Ruotsalaisissa kouluissa opetetaan, että muslimien ylivalta on okei

13

Ruotsin yläasteella ja lukioissa opetetaan kuinka islam on suvaitsevainen ja herkkä uskonto. Studin julkaisemassa videossa, jota siis näytetään kouluissa, islamista annetaan hyvin erilainen kuva kuin mitä se maailmalla näyttäytyy.

 

Videolla kerrotaan shiiojen ja sunnien alkuperäisen kinan syytä, joka jatkuu edelleen islamin alkuajoista.

Lisäksi videolla kerrotaan, että yksi suuri fakta on se, että muslimit osoittavat suurta uskonnollista suvaitsevaisuutta niitä kansoja kohtaan, jotka he ovat valloittaneet. Videolla käydään mm. keskustelu:

– Haluatteko tulla muslimeiksi vai pitää oman uskontonne?

– Emme halua tulla muslimeiksi.

– Okei.

Kuvakaappaus 2017-10-30 12-05-03
– Haluatteko tulla muslimeiksi vai pitää oman uskontonne? – Emme halua muslimeiksi. – Okei.

Oppiläksyn mukaan mm. juutalaisille ja kristityille annettiin Syyriassa ja Egyptissä vapaus valita tai pitää oma uskontonsa. Niin ikään kerrotaan, että islamin suuren menestystarinan avaimet ovat juuri suuressa kunnioituksessa ja huomaavaisuudessa toisinajattelijoita kohtaan. Loppuun peukutetaan ”muslimien valta – ok”

Kuvakaappaus 2017-10-30 12-25-41
Islamilainen valta – ok!

 

Studi on eräänlainen oppimisportaali, tai oppimateriaalin tuottaja, joka tekee erilaisia oppipaketteja luonnontieteistä uskontoon ja kielistä yhteiskuntaoppiin. Studin mukaan sen oppiportaaleissa kerrotaan vaikeastikin ymmärrettävistä asioista yksinkertaisella tavalla ja kaikki materiaali käännetään useille eri kielille. Studi on yksityinen yhtiö. Oppimateriaali käyttää useat koulut, mutta mitään selvää lankaa ei löydy mitkä koulut käyttävät ja mitkä ei. Ainoastaan se löytyy, että materiaalia tuotetaan yläasteille, lukioihin ja ammatillisiin nuorisokoulutuksiin.

 

Advertisements

20 thoughts on “Ruotsalaisissa kouluissa opetetaan, että muslimien ylivalta on okei

 1. Jos jotain positiivista näissä hulluisssa on niin aina ne vaan pystyy yllättämään… rikkomalla oman hulluutensa rajoja.
  Mutta tällaselle suomalaiselle alemmalle ihmiselle pieni kiteytys tuosta studi firmasta olisi paikallaan. Sivujen mukaan näyttää tekevän opetussuunnitelmia kouluille, mutta onko valtion virasto vai yksityinen? Opetetaanko studin juttuja läpi ruotsin vai vain jossain kouluissa?

 2. Pahiten nämä ns. suvaitsevaiset pettävät nimenomaan erilaiset vähemmistöt: islamilaisessa teokratiassa ensimmäiseksi pannaan vähemmistöt ”lentämään”. Muslimiturvapaikanhakijoiden osallistuminen pride-kulkueeseen on irvokkain mahdollinen asia. Noh, itsehän uppoavat, en aio upota mukana.

 3. Tuon oksettavan propagandan tuottajilta kurkun auki leikkaaminen on siis ihanaa,maltillista ja suvaitsevaista kunhan vain heidän oman logiikkansa mukaisesti muistaa kysyä heiltä ensin kuopan reunalla haluavatko he että heitä ammutaan takaraivoon ja valitaan metodi sitten vastauksen kyllä/ei mukaisesti.

 4. Mulismit, jotka terrorisoivat ihmisiä ympäri maailmaa ja uskovat johonkin henkilöön jota ei ole koskaan ollut edes olemassa. Ja sitten tappelevat keskenäänkin siitä pitäisikö kumarrella tätä keksittyä hankeilöä vai hänen keksityn veljensä keksityjä jälkeläisiä.

  Luoja ne on sekasin. Siis osa kantaväestöstäkin.

 5. Mikään ei enää edes yllätä ruotsalaista sekopäistä suvakkimeininkiä katsellessa. Suuri osa ruotsalaisista vielä uskoo tähän ihan ehdottoman vakuuttuneina. Ainutlaatuinen itsetuhoisa yhteiskuntakokeilu käynnissä.

  Ero esim. Neuvostoliittoon oli ainakin loppuvaiheissa se, että kansalaiset tiesivät, että poliitikot puhuivat täyttä paskaa kommunismin voittokulusta. Liian moni ruotsalainen oikeasti uskoo vimmaisesti kulttuurimarxismin voittokulkuun tai miksi tätä nyt halutaankin kutsua.

  Ruotsissa tätä paskaa eniten yllättäen vastustavat normaalit, työssä käyvät siirtolaiset. Tino, ”Angry Foreigner” jne. Paavokin taisi nuivistua hurjasti Ruotsissa asuessaan, verrattuna aikaan ennen sitä. Ei mulla ainakaan esim. 90-luvulla ollut oikein mielipidettä matuista suuntaan tai toiseen. Nyt on.

  En oikein usko, että tästä voi seurata muutakuin hurja ja raaka loppunäytös, jossa ruotsalainen yhteiskunta ajautuu anarkiaan ja kaaokseen. Sellaiseen, jossa eri ryhmittyvät tappavat toisiaan ihan surutta kaduilla.

  1. Maailmanennätyksiä on tullut vuosien mittaan sellainen määrä, että on jo hieman turta olo. Mutta yli on tultu joka kerta, vaikka tuhansia kertoja on ajatellut, ettei tätä voi enää päihittää.

   Mieti nyt: Maailman apua tarvitsevat ihmiset matkaavat 5000 km Tornioon (totta!), hädänalaiset ihmiset alkavat ensi töikseen järjestämään mielenosoituskulkueita ruoasta (totta!), alaikäisillä jampoilla on hiusraja noussut tai tukka harmaantunut (totta!), kaikki tapetaan heti kotimatkan lennon laskeuduttua (totta!), maailman hädänalaiset ihmiset raiskaavat helvetillisillä prosenteilla, mutta ovat silti itsekin uhreja (totta!), terrori-iskusta huutaa tekijöiden kokema vääryys (totta!) etc.

 6. Nauratti 🙂
  Mutta vakavasti puhuen, katsokaa ruotsin historiaa sekä kehitystä, ja verratkaa esim. itä-euroopan historiaan – ruotsalaiselle sekopäisyydelle on olemassa ihan looginen selitys.

  1. Eurooppa on jakautunut keskeltä kahtia niihin jotka ovat kokeneet kulttuurimarxistisen totalitarismin ja niihin jotka eivät ole. Tämä näkyi Saksankin vaaleissa https://www.electoralgeography.com/new/en/germany2017/8_25_09_17_7_29_04.png

   Suomi ja Itävalta olivat kylmän sodan aikaan ikään kuin rajatapauksia. Itävallan kansa päätti juuri kumpaan leiriin kuuluu. Vuosi 2019 näyttää haluaako Suomen kansa tehdä saman ja ottaa kohtalo omiin käsiinsä vai jatkaa pään lyömistä seinään ja toistaa kaikki Ruotsin virheet.

 7. Myytti islamin luomasta harmoniasta

  Hilkka Axelsen, eläkkeellä oleva kirjastonhoitaja, FM yleinen historia.

  https://beta.oikeamedia.com/o1-14660

  Menkää kysymään espanjalaisilta muslimien suvaitsevaisuudesta.

  Julia Caesar kirjoittaa kronikassaan: Sulkekaa Euroopan rajat!

  ”Rauhallinen” al-Andalus – valhe ja kirottu taru

  Yli 700 vuotta, vuodesta 711 lähtien, suuret osat eteläisestä Euroopasta, pääasiassa Iberian niemimaa, olivat muslimivallan alla. Pohjoisafrikkalainen islamistinen maurien armeija hyökkäsi katoliseen Espanjaan, julisti kalifaatin, ja sai nimen Al-Andalus. Muslimien piiritys on historiallisesti kuvattu ”islamin kultakaudeksi”, aikakausi jolloin kristityt, juutalaiset ja muslimit asuivat rauhassa keskenään ja arabialainen muslimikulttuuri kukoisti – yksinkertaisesti monikulttuurinen paratiisi maan päällä.

  Se on myytti, taru ja kirottu valhe. Todellisuudessa vallitsi sharia-laki, ja espanjalainen väestö eli brutaalin uskonnollisen, sosiaalisen, taloudellisen ja kulttuurisen sorron alla. Kristilliset kirkot muutettiin moskeijoiksi pakkotyöllä, jonka tekivät kristityt orjat. Juutalaisia ja kristittyjä pidettiin orjina tai teloitettiin. Muslimit pitivät naispuolisia espanjalaisia seksiorjina tunnetun Muhammadin mallin mukaan, ja kaikkien kristittyjen oli maksettava jizya, muslimien pakkoveroa.

  Suvaitsevaisuuden loppu – muslimit karkotettiin Espanjasta

  Onnellinen al-Andalus on historioitsijoiden ja islamistien luoma myytti, jotka ovat kieltäytyneet käsittelemästä todisteita, jotka osoittavat päinvastaista; raakaa islamilaista sortoa. Jokainen, joka haluaa tietää enemmän tästä epämääräisestä luvusta Euroopan historiassa, suositellaan lukemaan Dario Fernandez-Moreran kirjan ”The Myth of the Andalusian Paradise. Muslims, Christians and Jews under Islamic Rule in Medieval Spain”. ”Andalusian paratiisin myytti. Muslimit, kristityt ja juutalaiset islamilaisen lain alla keskiaikaisessa Espanjassa”.

  Verisen taistelun jälkeen Las Navas de Tolosassa vuonna 1212 pakotti muslimit vetäytymään Etelä-Espanjaan. Viimeinen muslimilinnoitus Espanjassa, Granada, kesti vielä kolme vuosisataa. Vuonna 1502 loppui espanjalaisten suvaitsevaisuus siirtomaavalloittajia kohtaan, ja jäljelle jääneet muslimit joutuivat lähtemään Espanjasta tai kääntymään kristinuskoon. 1609-1614, viimeiset muslimit ajettiin järjestelmällisesti pois maasta. Se on haava ja nöyryytys, josta muslimit vielä 400 vuotta myöhemmin haluavat revanssin.

  Madridissa vuonna 2004 tapahtuneet junapommitukset olivat muistutus maailmalle – useita satoja vuosia myöhemmin, että al-Qaida ja muut islamistit eivät voi antaa Euroopalle anteeksi Espanjan imperiumin ”menetystä”.

  ”Heillä, jotka haluavat meille pahaa, on pahoja aikomuksia ja pitkä muisti” (Douglas Murray).

  Espanjalaiset puolestaan juhlivat edelleen useilla paikkakunnilla karnevaaleissa ja juhlissa oman maansa yhdistymistä.

  http://snaphanen.dk/2017/08/20/sondagskronika-stang-europas-granser/

  Julia Caesarin kirjoitus löytyy suomeksi kokonaisuudessaan MV lehdestä.

 8. Taidanpa alkaa hetikohta musulmaaniksi, koska ei tässä pakanan elämässäkään enää hohtoa ole.

 9. When if ”,apinoiden lauma ” takes villige, smoll city or some area ,game is over ,human being must leave .

 10. Ikävästi oli ehtinyt sensuuri iskeä videoon ennen kuin ehdin nähdä sen, mutta onneksi juttuun oli otettu pari kuvakappausta – ja siinä kyllä oli jo riittävän karmeaa todistusaineistoa erittäin kyseenalaisesta ja valheellisesta oppimateriaalista. Sehän on selvä, että islamissa todellisuudessa vihataan niin juutalaisia, kristittyjä kuin ateistejakin.

  Johanilla oli hyvä kommentti – kiitos linkeistä!

  Tässä myös erittäin valaiseva video totuudesta, islamin todellisesta luonteesta ja historiasta: https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

  Tätäkin voisi suositella ruotsalaisille katsottavaksi, niin ei tarvitsisi turhaan odotella
  kovin pumpulimaisen pehmeää suvaitsevaisuutta: https://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.