, olletikin, että tällainen henkilö on saanut hankittuaan itselleen jonkinlaisen työpaikan. Mutta, sen sijaan Aymanin ja kaikkien miljoonien Eurooppaan lonnineiden arabi- ja afrikaanomiesten panosta tarvittaisiin heidän kotimaissaan. Irakissa ja Afganistanissa tarvitaan reippaita, raavaita ja kekseliäitä nuoria miehiä kehittämään heidän omia yhteiskuntiaan siitä tilasta, missä ne nyt ovat, parempaan tulevaisuuteen. Aymania ja kumppaneitaan tarvittaisiin Irakissa ja Afganistanissa, jossa heikot ja pienet on jätetty oman onnensa nojaan.

 

Vestola kertoo Aymanin suulla:

Elettyäni Suomessa vuoden ja kaksi kuukautta, löysin ensimmäisen oikean työn. Koko ajan yritin olla riippumaton ja antaa kaikkeni maalle, joka antoi minulle turvaa ja suojaa. Halusin antaa osani maksamalla veroja ja osoittaa kunnioitusta antamalla enemmän kuin otan. Tämä on minä, sellaisena kuin haluan olla.

Suomi ei tarvitse Aymanin verorahoja ja grillityöntekijän panosta vaan edelleen, Aymanin panosta tarvitaan hänen kotimaassaan, jonne vanhukset, naiset, lapset, sairaat, vammaiset on jätetty oman onnensa nojaan. Miksi Ayman tulee selittämään Suomeen, toiselle puolelle maailmaa, että haluaa maksaa omalta osaltaan veroja Suomeen ja osoittaa kunnioitustaan Suomelle?

Suomi pärjää ilman Aymanin verorahoja ja kunniaa – sen sijaan Aymanin oma kotimaansa ei.

Jos mies jättää oman kotimaansa silloin, kun siellä miestä kipeimmin tarvitaan, sellainen mies ei ole luottamuksen arvoinen eikä ikinä tule saamaan suomalaisten arvostusta. Paitsi tietenkin RHC:n naisten, joidan arvomaailma on vääristynyt.

photo_1333305971078-1-0_s660x390

 

Kirjoitus jatkuu:

Valitettavasti hallitus ei pitänyt tästä ja alkoi kohdella minua ja ystäviäni kuin rikollista eikä niin kuin uhreja… Me emme ole sellaisia kuin millaisina tämä tämä hallitus haluaa näyttää meidät. Esimerkiksi minä teen joka päivä ruokaa ihmisille ja palvelen heitä hyvin. Olen ylpeä tehdessäni sitä ja se on suuri kunnia minulle…

Ja sitten tulee hieno kohta, Ayman kertoo – Vestolan suulla:

Toinen maahanmuuttaja auttaa sinua ilmastointilaitteesi kanssa, joku korjaa autoasi, joku ajaa julkista bussiasi joka päivä, ja joku tarjoaa sinulle parasta terveydenhuoltoa mitä voit saada. Tällaisia me pakolaiset olemme.

Ayman Ayman, tuleppa käymään Virossa. Täällä voit huomata kuinka ilmastointilaitteet toimivat aivan hyvin ilman arabeja ja afrikaanoja, virolaiset osaavat korjata autoja erityisen hyvin ilman arabien ja afrikaanojen apua ja arvaa mitä? Bussit kulkevat ihan hyvin ja ajallaan virolaisten kuljettajien toimesta ilman arabien ja afrikaanojen työpanosta. Niin ikään virolainen terveydenhuolto on huippuluokkaa, ja luultavasti se toimii niin hyvin juuri siksi, että siellä ei ole arabeja ja afrikaanoja auttamassa.

Tällaisia me pakolaiset olemme? Millaisia? Lauantaina kävin vierailulla Espoon Sellon kirjastossa, jossa olitte muuttaneet ennen niin rauhallisen kirjastoinstituution möliseväksi helvetiksi, jonne kukaan kantasuomalainen ei enää mene kuin vain äärimmäisessä pakossa.

 

Ayman jatkaa:

Olemme kaikki turvapaikanhakijoita, ja hallitus haluaa näyttää meidät rikollisina lisätäkseen rasismia ja viedäkseen inhimillisyyden teidän lämpimistä sydämistänne. He tekevät tämän välttääkseen vastuutaan suojella meitä, jotka elämme tässä maassa. He eivät halua myöntää, että he epäonnistuivat tehtävässään turvapaikanhakijoiden suhteen.

Hallitus tai kukaan muukaan ei tee suomalaisista rasisteja vaan te itse. Mitä enempi teihin tutustuu, sitä varmemmin suomalaisista tulee rasisteja. Joten, turha luottaa siihen, että suomalaisilla riittä loputtomiin lämmintä sydäntä.

Sitäpaitsi meillä ei ole mitään vastuuta teistä vaan se vastuu on sinulla itselläsi? Yritätkö väittää, että me suomalaiset olisimme vastuussa jostain toiselta puolen maailmaa tulleesta muutamasta tuhannesta miehestä? Jos olet maanmiestesi kanssa paskonut oman maasi, älä tule tänne selittämään vastuuta ja Suomen hallituksen epäonnistumisesta turvapaikanhakijoiden suhteen. Mene kotiisi ja putsaa oma pesäsi.

 

Vestola jatkaa Aymanin selitystä:

Tunnen tänään pettymystä. Tunnen pettymystä, kun näen, että perheet ja lapset viedään turvallisista ja lämpimistä kodeistaan ja heitetään turvattomiin maihin. Tätä hallitus tekee. Tunnen pettymystä, kun näen, että Suomen kaltaisen maan hallitus ei välitä ihmisistä ja ihmisoikeuksista.

Mitä ihmettä? Suomessa ihmisoikeudet toteutuvat maailman ykköskastiin kuuluvien maiden kanssa. Lisäksi Suomi on lämmin ja ihmisystävällinen maa, toisin kuin oma maasi. Suomalaisten vastuulla ei ole hoitaa ja paijata sinua vaan sinun tehtäväsi on paijata omaa maatasi. Ihmisoikeus ei tarkoita sitä, että voit lonnia ilman papereita toiselta puolen maailmaa ja ikäänkuin noin vain alkaa vaatimaan asioita.

 

Ymmärrän, että lähes kaikki nämä ongelmat johtuvat rahasta ja työttömistä ihmisitä täällä. Hallitus ei ole onnistunut luomaan ihmisille työtä ja työpaikkoja.

Nämä ”ongelmat” eivät johdu työttömyydestä ja rahasta vaan siitä, että suomalaiset nyt eivät vaan halua sinua ja sinunkaltaisiasi maahan. Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Jos Vestola ja kumppaninsa yrittävät selittää sinulle näitä asioita niin et kuule totuutta vaan kuulet fantasiaa ja fetissiä. Heillä on arabi-afrikaanofetissi. He haluavat sinut tänne siksi, että heillä on fetissi.

Mutta enemmistöllä suomalaisia ei ole tätä fetissiä.

 

Loppuun Ayman kertoo sodan loppumisesta ja rauhan haluamisesta:

Minulla on unelma, että sota, joka teki meistä pakolaisia ja suojattomia, loppuu, ja pakolaisongelma loppuu, ja näemme rauhan tässä maailmassa.

Sodat loppuu sotimalla. Kuka sen teidän sodan siellä lopettaa jos ette te itse? Suomalaiset rauhanturvaajatko? YK? NATO?

Pakolaisongelma loppuu kun sinä maanmiestesi kanssa lopetatte sen sodan. Silloin alkaa rauha.

 

Loppuun MINÄ haluan sanoa sinulle Ayman yhden pikkujutun:

”Nyt kun olet lähtenyt juoksemaan karkuun, niin saat juosta lopun elämääsi.”

Hannele Vestolan blogi

Advertisements

16 thoughts on “Blogisti kirjoittaa pakolaisen suulla: Haluamme rauhaa

 1. ”Haluamme rahaa” siinä piti lukea.
  ”Viis rauhasta kunhan rahaa tulee eikä itse tarvitse tehdä kortta ristiin sen eteen”.

 2. Olen asunut 40 vuotta Ruotsissa joten kokemukseni afrikaano-arabi- maahanmuuttajista on pitkäaikainen ja perusteellinen, mm työnantajana, kolleegana, asiakkaana, potilaana ja omaisena. Koskaan ei ole vielä tapahtunut että Afrikasta tai arabimaista tullut olisi tarjonnut sen parhaan palvelun tai avun. Aina on ollut jotakin ongelmaa joko tiedoissa, taidoissa, asenteessa, käytöksessä tai kielitaidossa. Sori siitä, näin se vain on.

 3. Ayman.sandnigger.Sinun maasi haluaa sinut takaisin ,koska sinä olet sotarikollinen ja sotakarkuri.Me emme halua sinua samoista syistä.Sinä olet tehnyt päänirrotuksia ym.kauhistuttavia tekoja omille uskonveljillesi.Mitä kauhistuttavaa teetkään niille jotka eivat usko sinun bedofiili muhamettiisi.Sitä riskiä emme voi ottaa.Mene mielummin ruotsiin.ADJÖ SAYONARA.

 4. ”Sodat loppuu sotimalla. Kuka sen teidän sodan siellä lopettaa jos ette te itse? Suomalaiset rauhanturvaajatko? YK? NATO?

  Pakolaisongelma loppuu kun sinä maanmiestesi kanssa lopetatte sen sodan. Silloin alkaa rauha.”

  Tämä kohta on aika kaukana todellisuudesta.

  Ilman Israelin, USAn ja mm brittien ja ranskalaisten resurssisotia ja Israelin sotilaallisen vallan ajamista, ei lähi-idässä olisi kuin murto-osa niistä konflikteista mitä sinne on masinoitu.

  Irakin itsemurhaiskut olivat tasan nolla kappaleta ennenkuin Saddam ilmoitti että irtoaa petrodollarista. Libyassa ei ollut terrorismiongelmaa ennenkuin Gaddafi ilmoitti perustavansa kultaan perustuvan Afrikan dinaarin.

  Molemmat myös kuolivat ulkomaisen valloittajan toimesta.
  Näitä tosiasioita ei tule missään nimessä sivuuttaa. Miljoonia kuolleita, orjatyövoimaa, huumekauppaa länsimaihin, varastettua öljyä, kultaa, timantteja, litiumia etc etc.

  1. Nämä on juuri niitä syitä miksi kansat vaeltavat pohjoiseen. Toki myös aivopestyt, lahjotut ahneet päättäjämme ovat antaneet rajojemme vuotaa. Niin kauan kuin ihmiset ovat sokeita näille perimmäisille syille ei muutoksia tule.

  2. Oli tuossa toki sen verran asiaa, että Lähi-idän jatkuva rettelöinti ei todellakaan olisi mahdollista ilman NATOn hiljaista hyväksyntää. Saddamin Irak oli Persianlahden sodan alkuasetelmissa numeroiden perusteella maailman sotilaallisesti neljänneksi voimakkain valtio, ja silti se jyrättiin maasodassa sadassa tunnissa.

   Arabimaiden sotilaallinen voima on uhoa ja mahtailua, kuten on nähty niin monta kertaa Israelia vastaan. Se on muuten ainoa Lähi-idän demokraattinen maa, jossa arabimuslimeilla on äänioikeus ja vastaavia kansalaisvapauksia. Mutta kun Stalin aikoinaan käski vihata Israelia, koska siitä ei tullutkaan hänen toiveidensa mukaan sosialistista valtiota, niin kaipa sitä on sitten pakko vihata edelleen?

   Venäjällä on motiiveja hämmentää Lähi-idän tilannetta paljolti Syyrian laivastotukikohtansa jatkuvuuden puolesta, mutta myös kaupallisesti: mitä enemmän Lähi-idän öljyntuotantomaissa on raakaöljyn hintaa kohottavia konflikteja, sitä helpompi Venäjän on saada omaa, kalliimpaa raakaöljyään kaupaksi.

   Mutta silti: länsimaiden sotilaallinen voima riittäisi koska tahansa lanaamaan Lähi-idän arabimaat sileäksi ja riisumaan ne aseista totaalisesti. Koska se oli aikoinaan mahdollista tehdä Deutsche Wehrmachtille, mitä sanomista yhteenlaskettunakin valtavan paljon heikommalla arabimaailmalla voisi olla?

   1. Amerikka ei hengittäisi ilman jatkuvia sotia. Koko brittien ja Israelin äpärälapsi toimii ainoastaan sodalla ja velalla.

    Ryssä kävi Afganistanissa kokeilemassa. Tajusi viimeistään toisella kerralla että afgaanit ei tule taipumaan. Amerikka haistoi upean bisnesmahdollisuuden vuosia kestävässä miehityksessä.

    Puhe taistelusta ISISiä vastaan on naurettava. Jos sitä ei olisi muodostettu, koulutettu, aseistettu ja annettu kasvaa CIAn ja Mossadin valvovan silmän alla, ei kukaan meistä olisi koskaan kuullut siitä. Nyt ISIS on hieno projektio kaikkien angsteille ja selitys kaikelle pahuudelle mitä lähi-idässä tapahtuu. Totta se ei ole, mutta toimii hyväuskoisille.

    Edes toistuvat vahingot missä aseet tippuu suoraan ISISille, erikoisjoukkojen käyttäminen kilpenä ryssien pommeja vastaan, tai ylipäätäinen kyvyttömyys niitata muutamaa arabia strategisilta alueilta ei herätä ihmettelyä niiden keskuudessa joilla konsensus ohjaa.

    Syyriakin oli maailman turvallisimpia maita muutama vuosi sitten. Jopa Ruotsia turvallisempi. Sitten Assad kieltäytyi kaasuputkesta, ja alkoi yllättävä sisällissota jota säesti uskomattomat väitteet Assadin kaasutusinnosta omiaan kohtaan. Ajatella, suku ollut Presidentin hommissa 50 vuotta, sitten kun Bashar päätti kieltäytyä Exxonin tarjouksesta, niin sekosi samaan hintaan ja aloitti kemialliset iskust omiaan vastaan.

    Luojan kiitos USA ja monet muut läntisen klikin pelastajat ruokkivat ultraväkivaltaista oppositiota ja tekivät erilaisia interventioita. Israelkin otti haltuun Golan Heightsin alueen kaasuineen ja öljyineen.

    Suomen luottomedia ja polpo voisi nyt päättää, alkoiko Syyrian sota graffiteista vai kuivuudesta.
    lol

    En lähtisi myöskään uskomaan kaikkia hienoja kertomuksia Israelin demokratiasta ja tasa-arvosta. Youtubesta löytyy monta hyvää pätkää aiheesta. Israel vain rakastaa olla uhrin roolissa ja masinoida ”raketti-iskuja” ja muuta mukavaa joka oikeuttaa taas lisää sotatoimia ja sotatilan jatkuvaa ylläpitoa.

    Parasta on että palestiinalaisten ampumat raketit on pääosin Israelin ampumia suutariksi jääneitä, joita sitten käytetään oikeuttaman lisää raketti-iskuja.

   2. Nythän on vielä päällä aikamoinen tilanne Kiinassa, kun vaihtavat petrodollarin petro-yuaniin. Mediahiljaisuus on melko huolestuttavaa. Mainitsemani Saddam ja Gadafi ovat kaksi viimeisintä ketä tätä temppua on koittanut.

    Gaddafi jopa kerkesi vaihtaa euroon, kunnes invaasiojoukot murhasivat hänet. Sen jälkeen Libya ilmoitti vaihtavansa takaisin dollariin.

 5. Israelin ent.pääministeri, Golda Meir vastasi kysymykseen;”Milloin tulisi rauha Lähi-Itään”. ” Rauha tulee sinä päivänä kun arabit rakastavat omia lapsiaan enemmän kuin vihaavat Israelilaisia”.
  Samalla on kuitenkin hyvä muistaa, että eniten islaminuskoisissa maissa kuolee ihmisiä omien riitaisuuksien ja sotien tähden.Ja toisaalta, kaikkein vaikuttavin syy, väestön alhainen sivistystaso, joka estää demokraattisen valtiokehityksen, kaikkine etuineen. Näitä mammuttiluokan tosiasioita emme pienestä Suomesta käsin voi muuttaa, mutta voimme kyllä ymmärtää, jos haluamme.

  1. Jos haluaa sivuuttaa kaikki ryöstöretket mitä arabimaihin on tehty invaasioiden ja pommitusten lisäksi. Pelkästään Irakissa US ja UK murhasi +500 000 muksua pommittamalla vedenputsauslaitokset ja sanktioimalla korjausosien maahantuonnin.

   Ei kannata uskoa niiden kirjoittamaan narratiivia, jotka aktiivisesti jatkavat väkivaltaisuuksia.
   Se kuuluisa oma lehmä on syvällä siellä ojassa. Muutenkin tämän kokoisen aiheen mustavalkoistaminen ja pinnallisen narratiivin käyttäminen selittävänä mallina on vähintään naiivia.

   Hyvä syyttää arabeita vihasta Israelia kohtaan samalla kun omat pommit lentää arabien katoille vuodesta toiseen. Olisiko oikea tapa sitten vain luovuttaa koko maa-alue Israelille ja itse painua meren pohjaan?

   Pyydänkin, ottakaa selvää koko tilanteesta, aina sinne vuoteen 1946 asti kun Israel perustettiin brittien mandaatilla.

 6. Ayman ymmärtäisi lähteä sinne mistä tuli,voi olla pian että on minkkitarhan apetta.bio jätteelle,löytyy kyllä hyötykäyttöä,muuhun nuista muka kädellisistä ei oikeastaan ole,mitään hyötyä irrallaan kulkevista maleksivista ihmisen kaltaisista alkuimmeisistä,miksiköhän se liete valuu ylöspäin,siis pohjolaan,normaalisti se valuu lähimpään vesistöön,eikä ylöspäin.

 7. Nekin harvat ketkä työllistyvät edes johonkin maksavat niin vähän veroja että yhteiskunnalta tulevat erilaiset tulonsiirrot ovat jopa moninkertaiset maksettuihin pieniin veroihin nähden.

  Ns nettomaksajien osuus kehitysmaalaisista on hyvin lähellä nollaa.

 8. Vaikka siirtolaiset(pakolaiset) maksaisivatkin veroja, niin kuitenkin tosiasiassa heistä tulee kuluja, veroilla nimittäin rahoitetaan lapsilisät ja kotihoidon tuet. Siirtolaisilla on yleensä huomattavasti enemmän lapsia kuin suomalaisilla. Kun suomalaisilla on keskimäärin noin 1,6 lasta, niin siirtolaisilla on luultavasti melkein kaksinkertainen määrä. Joten suomalaisten verorahat menevät tulonsiirtona siirtolaisille, lapsilisiin ja kotihoidon tukeen, jos he sitä saavat. Eli ehkä siirtolaiset saavat enemmän valtiolta rahaa, lapsilisinä ja kotihoidontukena, kuin he maksavat veroja. Jos jotakin kiinnostaa, niin voi tarkistaa tämän asian.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.