Koulu järjesti tasa-arvoviikon – loukkasi oppilaita

13

572@70.jpg

Eräässä koulussa laitettiin pystyyn ”tasa-arvoviikko”(Likabehandlingsveckan). Myös koulun ruokalistaa veivattiin teemaan sopivaksi.

Maanantaina ruokana oli mm. lihapullia kera Queer-kuorrutuksen ja transsu-riisin . Keskiviikkona oli sukupuolineutraali makkarapata ja tasa-arvoista bulguuria. Torstaina taas kastikkeena oli lihakastike, jossa kaikki ainekset olivat yhtä tärkeitä ja arvokkaita.

Hauskaa? Ei ainakaan mikäli on uskominen oppilaita. Muuan oppilas teki asiasta valituksen koulutarkastajalle. Syy: Asia on todella loukkaava. Se saattaa sukupuoli-identiteetit ja seksuaaliset suuntautumiset naurettavaan valoon.

17-vuotias nuorukainen kertoo:

– Tämä osoittaa, että koulun mielestä on soveliasta yleistää ja laskea leikkiä sukupuoli-identiteeteistä. Minua itketti etenkin ruokalaji ”lihapullat kera Queer-kuorrutuksen ja transsu-riisin” – se tekee queer- ja transhenkilöt naurettavaksi.

Vaikea sanoa kumman puolelle kallistuisi: koulun, joka laittaa lounasmenuun transsu-riisiä vai 17-vuotiaan transsun, joka loukkaantuu siitä?

Yhtä kaikki, taidanpa keittää sukupuolineutraalin lohisopan, pari hintahtavaa ruisleipää, transsu-kalja juomaksi ja jälkkäriksi sukupuoli-identiteetiltään epävakaat kahvit.

Advertisements

14 thoughts on “Koulu järjesti tasa-arvoviikon – loukkasi oppilaita

 1. Aivan – tuo menuhan se nyt tosiaan kaikkien pervertikkojen ja mielisairaiden ilveilyn saakin naurettavalta näyttämään.Oikeasti tekisi mieli itkeä koko touhun absurdiutta mutta luulen että se natsistisella ableismillään loukkaisi jonkun tunteettoman psykopaattitransvestiitin tunteita.

 2. En ymmärrä. Miten Ruotsi voi saavuttaa kerta toisensa jälkeen yhä syvemmän tason tuossa kollektiivisessa psykoosissa.

  Edistyksellinen rehtori hörppii tasa-arvoista kahviaan samalla kun somalit joukkoraiskaa koulun oppilasta vessassa.

 3. Ei ikinä euroopan historiassa ole ollut näin paljon tarvetta lyödä sitä päätä patteriin ja vetää hamppukravaatit kaulaan niin helvetin monelle tuhkamunalle.

 4. Surullisinta on että edes lapsia ei Ruotsissa säästetä tältä mielipuolisuudelta. Miksi kouluissa ei voisi olla vain ruokaa ilman ideologista pakkosyöttöä? Tietääkseni edes jehovantodistajat eivät ole yhtä totalitäärisiä ajattelussaan kuin Ruotsin poliittinen eliitti, jonka pitää ulottaa ideologian pakkosyöttö jopa ruokailuun.

 5. Ei liene epäselvää enää kellekkään miten syvissä vesissä länsinaapurissamme uidaan. Paluu normaaliin valkoiseen hetero sekä perhekeskeiseen yhteiskuntaan tuntuu hyvin kaukaiselta ajatukselta. Jokseenkin mielenkiinnolla odotan mitä kummaa naapurissa tulee tapahtumaan, vaikka se tuskin on kaunista katseltavaa.

  1. Kun samasta neliskulmaisesta aukosta yritetään työntää ympäripyöreä kantissvedu ja puolikuun muotoinen fundamentalistimuslimi, niin eihän se voi ilman konfliktia pitkään jatkua. On aika moneen kertaan osoitettu, että moskeijoissa puhutaan aivan eri asiaa kuin ”islam on voimavara”-ihmisille kasvokkain, ja kun muslimivähemmistön koko alkaa menemään kaksinumeroisiin lukuihin, niin vielä veri valuu, valitettavasti.

 6. Aikoinaan uskoin, että Monty Pyhton olisi ylittämätön hirtemishuumorissa. Jää kakkoseksi.

 7. Onhan se ihqua puhista pöyristymisestään.
  Pysähtymättä LAINKAAN miettimään tekstiä.

  ”Hauskaa? Ei ainakaan mikäli on uskominen oppilaita. Muuan oppilas teki asiasta valituksen koulutarkastajalle. Syy: Asia on todella loukkaava. Se saattaa sukupuoli-identiteetit ja seksuaaliset suuntautumiset naurettavaan valoon.”

  Tämä siis kismitti oppilaita.
  ””Asia on todella loukkaava [ja blaablaablaa].”

  Ymmärrättekö?

  Nuoriso kismiintyy tuosta, että ei oteta ”huomioon”.

  Nuoriso on jo ”siellä”.

  Mitä olen ”skenessä” jauhanut? Mitä?

  Puheitten on kovennuttava.
  Kun puhut lapsosen kanssa, joka ikinen somali, neekeri ja läpsy tulee kiteyttää yhden termin alle: apina. Eikä Euroopassa ole apinoita.

  Lapset EIVÄT USKALLA MYÖNTÄÄ,ELLEI joku aikuinen NÄYTÄ ESIMERKKIÄ.

  Ja lapset eivät uskalla sanoa mitään, vaan nielevät koulun siimenin ja purematta nuelevät opetushallituksen piiniksen, niin vittu se on soromnooo ja ruki veer.
  Vittuako sitä sitten ittekään.

  Nimenomaisesti LAPSIA EI TULE SUOJELLA.

  Lapset ELÄVÄT ja tietävät jo nyt ihan vitusti enempi kuin me.

  Koventakaa nyt vaan ihan kiihkeesti niitä puheitanne.
  Itse olen alkanut liki 10 vuodessa saavuttaa tuloksia.
  Nätisti oon apinaksi nimitellyt, omasta mielestä, mutta jatkan enkä myönny yhteenkään vastaväitteeseen, vaan hah!, vedonnut aina siihen, että kuulkaa teiteillä ei tule olemaan samaa nuoruutta kuin mulla eikä vittu senkään vertaa kivaa.
  Toki on helppoa viedä lapselta tikkari, mutta…
  … onko se kivempaa kun abdidabdit vie koko tulevaisuuden?

 8. Elämme outoa vähemmistöloukkaantumisten aikaa: ei riitä mihinkään, että vähemmistöt hyväksytään ja huomioidaan – niitä kuuluu erikseen ylistää. Hesari tankkaa poliitikoilta, miksi he eivät aio osallistua prideen, ei-sukupuolisten oikeuksien takaamiseksi vessoista täytyy tehdä sukupuolettomia, mutta kenellekään ei tule mieleenkään kysyä haluavatko itsestään sukupuolen löytävät istua vierekkäisissä vessakopeissa töräyttelemässä.

  Pyrkimys siihen, ettei vain ketään koskaan loukattaisi johtaa helvetillisiin kiertoilmaisuihin ja siihen, että ”erityisryhmien” käyttäytyessä huonosti, asiasta ei saada kakaistua sanaakaan, vaan rahoitetaan se seuraavakin höpöhöpö-yhdistys, joka ei ikinä saavuta – eikä todennäköisesti siihen edes pyri – korkealentoisia tavoitteitaan, mutta sekin jätetään korrektisti huomaamatta.

  Tuli eilen käväistyä yhdessä Helsingin rupulähiöistä, jossa kevyesti työllistyvien etno-ryhmien jälkikasvu mesosi omalla kielellään kadun leveydellä kulkiessaan – taas tiesi, että tästä ei voi tulla mitään (hyvää). Ja Suomen poliisi antoi totuuden määrittelemisen vihreissä aktiivisesti toimineelle konstaapelille.

 9. Käydään nyt ainakin äänestämässä, jotta tällaista ”suvaitsevaisuutta” ei ulotettaisi edes tulevaisuudessa Suomen kouluihin.
  Monty Python -vertaus oli osuva, vaikea uskoa, että se pystyttiin lyömään tavallisessa koulussa..

  1. Käy kurkkaamassa opetus suunnitelmia mitä nykyään Suomessa toteutetaan. Samaa paskaa eri paketissa.

 10. Sitä saa mitä tilaa. Lyhykäisyydessään. Tätä on jatkunut jo niin pitkään aettä luulisi sen näkyvän jo vaaliuurnilla, mutta ei.

 11. Olin kalanviljelylaitoksessa töissä joskus. Kuulema ihanteellisin kirjolohi on sellainen, jolla ei ole selvää sukupuolta. Se kasvaa vain lihaa. En tiedä, mihin suuntaan jalostus nyt toistakymmentä vuotta myöhemmin on mennyt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.